SE p910, m600 ili w950 - koji za gledanje filmova?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pomaže poprilično, ja sam baš bio skeptik prema tome ali ispalo je dobro... kakva je, pa na foru onih zaštita što dobijaš tel sa njima... naravno nije ista ali to je najpribližnije i što je najvažnije mnogo bolje do tih naleže na ekran pa se praktično ni ne primećuje... :)
A da li može ovde da se kupi ne znam... i da može ja bih pre naručio iz inostranstva jer je jeftinije, ne mnogo ali što bih davao pare nekom Peri bzv... bolje da sa tim parama odem na piće... ili ako ti neko donese odvedeš njega/nju... :)
Poslednja izmena od Akki u Uto, 28. Nov 2006. 17:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ma narucicu preko ebuy-a ako zatreba...

Kolika je dijagonala ekrana na w950/m600? Da li je ekran mnogo bolji od n73 i kakav je u poredjenju sa n93?

@Akki, kako ti se cini W850, jel dosta bolji od w800/w810?

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Akki, ima li softvera za tu platformu? :|
...shit happens... keep d smile!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

blade_bre, i mene bas zanima isto pitanje :disgust: inace po prici fontel je bezobrazno neophodan :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Što se tiče softvera ima ga slabo...ima ono što je neophodno za većinu ( pod većinom ne mislim na Srbe :D ), a ko ima posebne prohteve taj bolje da ne uzima tel... Mada ruku na srce nisam ni tražio nešto preterano sf, možda se situacija malo popravila...Ja koristim Handy Weather, jZip, Swiss Manager Pro koji u sebi sadrži Task manager, file manager i system information services, to sve već ima na telefonu ali ne u jednom programu pa je jako zgodno, imam i Agile Messenger, mada ga slabo koristim, Advanced Call Manager koji je neophodan i to je to uz standardne aplikacije.. :)

Alien, ekran je 2.6 inča... nisam ga direktno poredio sa n73 ali mogu kada se ćale vrati sa puta... imala su 2 drugara ali zameniše... :D

Što se tiče w850 ja sam oduševljen sliderom i kvalitetom izrade ( ne računajući touch pad koji me užasno nervira)... plejer je odličan, unapredili su taman ono što mi je nedostajalo a i zvuk je nešto bolji... kamera je generalno lošija ali ima trenutaka kada napravi baš dobre slike, pošto nema af to je kada pogodiš pravu razdaljinu :) Tastatura je odlična a i ekran je mnogo bolji... Baterija traje duže za 10ak posto...
ako te zanima još nešto pitaj, ali ne u ovoj temi... da ne pravimo off... ;)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Akki kakva je mp3 reprodukcija na slusalicama kod w950 u odnosu na w810, jel bolje ili isto ili losije?
Nesto se lomim da ga mozda pazarim pa me to zanima 8) :oops:
and justice for all...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Bolja je naravno... w950 ima najbolji zvuk od svih walkman telefona i jedini telefon koji ima sličan ( nekima bolji, nekima ne, prosto rečeno kolju se ko je bolji) zvuk je n91... i to su 2 telefona iznad svih... :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Hvala na odgovoru, da mu jos malo padne cena pa mozda ga i pazarim :)
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.
and justice for all...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Odlicno, dovoljno softvera, ni ne treba mi mnogo vise...

Teme? Igre? 8)
...shit happens... keep d smile!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Igre slabo igram, trenutno samo Sky Force koja je fenomenalna... rece mi drugar da se mogu naći odlične igre... ali me to ne zanima, imam psp kada mi se igraju igrice... :)

Tema ima dosta, probao sam 10ak i vratio se na default temu jer mi je najlepša... :)

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Imas PSP...pa to je masina....sto se tice ekrana...Sto se tice skyforce malo sam ga igrao na 6630 i mogu reci da je jako lepo odradjen...i graficki i igriv je....Mada za psp igre su neprevazidjene....
Au sto mi je spor net...
Ljudi ko moze da ga priusti mislim w950 go for it....ja cu se trenutno zadovoljiti sa njegovim dalekim sestricem...w300 se zove
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

a ja mislio da je zvuk na w810 vrh :disgust: neverovatno kakva je razlika u zvuku na w950 :dry: tako je daleko od iznad vrha da ga ni ne vidi uopste...pazarim ga kad tak :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori