- ________________________
izmenio i premestio b_udder::
Sa w800 na k800?
Sa w800 na k800?
Imam w800 godinu dana i posto je sestra zapela da joj dam ovaj telefon treba sebi da uzimam novi,sta mi preporucujete? Da uzimam k800? kakva je muzika na njemu u odnosu na w800? Ako je pribliznog kvaliteta uzeo bih ga odmah...vasa misljenja?
uzmi k800,zvuk je dobar,a sve ostalo je bolje od w800,sa sestrama nema raspravljanja,uzmi k800 i bices prezadovoljan,kao i tvoja sestra,svi srecni,samo memorijskih nema,a i ako ima imaju nerealnu cenu(duplo skuplje)ja sam obisao pola bg-a i nisam nigde nasao,na sajtovima tih firmi pise da ima,ja otisao tamo,ono nista,bio sam i zvao sam jedno 6/7 radnji i niko nema,sad je neko spomenuo da ima u ns-u po pristupacnoj ceni,pa sad proveravam to ali nisam nista nasao,pojavice se i one do nove godine sigurno,vredi cekati,onada ce k800 postati mashina
nokia c7
I agree sa akki i llulle, a za karticu ne brini se, bice jednog dana
a i cuo sam price da su te kartice jako jeftine, ali kod nas se prodaju za ogromnu cenu jer ih trenutno malo ima pa moze im se. Nezavisno od kartica, k800 je KEVA! Mozesh sutra da idesh i da ga uzmes bez razmisljanja 

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
loshmy,veruj mi da je razlika mnooogo veca nego sto mislis,nije sad da hvalim svog "konja" al K800 je stvarno dosta bolji od W810!
Istina,W810 je bolji za slusanje muzike jer je prvenstveno za to i napravljen (Walkman),al zato K800 ima dosta bolju kameru sa mnogo vise podesavanja,veci i kvalitetniji display (kad bi ih uporedio znao bi o cemu govorim),bolji interface.........
Ne kazem ja sad da je W810 los fon,naprotiv,fon je extra,al je glupo reci da je jedina razlika u kameri jer nije tako (ko je koristio oba zna o cemu govorim)!

Inace Ilke,definitivno uzmi K800,veruj mi neces se pokajati,govorim ti iz licnog iskustva!
llulle,preduhitrio si me!

Istina,W810 je bolji za slusanje muzike jer je prvenstveno za to i napravljen (Walkman),al zato K800 ima dosta bolju kameru sa mnogo vise podesavanja,veci i kvalitetniji display (kad bi ih uporedio znao bi o cemu govorim),bolji interface.........

Ne kazem ja sad da je W810 los fon,naprotiv,fon je extra,al je glupo reci da je jedina razlika u kameri jer nije tako (ko je koristio oba zna o cemu govorim)!

Inace Ilke,definitivno uzmi K800,veruj mi neces se pokajati,govorim ti iz licnog iskustva!

llulle,preduhitrio si me!