Šta biste pre uzeli?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 11:15

Šta biste pre uzeli?

Post od nosferato »

Evo ja ponovo da pitam nesto.Znam da smaram al jbg.
Da li biste pre uzeli samsung e900 i mp3player od 1gb ili se w810?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

evo ovako
pre jedno god dana uzeo sam mp3 misleći da mi fon neće biti potreban kao mp3. sada shvatam da sam džabe bacio pare za mp3. skoro svu muziku slušam na mobu a mp3 player jedno dobrih 3 meseca nisam upalio
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

nosferato, ni jedan mp3 player nema onakve slusalice kakve ima w810. Znaci pogledaj samo to ti je i mob i mp3 player sa izvrsnim slusalicama i 512mb memorije, punjiva baterija, radio, ma stvarno telefon ima sve, sem symbiana, pa ako ti ne treba da citas word i exel dokumente svakako bi trebao da uzmes w810.
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Mislim da uzmes w810i i da zavrsis on ti je za sve.EM dobijas dobre slusalice,em je to walkman i imas 512mb karticu znaci ko neki mp3 player

Pozzz :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Evo i suprotan primer. Da li je do mog 6680 , ili sam ja prevelika cepidlaka, ili do nečeg trećeg, ali telefon mi je tu samo kad ne mogu da vučem i MP3, ili ga napunim podacima (jer ne mogu baš svugde da instaliram PC-suite). Elem, ako slušate Stinga, Depesh Mode, ili tako nešto neće biti apsolutno nikakvih problema, ali čik probajte (za W seriju ne mogu da garantujem jer svi kažu da su skoro savršeni, ali bih to voleo i sam da proverim) da slušate Suicide Commando. Plejeri su ipak za to pravljeni i mislim da se sa onako ozbiljnim basovima dosta bolje snalaze od pomenute klase telefona.

A drugo što bih dodao je da kvalitet zvuka na e900 nije ni blizu w810 pa bi ti uz e900 definitivno terbao MP3 kao i meni. Ali svoje navike i to da li će ti smetati da vučeš i plejer sa sobom, znaš samo ti.

A kao treće, ako posmatraš same telefone, ja sam uvek za monoblock, i uvek pre za SE nego Samsunga. Rasprostranjeniji su delovi za SE po servisima, i sam telefon je realno jako dobar, a cene slične. Za Samsung-player kombinaciju će ti tebati više para.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

gargamel4, pa sto imas primedbe na bas? Nemam pojma kakav zvuk daje 6680, ali ja na 7710 bez problema slusam Skazi-a i mogu ti reci da nije tako lose. Cak kvalitet zvuka moze da se poboljsa slusanjem wav-a, ali za to treba malo jaca kartica, minimum 512mb.
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nosferato, meni SE uliva vise poverenja, bez obzira na mp3 plejer .... inace meni mp3 plejer skuplja prasinu ... za muziku koristim telefon ..... mada se 512MB pokazalo kao nedovoljno :D

gargamel4, uzmi onaj flash-disk-like citac kartica i PC Suite ti nece trebati :D

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Jeftinije ti je w810 nego e900 + mp3 player, a ja sam cuo kako zvuci w810 tako da ti mogu reci da se cuje stvarno PERFEKTNO i da nemas potrebe da pored njega kupujesh drugi mp3 player (osim ako necesh neki mp3 player sa hdd-om od npr. 30gb-a pa ono).

Znaci W810 definitivno, bolje peva od svih tih acer,canyon,msi,ms,kung-fu mp3 playera a ujedno i mnogo je glasniji od svih (i ovako a i zbog in-ear sluski).

Inace samo da znash da je greh uzeti e900 pored w810! (koliko god da je w810 ruzan a e900 lep, telefoni ne mogu cak ni da se porede!).

P.S. Cackao sam oba i to veoma dosta, w810 me odusevio u svim pogledima dok e900 me je iznervirao gadno. Em ti touch buttoni, em EKSTREMNO RETARDIRANI SAMSUNG SOFTVER (mogu do sutra da ti pricam o njemu sta mu sve 'fali!). Tako da, u bilo kakvom slucaju uzmi w810 (veruj mi!).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

nosferato, NIKAD ne razdvajaj na 2 mesta nešto što možeš imati na jednom - znači w810 - ...i + bolje sluške na "nj." :P :D
:wink:
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ovo za sluske se nikako ne slazem jer uz w810, sluske su skoro pa savrsene, ja bolji zvuk ni na ipodu nisam cuo. Tako da za drugim sluskama stvarno neces imati potrebe

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

w810 i bices miran sto se zike i kvalitetnog uredjaja tice 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

popste, mislio sam da NE razdvaja mp3 od moba (to je i u naslovu teme), jer sa w810 dobija 2 u jednom, a za bolji zvuk i na ipodu (itd), samo se nakače i bolje sluške....blablatruć..., da ne tuuuuupim.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nosferato »

a izgleda da cu w810 da uzmem.Znam da je mnogo bolji i sve to stoji,ali e900 me mnogo privlaci izgledom.Sve u svemu uzimam w810.Nego koliko moze da kosta ona postarina do Smedereva preko telekom+ ???I sta se dobija uz w810?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

e da i još jedna stvar. pored mp3 možeš da gledaš i po neki film ili pak nešto tome slično dfa ne pišem neku igricu da odigraš
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

nosferato, pa postarina od BG do Smedereva ce biti smesna....u svakom slucaju manja nego da ti licno sedas na bas i ides u BG. Neko je na forumu pricao o nekoj smesnoj cifri od 200 din za postarinu, e sad da li to zavisi od vaznosti paketa ili sta....
5130+Koss the plug....

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Postarina je 250 dinara,dobijas ga sutradan ako nije vikend ili narucis pre podne.Inace,(iz svog iskustva pisem)ogroman broj kupaca se pre kupovine ne rukovodi karakteristikama vec iskljucivo izgledom telefona.Sve mu opisem mogucnosti telefona,prednosti ali on(ona) mi kaze da je ovaj(uglavnom Samsung) lepsi i hoce njega mada nikada nisam voleo tu marku telefona.Kod nekoga je to i razumljivo jer ako mnoge funkcije ne koristi bar ce telefon da nosi oko vrata i gleda ga kako je lep,da se hvali sa istim,jer neupuceni u telefone se uglavnom dive njihovoj lepoti..
LG G2 Black,16GB

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Nisi napisao o kom se mp3 playeru radi, jer ako je neki no name onda nema nikakvu vrijednost, ali ima ih da su prilično skupi, uz to dobijaš giga prijenosne memorije ako ti mp3 player ne treba, ili možeš da ga prodaš, uz to player na samsungu je sasvim ok, nije kao na SE ali je super, meni je malo dosadila ta k750 platforma :wink:

Telefoni su izgurali mp3 playere, u bilo kom modelu, jer telefon nosiš svugdje sa tim računaj, a i fensi Samsunga se uvijek lako riješiti, zavisi najviše od toga koji ti se sviđa i koji ti je dosadio ili nije, na krau krajeva samsung radi dobar posao nije to više šminkerska olupina ko nekad 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A što je to w810 ružan? Šta mu fali?

I nemoj da mi diraš Canyon, 100.000 puta me je spasao od dosade i narodnjaka, a u poređenju sa iPodom ne verujem a bi i tvoje cenjeno uvo primetilo razliku.

btw. uopšte mi nije jasno po čemu je taj iPod bolji od većine plejera? Imao sam prilike da ga čujem, čak sam se i sam ložio na njega, ali dizajn, fensi softver, i touch-circle su sve po čemu se razlikuje. Po zvuku ne. A oni koji su oduševljeni njime, neka probaju pomalo zaboravljenu tehnologiju minidisc.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

gargamel4, e sad ti nama nemoj da diras I-Pod :lol: daj te ljudi od I-Pod-a i Sony PSP jos nisam cuo bolji zvuk. PSP je tu jos i naj kombinacija do 300e imas igracku, predivan mpg, avi i mp3 player + Naravno nezaobilazna nokia 3310 cine dobitnu kombinaciju pred kojom ce se svaki Samsung (iiiiiiiiiiiiiiiiiiii strokavo izgovorio sam ogavnu rec na "S") i SE postideti. Verujte znam o cemu pricam, a vrujem da zna svako ko je gledao film ili slusao mp3 na PSP-u. Mislite i o tome.....toliko smo zaguseni telefonima koji mogu sve ali do pola :wink: da ne primecujemo kvalitetnije naprave oko nas.
5130+Koss the plug....

nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nosferato »

momci,kako vam se cini w710?Jel ga drzao neko,......Sta mislite,kad mu padne malo cena jel moze dobro da konkurise w810?

Odgovori