Telefon Do 200 e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 14:14

Telefon Do 200 e

Post od anel »

Imam 200e i nisam odlucio koji tel da kupim.

Meni tel treba samo za muziku,slike,poruke...
Zbog toga se dvoumim izmedju serie W(W700) i d600

Naravno,mogu lako da promenim misljenje.
LL Cool B

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa ja bih uzeo k750i,w700i nema autofokus ali ako ti ne treba kamera i ako ti se svidja maska onda uzmi w700i.Onda tu je i w810i koje je 240e,i w800i,ali oni su skuplji od 200e a ti si rekao do 200.Samsung zaboravi :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od anel »

Koji je bolji za mene k750 ili w700,kakav je zvucnik na w700 posto cu najvise koristiti za muziku???

A sta mislite za polovan w800 i koliko mu se krece cena?
LL Cool B

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ma evo ja da ti kazem iz iskustva:kupi k750i i nemoj da se razmishljash uopshte!ja sam ga kupio pre svega zbog kamere i muzike,kao i kompaktne velichine (imam p910 koji mi je s vremenom postao malo preveliki),i apsolutno sam odushevljen!zvuk je odlichan,pogotovo otkako sam pazario slushalice od w800,mada su i njegove originalne bile solidne.slike su odlichne,i taj autofokus bash pomaze,veruj mi da bi ti nedostajao na w700!plus shto je k750 1000000 puta lepshi od w700 sa onom maskom boje proliva! :lol: :D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Slusaj ili k750i ili w800i polovan,ne znam ja nekako ne volim polovne stvari tako da bolje lepo uzmes k750i.A polovan w800i se moze naci za 200e :wink: Hehe araphel tacno sto si rekao za masku,ta rec odgovara toj boji maske :lol:

anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od anel »

Ma meni nije nesto bitan izgled :wink:

araphel za koliko si kupio sluske walkmena i imal negde da se poruce posto kod nas toga nema?

meni je jedina mana k750 sto bi morao posle toga da mu kupujem novu karticu a sa polovnim w800 ne ali ipak novo je novo !!!
LL Cool B

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ima kod nas da se uzmu negde u Zemunu koliko se secam,oko 30e koliko se secam mozda i manje.A kartica od 512mb je oko 30e isto,a ubacivanje sw od w800i 10e.Kad sve to saberes dobijes w800i,tj.k750i koji je isti kao w800i.A i cena je tu negde,mozes cak i jeftinije da prodjes,nadjes te sluske za 20e,kartica moze da se nadje isto za manje,a i ubacivanje sw je negde 5e.Ali sto ti je mana sto moras da kupujes karticu,sta lepo posetis neke radnje posetis sajt www.itsvet.com nadjes najjfetiniju i kupish.Ali ovako uzmes polovan w800i ko zna sta je taj radio sa tim,ko zna koliko puta mu je ispao i ko zna da li je unutra nesto polomljeno.Ne znam sam odluci,ako uzmes w700i dobijes samo vecu karticu,a gubis lep izgled i autofokus.Ja ti preporucujem k750i,em je lep,em ima autofokus em ta kartica ako ti znaci ta od 256mb ona moze da se nadje za 20-25e.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@anel: ako ti treba prvenstveno za muziku (a upravo i za to ti treba) onda DEFINITIVNO UZMI W810. Ne da peva, nego rastura (cak bolje od k750!) i ima stvarno dobar zvucnik. Jeste da kosta 240evra, ali dobijesh i 512mb karticu sa njim (sto je dushu dalo za skladistenje muzike) i mnogo kvalitetne in-ear sluske koje isto j*bu sve po spisku.

Jeste da je 240evra, ali veruj mi vredi, odusevice te sigurno. K750 jer isto dobar izbor, ali treba da kupish i karticu i druge sluske pa gde si tu si, na kraju se sve svede na istu cenu ali sa w810 ne treba da se cimash sa dodatnom kupovinom. Ako ti bash frka za tih 40 evra, onda sacekaj josh koji mesec da padne malo cena, skupi josh koji evro, radi sta god znash i umesh i uzmi lpo W810 i bicesh i presrecan.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od anel »

@Dario
Na ovom sajtu pise da je 240e i ja se odusevio mobilnim(w810) ali kada sam otisao da se raspitam za cenu kod nas u np je 270 do 280e

A usput da pitam sta znaci edge ???
LL Cool B

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ove cene su za BG,bolje plati kartu i dodji ovde u BG i kupi jer 30-40e vise je bas buno.A edge je

What is EDGE?

Further enhancements to GSM networks are provided by Enhanced Data rates for GSM Evolution (EDGE) technology. EDGE provides up to three times the data capacity of GPRS. Using EDGE, operators can handle three times more subscribers than GPRS; triple their data rate per subscriber, or add extra capacity to their voice communications. EDGE uses the same TDMA (Time Division Multiple Access) frame structure, logic channel and 200kHz carrier bandwidth as today's GSM networks, which allows it to be overlaid directly onto an existing GSM network. For many existing GSM/GPRS networks, EDGE is a simple software-upgrade.

EDGE allows the delivery of advanced mobile services such as the downloading of video and music clips, full multimedia messaging, high-speed colour Internet access and e-mail on the move.

Due to the very small incremental cost of including EDGE capability in GSM network deployment, virtually all new GSM infrastructure deployments are also EDGE capable and nearly all new mid- to high-level GSM devices also include EDGE radio technology. The Global mobile Suppliers Association (GSA) states that, as of April 2006, there were 139 commercial GSM/EDGE networks in 78 countries, out of a total of 192 EDGE deployments in 102 countries. The regional breakdown of commercial EDGE networks is 59 in Europe, 45 in the Americas and Caribbean, 21 in Asia, and 14 in Africa and the Middle East. The GSA notes that 212 EDGE devices are launched in the market, including 34 devices supporting both EDGE and 3GSM/W-CDMA, and 10 devices supporting EDGE and W-CDMA/HSDPA

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@anel: pa narucish postom iz telekom plus-a za neku sicu novca i donese ti za jedan dan covek ispred kuce paket sa telefonom i garancijom i potrishesh i dash pare i eto ti. Ne da dash bezveze toliko para u tvom gradu ili josh gore da kupish neki polovnjak ili slicno. A da kupish k750 pa da kupish josh karticu za 35 evra pa josh neke bolje sluske ili adapter i da bacish sluske koje imas mozda ti izadje koji evro jeftinije ali em nije to to em se ne isplati cimanje zbog nekih 10 evra mozesh lepo da platish 240 evra i odmah dobijesh i karticu i izvanredne sluske i nemas sta da brinesh.

Tako da, jedi leba i masti, cekaj josh koji mesec, prosi po gradu i skupi pare za w810 :D . Necesh se pokajati, garantujem!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od anel »

@dario: mozda sam corav ali ja nigde na onom sajtu ne vidim da ima slanje postom???

Gde si ti to video ? :blinky:
LL Cool B

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

anel, za naručivanje moraš da kontaktiraš direktno radnju koja vrši takve isporuke.
Na linku ispod imaš spisak radnji i kontakt telefone...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-cenovnik

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ne mora da zove, Telekom + ima svoj sajt gore u levom uglu prvi baner,kliknes i tu narucis telefon :wink: Sve tamo pise i to je to 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Ma bre, pozovesh lepo i kazesh sta ti treba. "Ovde Pera Peric, hocu da narucim taj i taj telefon na adressu tu i to, moj telefon je, fiksni/mobilni, kada da ocekujem telefon... itd..." i gotova prica.

Telekom plus salje telefone (po defaultu) a ako oni nemaju onda pozovesh neku drugu radnju i pitash ih da li mogu da ti posalju.

To je to.

anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od anel »

Hvala za svu pomoc 8)
Napisacu utiske kada malo bolje upoznam mobili koji cu uzeti :roll:

PoZzz :)
LL Cool B

Odgovori