Trilema: Nokia 6280,6233 ili N70?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dragana 123
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Nov 2006. 15:28

Trilema: Nokia 6280,6233 ili N70?

Post od dragana 123 »

Pozdrav i pomagajte mi. Koji mobitel da kupim? Cena nije bitna. Nisam neki stručnjak za mobitele. Hoću dobar, s dobrim meniom, s dobrom muzikom, baterijom, fotićem. Odgovorite koji poznate ta tri modela. Hvala :blinky: :oops:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

N70 ima malo malji display od ostala 2 modela kamera ovde ne igra ulogu jer je iste rezolucije na sva 3 modela..moj izbor bi bio N70 jer ipak symbian pruza znatno vise mogucnosti ali neznam koliko ce ti to znaciti 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

6280 nemoj... N70 je Symbian, a 6233 ima fabricki operativni sistem- izaberi neki od ta dva. Ne znam koliko bi strpljenja imala sa Symbianom (ima vise opcija, omogucena je instalacija programa- kao Windows). N70 je po meni bolji telefon i njega bih ti preporucio, ali ako spadas u one devojke koje ne vole bas da posvecuju puno paznje na istrazivanje telefona, instaliranje, sredjivanje, brisanje aplikacija, ponekad i formatiranje telefona- bolje uzmi 6233 jer je i on odlican telefon, ima dosta opcija, jednostavniji je za rukovanje (mada i Symbian nije neka nauka). N70 ima prednju kameru za video pozive, sto moze da bude prednost za nekoliko meseci...Ovde imas poredjenje ta tri modela.
Valjda je pomoglo...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Pa n70 naravno. Cak i ako ti ne treba symbian, 6233 nema nista specialno bolje od n70 tako da ne vidim razlog zasto njega uzeti.

Glas za N70! :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Uzmi 6233 !!
Mislim da devojku ne zanima symbijan i akanje sa telefonom i programima a tek formatiranje fona kad se zablentavi :P
6233 i glava da te ne boli :roll: :wink:
and justice for all...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@dream waver: a gde pishe da ona mora da instalira neki program? Ako je ne zanima sada, ako je ne zanima sada, posle pola godine ce se sigurno zapitati "kakvi to programi mogu da se instaliraju" ili slicno, pa ce malo da cacka forume i tako i snaci ce se (tj. nema sta da se snadje, to je samo klik klik, sve je to napravljeno da bude user-friendly :P pa nema tu niceka sto moze da se nazove komplikovanim).

A formatiranje je menu > settings > mem.card > options > format mem.card > yes i onda se fon resetuje i to je to. Gde je ovde nauka?

Ajde da kazemo da 6233 ima nesto revolucionarno zbog cega bi njega trebalo kupiti (kao sto je npr. sa w810 > mp3 peva ko ludo! i kartica od 512mb i cena i kamera .... itd...) ali ovde i nije neka prednost.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori