Telefon do 10000 +/- hiljadu-dve dinara

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
losmi200
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 30. Nov 2005. 10:45
Kontakt:

Telefon do 10000 +/- hiljadu-dve dinara

Post od losmi200 »

Cale me startovao kao da mu nadjem neki dobar fon za njega do oko 10000 dinara i ono klasika za njega, poruke i pozivi su najbitniji, kamera i tako to nije ni potrebna. Bitno je znaci velik ekran (mislim koliko moze da bude velik) bitna su slova velika, i baterija da drzi ono bar koji dan da ne mora svaki dan da ga puni.

Znaci takoreci neka klasika od telefona i naravno eto da mu dimenzije ne budu neke ono CIGLA.

POzdrav i hvala na odgovorima.

Milos
Na problemima se uce ljudi

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako mu treba samo za pozive i poruke i jedino zeli da ima jaku bateriju ali da nije cigla,onda moze lepo da uzme 1100,ili 1001 za oko 2 i po puta manje para nego sto mu je maksimalni budzet!!
Ako bi da ima bar ekran u boji,onda nije losa ni 3120,ima velike tastere i dobru bateriju,i to je to sto se tice Nokia!
Sto se tice SE-a,mislim da je nesto iz J serije bas za njega,kao J220 ili J230,mada mi K310 izgleda jako lepo i dobro za nekih 7500 otprilike i ja bih mu najpre njega preporucio iako ima kameru ali zato ima i mnoooogo vise memorije nego Nokie,ima bar IR port pa mozes da mu ubacis i neku melodiju,ili moze da postavi neku sliku za wallpaper,to svako voli da ima bez obzira na godine (a i kad ima neko custom zvono,uvek zna kad zvoni njegov telefon ako je u nekoj guzvi)!
To mi je nekako najbolji model za te pare a da je onako baaaas dobar jer su mi one Nokie koje cak nemaju ni ekran u boji malo isuvise proste i nikakve funkcije nemaju,samo bas poziv i SMS,ali ako mu je bas samo to potrebno i dovoljno,onda neka pogleda njih!
Pozdrav 8)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Moj savet od srca, za tvog caleta je Nokia 6070. (Ja je koristim kao drugi telefon). Pogledaj link pa vidi da li odgovara. Cena oko105eura. http://www.mobilnisvet.com/mobilni/974/Nokia/6070
Ispunjava sve ono sto tvom ocu treba:
- Ima super meku tastaturu, dusu dalo za tipkanje poruka! :wink:
- Brojevi i slova pri kucanju su, na ekranu, dosta veliki! :lol:
- Baterija 3-4 dana, zavisi od upotrebe!
- Dosta je dobro uradjen. Znaci, maska i kuciste su utegnuti super, tako da nista ne krcka, pucketa i skripi.
- Kamera ko kamera, nista posebno- ali koliko vidim to i nije presudno
- Ima stereo FM radio, koji je standardan kao i kod vecine Njokia
- Ekran- solidan, rezolucije 128*160px.
- I ima neku novu tehnologiju, koju je Nokia isprobala sa ovim modelom - da hvata bar jednu crticu tamo gde je signal ocajan. Jos nisam stigao da isprobam kako se ponasa u uslovima ocajnog signala!!
- Jedina mana, po meni je mala memorija od 3,2MB. Al mislim da, s obzirom na prohteve tvog oca, to i nije toliko vazno!!!
Toliko od mene. Pozdrav!!! 8)

losmi200
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 30. Nov 2005. 10:45
Kontakt:

Post od losmi200 »

Hvala vam na odgovorima, kontam onda da tu nokiu 6070 uzmem...
Nadam se da moze da primi dosta poruka tj. da je inbox velik posto mu je i to isto potrebno to mi je isto naglasio.

Poz
losmi200
Na problemima se uce ljudi

Odgovori