BEST BUY do 250e!!!
BEST BUY do 250e!!!
Imam nekih 250-ak eur. i razmisljam se o kupovini SE w810...pa sam sad u dilemi...kupiti ga, ili sacekati da padne cena SE k800...(preporucite neki model koji je konkurentan ovim modelima i u slicnom cenovnom rangu)?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Drugi bolji izbor od w810 i k800 (ako padne cena) nemas, tako da ne treba ni da razmisljash o drugim modelima.
Ja ti preporucujem da uzmesh w810 jer sa njim dobijesh i 512mb karticu i jako dobre sluske (tako da nema potreba za dodatnu kupovinu) a cak i ako k800 padne na 250evra (sto sigurno nece do skoro) trbash josh i da mu kupish dodatnu karticu ... itd.. pa te sve ispadne mnogo skuplje (tj. nikako necesh moci do skoro da se uklopish u 250evra).
Znaci izbor se suzava na w810 a od njega bolji telefon u tom cenovitom rangu ne postoji!!! (cak ni do 300 evra nemas bolji telefon od njega!). Tako, mozesh sutra pravac u prodavnicu i da kupish w810 i necesh se pokajati.
Poz
Ja ti preporucujem da uzmesh w810 jer sa njim dobijesh i 512mb karticu i jako dobre sluske (tako da nema potreba za dodatnu kupovinu) a cak i ako k800 padne na 250evra (sto sigurno nece do skoro) trbash josh i da mu kupish dodatnu karticu ... itd.. pa te sve ispadne mnogo skuplje (tj. nikako necesh moci do skoro da se uklopish u 250evra).
Znaci izbor se suzava na w810 a od njega bolji telefon u tom cenovitom rangu ne postoji!!! (cak ni do 300 evra nemas bolji telefon od njega!). Tako, mozesh sutra pravac u prodavnicu i da kupish w810 i necesh se pokajati.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
bookey, iako SE telefonima brže opada cena, najčešće zbog čestog izlaženja novih modela, ipak treba da sačekaš da k800 padne za celih 70 evra...Ja bih ti ipak preporučila da uzmeš W810 sada, pa ako budeš imao potrebu, kasnije možeš i da ga promeniš za k800 ili neki noviji i bolji model...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ako imaš volje i strpljenja slobodno čekaj.tj ako ti se nikud ne žuri. prati oglase verovatno će se u skorije vreme pojaviti lik koji će dati fon ponuditi za određenu sumu koja će tebi odgovarati
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
@milan91: niko nece da ti da takve sluske!
@bookey: pa vidi ako mozesh da uzmesh da ne bude sa t-mobile mreze. U telekom plusu imaju sa normalnom maskom (gde pishe walkman) i ja preporucujem da uzmesh od njih. Nezavisno da li si u BG-u ili ne, samo ih pozovi telefonom i naruci na kucnu adressu (postarina je jako jeftina i stize ti telefon odmah narednog dana ako ih pozovesh pre podne!). Eto ja sam platio postarinu Beograd-Vrsac 250dinara, tako da nije nista strasno.
Poz
@bookey: pa vidi ako mozesh da uzmesh da ne bude sa t-mobile mreze. U telekom plusu imaju sa normalnom maskom (gde pishe walkman) i ja preporucujem da uzmesh od njih. Nezavisno da li si u BG-u ili ne, samo ih pozovi telefonom i naruci na kucnu adressu (postarina je jako jeftina i stize ti telefon odmah narednog dana ako ih pozovesh pre podne!). Eto ja sam platio postarinu Beograd-Vrsac 250dinara, tako da nije nista strasno.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: