dilema oko izbora d600 ili e900
dilema oko izbora d600 ili e900
imam oko 200e i zeleo bih neki samsung koji ima sledece opcije
-slide
-mp3 player
-prosirivu memoriju
-veliki display
tako da sam izbor suzio na d600, E900 i d900 (za koji bas i nemam para)
-d600 ima bolju bateriju i par cool opcija u odnosu na e900 aili mi je dizajn e900 lepsi. neki ljudi su se zalili na screen touch na modelu e900
tako da sam trenutno zbunjen:P sve sugestije dobrodosle
-slide
-mp3 player
-prosirivu memoriju
-veliki display
tako da sam izbor suzio na d600, E900 i d900 (za koji bas i nemam para)
-d600 ima bolju bateriju i par cool opcija u odnosu na e900 aili mi je dizajn e900 lepsi. neki ljudi su se zalili na screen touch na modelu e900
tako da sam trenutno zbunjen:P sve sugestije dobrodosle
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Mene su poshteno iznervirali ti dugmici oko ekrana na E900,chas oce...chas nece...E900 je lep telefon al mi je D600 nekako provereniji...
Poslednja izmena od Dexter u Sre, 25. Okt 2006. 15:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Nisam ni obracao paznju na ovu temu,pa cuo sam za te dugmice tj.procitao u testu mobija ali nisam cuo da ima touch ekran zato sam se iznenadio.Ovo najvise mrzim decko postavi temu i ode sad ko zna kad ce da se vrati i da vidi sta su drugi pisali ko zna i da li je kupio telefonpopste napisao:Nisu oni mislili bukvalno na touch screen vec samo one dugmice oko ekrana... Sto se ne vide kad ne radi osvetljenje
Pozz

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
probao sam e900 i d600 pre pola sata pa reko da sibnem post dok sam jos pod utiscima
D600 ima nesto i bolje funkcije. E900 ima losiju kameru, mora da se slika 3-4 puta svaka slika zbog toga sto je jako osetljiv na trzaje ruke (sporo otvaranje blende) i dobija se kao trace efekat.... elem kad se slike porede u globalu mislim najbolje uspela slika na e900 i d600 imam utisak da su slike na d600 bolje.
Sto se mp3 playera tice i muzike uopste opet d600 u prednosti zbog kvalitetnijih sluski. Zamerka upucena na oba modela je nedostatak FM playera. U sustini celo trziste je malo bezveze, jako mali broj telefona ima kombinaciju MP3 + FM + PROSIRIVA MEMORIJA ili imaju MP3+FM ili MP3 + PROSIRIVA MEMORIJA. (ne pominjite mi opet SE k750i)
Dizajn - sve pohvale za e900 koji je stvarno extra. D600 veliki minus, izgleda ko decija igracka (i to poveca) od cheap plastike.
Display-i na oba modela su priblizno ista, nema nekih razlika.
Najveci minus na modelu e900 je screentouch dugme, pogotovo ono koje te stalno izbacuje iz glavnog menija i koje konstantno kacis palcem (pozeleo sam da sam levak). Stvaro je frustrirajuce.... neki ce misliti stvar navike ali blah.... sensitivity mu je preteran. Mozda su ljudi iz Samsunga mislili da su screentouch dugmad izdrzljivija-dugotrajnija ali ipak je sensitivity preteran.
Overall d600 owns e900.
Zakljucak kupicu d900, funkcije i upotrebljivost kao d600 mozda i bolje, a dizajn doteran i nalickan. Tih 60-tak ojra cu vec preziveti.
P.S. Ne ocekujem da se svi sloze samnom oko d600>e900, ukusi su razliciti.
D600 ima nesto i bolje funkcije. E900 ima losiju kameru, mora da se slika 3-4 puta svaka slika zbog toga sto je jako osetljiv na trzaje ruke (sporo otvaranje blende) i dobija se kao trace efekat.... elem kad se slike porede u globalu mislim najbolje uspela slika na e900 i d600 imam utisak da su slike na d600 bolje.
Sto se mp3 playera tice i muzike uopste opet d600 u prednosti zbog kvalitetnijih sluski. Zamerka upucena na oba modela je nedostatak FM playera. U sustini celo trziste je malo bezveze, jako mali broj telefona ima kombinaciju MP3 + FM + PROSIRIVA MEMORIJA ili imaju MP3+FM ili MP3 + PROSIRIVA MEMORIJA. (ne pominjite mi opet SE k750i)
Dizajn - sve pohvale za e900 koji je stvarno extra. D600 veliki minus, izgleda ko decija igracka (i to poveca) od cheap plastike.
Display-i na oba modela su priblizno ista, nema nekih razlika.
Najveci minus na modelu e900 je screentouch dugme, pogotovo ono koje te stalno izbacuje iz glavnog menija i koje konstantno kacis palcem (pozeleo sam da sam levak). Stvaro je frustrirajuce.... neki ce misliti stvar navike ali blah.... sensitivity mu je preteran. Mozda su ljudi iz Samsunga mislili da su screentouch dugmad izdrzljivija-dugotrajnija ali ipak je sensitivity preteran.
Overall d600 owns e900.
Zakljucak kupicu d900, funkcije i upotrebljivost kao d600 mozda i bolje, a dizajn doteran i nalickan. Tih 60-tak ojra cu vec preziveti.
P.S. Ne ocekujem da se svi sloze samnom oko d600>e900, ukusi su razliciti.
@bronco: apsolutno se slazem sa tim. I za utiske i za odluku (mislim na d900) sa obizom da ocesh bash samsung telefon inace ako mene pitash, ni jedan od tih telefona ne moze ni da prismrdi W810. Razmisli i od W810 i imaj na umu da sa njim dobijesh i 512mb karticu i jako kvalitetne sluske (tj. nema potrebe za dodatnu kupovinu, ni karticu ni druge sluske).
POz
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: