Što se tiče softvera ima ga slabo...ima ono što je neophodno za većinu ( pod većinom ne mislim na Srbe

), a ko ima posebne prohteve taj bolje da ne uzima tel... Mada ruku na srce nisam ni tražio nešto preterano sf, možda se situacija malo popravila...Ja koristim Handy Weather, jZip, Swiss Manager Pro koji u sebi sadrži Task manager, file manager i system information services, to sve već ima na telefonu ali ne u jednom programu pa je jako zgodno, imam i Agile Messenger, mada ga slabo koristim, Advanced Call Manager koji je neophodan i to je to uz standardne aplikacije..
Alien, ekran je 2.6 inča... nisam ga direktno poredio sa n73 ali mogu kada se ćale vrati sa puta... imala su 2 drugara ali zameniše...
Što se tiče w850 ja sam oduševljen sliderom i kvalitetom izrade ( ne računajući touch pad koji me užasno nervira)... plejer je odličan, unapredili su taman ono što mi je nedostajalo a i zvuk je nešto bolji... kamera je generalno lošija ali ima trenutaka kada napravi baš dobre slike, pošto nema af to je kada pogodiš pravu razdaljinu

Tastatura je odlična a i ekran je mnogo bolji... Baterija traje duže za 10ak posto...
ako te zanima još nešto pitaj, ali ne u ovoj temi... da ne pravimo off...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...