zamena k800 za d900
zamena k800 za d900
Nema memorijskih kartica za k800 nigde,ako ima duplo su skuple nego u inostranstvu.
Danas mi je mikrofon nije dobro radio na k800(snimio sam video i posle sa diktafona i necuje se glas,samo krci).
Da li da uzmem d900 ili ne,bojim se da nije nesto ozbiljno sa tim mikrofonom.
Koji je po vama bolji(svi hvale k800-ja ga trenutno imam i odusevljen sam,ali njegovim potencijalom,jer nikako da isprobam sve njegove funkcije).
Da li da ga flashujem(imam R1CB001 )
d900 je cini mi se dobar,vidim da je popularan a memorijskih(trans flash) ima svuda i jeftine su
pomozite
Danas mi je mikrofon nije dobro radio na k800(snimio sam video i posle sa diktafona i necuje se glas,samo krci).
Da li da uzmem d900 ili ne,bojim se da nije nesto ozbiljno sa tim mikrofonom.
Koji je po vama bolji(svi hvale k800-ja ga trenutno imam i odusevljen sam,ali njegovim potencijalom,jer nikako da isprobam sve njegove funkcije).
Da li da ga flashujem(imam R1CB001 )
d900 je cini mi se dobar,vidim da je popularan a memorijskih(trans flash) ima svuda i jeftine su
pomozite
Pre bih ga poklonio ciganima na ulici (da bar neko izadje srecan iz cele price) nego da ga zamenim za D900. Toliko
Ne, ozbiljno, nemoj to da radish, veruj mi! Ako ga menjash, bice ti strava prvih dana (jer imas nesto novo), ali odmah posle par dana/nedelja cesh da skontash sta si izgubio.
Poz

Ne, ozbiljno, nemoj to da radish, veruj mi! Ako ga menjash, bice ti strava prvih dana (jer imas nesto novo), ali odmah posle par dana/nedelja cesh da skontash sta si izgubio.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
radi sada ok mikrofon,imam futrolu(zbog prasine-joystick) i uvek sam ga bacao u futrolu nadole,pa mislim da je zato ali sada radi ok
ja nisam koristio diktafon do pre 2 dana,a imam k800 4 meseca,video sam koristio jedno 2 puta,cak i da nije proradio,nije mi to vazno,meni je bitan zvucnik ali i kamera
jos nisam zvao za kartice ali cu sutra obavezno probati
ja nisam koristio diktafon do pre 2 dana,a imam k800 4 meseca,video sam koristio jedno 2 puta,cak i da nije proradio,nije mi to vazno,meni je bitan zvucnik ali i kamera
jos nisam zvao za kartice ali cu sutra obavezno probati
nokia c7
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Dexter,aj ako ti nije problem posalji i meni na pp gde ima ta M2 za 30e,fon mi je potpuno beskoristan jer sam napunio memoriju fona tako da ne mogu nista da radim,ni da slikam,ni da prebacujem muziku,ni........

Inace llulle,i ja sam razmisljao jedno vreme bas ozbiljno o toj opciji da menjam K800 za D900 al sam na kraju shvatio da ce na kraju ispasti bas onako kako je Dario rekao!

Inace llulle,i ja sam razmisljao jedno vreme bas ozbiljno o toj opciji da menjam K800 za D900 al sam na kraju shvatio da ce na kraju ispasti bas onako kako je Dario rekao!

Dario napisao:Ako ga menjash, bice ti strava prvih dana (jer imas nesto novo), ali odmah posle par dana/nedelja cesh da skontash sta si izgubio.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Ne prepoucujem takvu zamenu osim ako ti izgled telefona i video snimanje nije presudno.Samsung je svoju popularnost i visoku poziciju na trzistu postigao visokom zavrsnom obradom i lepim izgledom telefona(uglavnom zenske populacije i skolaraca).Ja sam razocaran u ovog prouzvodjaca zbog (raniji modeli)ocajnog povezivanja i mnogobrojnih ogranicenja.Medjutim,i oni su uvideli da se ne moze samo izgledom opstati na trzistu pa su im uredjaji sve bolji i kvalitetniji (napredniji-pogledajte i-300 sa hardom,pa telefoni sa 10 mp kamerom....)sa sve manje ogranicenja.Nemam iskustva sa D-900 ali imam vise poverenja u SE.
LG G2 Black,16GB