Multimedijalna Nokia kvalitetne izrade,postoji li?
Multimedijalna Nokia kvalitetne izrade,postoji li?
Odlucio sam da prodam sjajni k750,i da kupim neki 3g/edge fon.Dolaze u obzir samo SE i Nokia.E sad, od Nokia-e bih uzeo samo symbian,jer obicne nisu ni prici SE po mogucnostima(npr. 6233 je izasao 1.5 godinu posle k750,a ne mozes instalirati java aplikaciju vecu od 1mb,i sl.)Zanima me ima li symbian nokia koja nece poceti nakon par meseci da se ljusti,koja moze da padne sa metar visine i da joj nista ne bude(tako je kod k750,t630...),kojoj zadnja maska ne cvili,i sl.A da istovremeno ima kvalitetan mp3 na sluskama(SA BASOM KOJI NE POSTOJI SAMO NA PAPIRU!)Nadao sam se da je to n73,ali mnogo je lose uradjen - citam iskustva ljudi sa foruma.Da,3g ce mi biti besplatan,zato je bitan 

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ne znam sta onda drugo da ti preporucim,jer izgleda da sve novije Nokie imaju sve losiju izradu!?Ali,iako sad imam N70,najvise sam bio zadovoljan izradom 6680,i kvalitetom,i izradom i materijalima (hrom mi se nije NI MALO oljustio za godinu dana upotrebe) i jedino je imala problem,kao i sve ostale Nokie,sa zadnjim poklopcem kamere,koji posle nekog vremena postane klimav,pa mora da se malo podesi nekim samolepljivim papiricem iznutra da opet ne klima,i onda je opet ko bombona!!
Na ovim drugima opet svasta klima,na N70 mi skripi cela maska a i poklopac,N73 si izbacio iz razmatranja,N80 ce mo ti mi izbaciti jer je i kod nje klimav zadnji poklopac,klimav je i slajder,a i baterija je propast,i onda ne znam koji jos dobar 3G Nokia Symbian ostaje!?
Po meni su 3 najkvalitetnije Symbian Nokie samo 6680,N91 i N72,ali problem je sto je samo prva 3G a tebi je to bas vazno!?Ne znam ni sam sta da ti kazem,pogledaj neki preklapac kao N71,mozda ti on odgovara!?
Pozdrav
Na ovim drugima opet svasta klima,na N70 mi skripi cela maska a i poklopac,N73 si izbacio iz razmatranja,N80 ce mo ti mi izbaciti jer je i kod nje klimav zadnji poklopac,klimav je i slajder,a i baterija je propast,i onda ne znam koji jos dobar 3G Nokia Symbian ostaje!?
Po meni su 3 najkvalitetnije Symbian Nokie samo 6680,N91 i N72,ali problem je sto je samo prva 3G a tebi je to bas vazno!?Ne znam ni sam sta da ti kazem,pogledaj neki preklapac kao N71,mozda ti on odgovara!?
Pozdrav

Hvala ti,Lomnice!Tako sam i mislio...Razmatram 2 mogucnosti:1.zadrzati k750 i skrpiti pare za 6680(ionako imam 2 broja,pa mi treba jos jedan fon) i 2.prodati k750 i kupiti k800(ali onda gubim edge,a ima ga na mnogo baznih stanica u BG).Inace,MNOGO mi se svidja 6680 - isprobao sam ga,vidi se da je kvalitetno odradjen.Samo da znas,ne bacam ja telefone namerno,samo ne pazim toliko na njih,pa mi ispadaju svakih par dana...

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Upravo tako,i 3g i edge cu koristiti za download(preko pc-ja),pa su zato bitni.Edge je relativno bitan,jer se moze desiti da na nekom mestu nema pokrivenosti 3g mrezom,a da ima edge-a.U svakom slucaju,hvala na odgovorima,mislim da sam sada korak blize odluci.
@pilgrim: ja ne kontam sta ti hocesh. Oces da povecesh telefon sa kompom (ili laptop-om) i da koristish net na kompu jer imas mogucnosti da ne placash 3G?
Ako ti treba i edge i 3g onda mozesh da zaboravish na SE jer nijedan njihov telefon nema i jedno i drugo u nekom modelu. Imas dve opcije: da zadrzish k750 i da kupish 6680 ili josh bolje da prodash k750 i da kupish neki skuplji nokia model npr. N73 ili N80 (koji naravno imaju i 3g i edge a n80 cak i WIFI ako ti to nesto znaci) i onda si resio sve probleme. Samo sto ti telefoni navodno nisu kvalitetnije izrade (ja ih nisam imao, ne mogu da komentarishem) pa ne znam. Nek ti kazu oni koji imaju te modele koliko je to pametan izbor.
Poz
Ako ti treba i edge i 3g onda mozesh da zaboravish na SE jer nijedan njihov telefon nema i jedno i drugo u nekom modelu. Imas dve opcije: da zadrzish k750 i da kupish 6680 ili josh bolje da prodash k750 i da kupish neki skuplji nokia model npr. N73 ili N80 (koji naravno imaju i 3g i edge a n80 cak i WIFI ako ti to nesto znaci) i onda si resio sve probleme. Samo sto ti telefoni navodno nisu kvalitetnije izrade (ja ih nisam imao, ne mogu da komentarishem) pa ne znam. Nek ti kazu oni koji imaju te modele koliko je to pametan izbor.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Svakako pre preporucujem N70 nego N6680, kako zbog problema sa RAM memorijom koji se pojavljuje kod N6680, tako i zbog nestabilnosti poklopca za kameru, koja je mnogo izrazenija kod N6680, a naN70 svega toga kao problema nema ...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Nisam siguran koliko se dobro ponaša kad padne, ali vrlo kvalitetno je izrađena N90 (šta ću kad mi se sviđa pa je hvalim
). Stvarno jeste pravljena od kvalitetnih materijala, ali je velika. Meni nije, doduše
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Lomnica_city
- Expert
Kako nema,ima toga i kod N70,dve vec promenih (odnosno jos sam na drugoj) i obe su imale original maske i opet skripi sve,mozda je to u mojoj muskoj saci izrazenije nego u ninolininoj zenskoj (cvrsci stisak ili sta vec) ali je N70 losije gradje od 6680,i licno sa 6680 nisam imao problema sa RAM memorijom,ne znam zasto neki jesu,mozda je bilo samo do verzije softvera,sad je kasno da proverim,prodao sam 6680!?
Pozdrav
Pozdrav

Ja moram stati na stranu ninolina-e, i moja maska ne škripi uopšte, tastatura radi perfektno, a ni moja ruka nije baš nešto nježna
Poklopac kamere mora malo da se rasklima, šta da se radi. Inače, ovu masku su mi stavili u Nokia servisu, ona od TIM-što se izgrebala usled jednog padanja (imao sam da zaplačem
). Moram primijetiti da bolje stoji ova maska, nego stara, ali pojma nemam zašto
.
Ne mogu da uporedim sa 6680, nisam je imao u ruci, ali na N70 sve funkcioniše dobro što se hardvera tiče. I softver je ok, oće ponekad da se restartuje kad ga zlostavljam aplikacijama tipa Smart settings i Power Dictaphone, ostalo je ok, ali to nije tema
.
Pozdrav!

Poklopac kamere mora malo da se rasklima, šta da se radi. Inače, ovu masku su mi stavili u Nokia servisu, ona od TIM-što se izgrebala usled jednog padanja (imao sam da zaplačem

Ne mogu da uporedim sa 6680, nisam je imao u ruci, ali na N70 sve funkcioniše dobro što se hardvera tiče. I softver je ok, oće ponekad da se restartuje kad ga zlostavljam aplikacijama tipa Smart settings i Power Dictaphone, ostalo je ok, ali to nije tema

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
6680 je odličan telefon, primerak
koji sam ja imao je bio ODLIČAN kad je kvalitet izrade u pitanju, a problem sa RAM memorijom nikada nisam imao, a verujte mi, instalirao sam sve&svašta ne njega.
N70 je mnooogo lepša, i deluje skupocenije, a i ima 2Mpx kameru, kao i više interne memorije što joj omogućava pokretanje glomaznijih programa
Sve u svemu, 6680 je po meni best buy trenutno.
Inače, SVI telefoni koji imaju veeelike ekrane kao 6680, n70 i sl. su OSETLJIVI na padove, a mislim da sam pročitao vde negde na forumu da je n73 najosetljiviji i da mu ekran mnogo lakše pukne nego kod dva prethodna modela
Dakle, moj je predlog N6680

N70 je mnooogo lepša, i deluje skupocenije, a i ima 2Mpx kameru, kao i više interne memorije što joj omogućava pokretanje glomaznijih programa
Sve u svemu, 6680 je po meni best buy trenutno.
Inače, SVI telefoni koji imaju veeelike ekrane kao 6680, n70 i sl. su OSETLJIVI na padove, a mislim da sam pročitao vde negde na forumu da je n73 najosetljiviji i da mu ekran mnogo lakše pukne nego kod dva prethodna modela
Dakle, moj je predlog N6680

@Schkomi:To sam vec ukapirao za n73,i dusa me boli,pogotovo zbog one sjajne ekrancine.Dzaba mi takav ekran,i sve one funkcije,ako cu kroz 10 dana ostati bez fona,tj. bez displeja,a bez njega nista,nazalost ne mogu...
A ja sam takav,ne mazim telefone...Tako da cu verovatno zadrzati k750,jer nema mane,a n70 mi ne treba,jer vec imam fon sa najboljom 2mpx kamerom.A verovatno cu uzeti polovan 6680 kao backup fon,pre svega kao modem za dolazecu 3g/edge mrezu 

- Lomnica_city
- Expert