zamena k800 za d900

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

zamena k800 za d900

Post od llulle »

Nema memorijskih kartica za k800 nigde,ako ima duplo su skuple nego u inostranstvu.
Danas mi je mikrofon nije dobro radio na k800(snimio sam video i posle sa diktafona i necuje se glas,samo krci).
Da li da uzmem d900 ili ne,bojim se da nije nesto ozbiljno sa tim mikrofonom.
Koji je po vama bolji(svi hvale k800-ja ga trenutno imam i odusevljen sam,ali njegovim potencijalom,jer nikako da isprobam sve njegove funkcije).
Da li da ga flashujem(imam R1CB001 )
d900 je cini mi se dobar,vidim da je popularan a memorijskih(trans flash) ima svuda i jeftine su

pomozite

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ima Memory Stick Micro - 30e... :wink:
Ja ne bih menjao k800 za D900 da sam na tvom mestu...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Pre bih ga poklonio ciganima na ulici (da bar neko izadje srecan iz cele price) nego da ga zamenim za D900. Toliko :wink:

Ne, ozbiljno, nemoj to da radish, veruj mi! Ako ga menjash, bice ti strava prvih dana (jer imas nesto novo), ali odmah posle par dana/nedelja cesh da skontash sta si izgubio.

Poz :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Poslao sam ti pp pa nam javi da li si neshto uradio za kertice... :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

k800 je mnogo dobar fon.što se tiče mic-a da ti možda niej ispao ili se pak nekako oštetio pa se ne čuje dobro a?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

radi sada ok mikrofon,imam futrolu(zbog prasine-joystick) i uvek sam ga bacao u futrolu nadole,pa mislim da je zato ali sada radi ok
ja nisam koristio diktafon do pre 2 dana,a imam k800 4 meseca,video sam koristio jedno 2 puta,cak i da nije proradio,nije mi to vazno,meni je bitan zvucnik ali i kamera
jos nisam zvao za kartice ali cu sutra obavezno probati
nokia c7

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Dexter,aj ako ti nije problem posalji i meni na pp gde ima ta M2 za 30e,fon mi je potpuno beskoristan jer sam napunio memoriju fona tako da ne mogu nista da radim,ni da slikam,ni da prebacujem muziku,ni........ :cry: :wink:
Inace llulle,i ja sam razmisljao jedno vreme bas ozbiljno o toj opciji da menjam K800 za D900 al sam na kraju shvatio da ce na kraju ispasti bas onako kako je Dario rekao! ;)
Dario napisao:Ako ga menjash, bice ti strava prvih dana (jer imas nesto novo), ali odmah posle par dana/nedelja cesh da skontash sta si izgubio.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ma kakav d900...samsung modeli su za zenske nikako za nas okorele mobijake....drzi se ti k800 i cekaj samo cekaj pasce cena tim karticama uvek paden...dv,translflash jedno vreme....doci ce i vreme za m2 :D
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mislim da bi ti to bio glup potez,samsung je vrlo ogranicen u vise kategorija,npr samo 10 melodija za sms,pa nema zvono+ vibracija,nema radio,nema profile itd itd,jedina prednost d900 je lep ekran i cool izgled!
D500&E71

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ne prepoucujem takvu zamenu osim ako ti izgled telefona i video snimanje nije presudno.Samsung je svoju popularnost i visoku poziciju na trzistu postigao visokom zavrsnom obradom i lepim izgledom telefona(uglavnom zenske populacije i skolaraca).Ja sam razocaran u ovog prouzvodjaca zbog (raniji modeli)ocajnog povezivanja i mnogobrojnih ogranicenja.Medjutim,i oni su uvideli da se ne moze samo izgledom opstati na trzistu pa su im uredjaji sve bolji i kvalitetniji (napredniji-pogledajte i-300 sa hardom,pa telefoni sa 10 mp kamerom....)sa sve manje ogranicenja.Nemam iskustva sa D-900 ali imam vise poverenja u SE.
LG G2 Black,16GB

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Imao sam prilike da cackam d900 i kao svaki samsungov slajder, ostavio me je prilicno ravnodusnim! Ja iskreno ne bih menjao K800!

PozZ

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

necu ga sigurno sad menjati.
ubedili ste me,k800 je po funkcijama bolji ali je i zavrsna obrada na visokom nivou
samo da nadjem memorijsku,sutra cu opet ici da pitam
nokia c7

Pavlovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Nov 2006. 06:35

Post od Pavlovic »

D900 je sminkerski i vise je za korisnike koji se manje razumeju i koje nista drugo ne interesuje sem dobre kamere i lepog dizajna.Nemoj da menjas za d900.Dosadice ti brzo...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

jedino sto je supre kod d900 je sto ima onaj animirani walpaper,koji u zavisnosti od jacine signala i trenutnog dnevnog vremena(mislim na sate,npr 20h) menja svoj izgled. npr u 20 h ce ti na ekranu biti luka u mraku,ujutro ce ti biti neko sunce itd!
D500&E71

Odgovori