Pomozite, ljudi! Uzeo bih nesto oko 200 evra sa kamericom oko 2 MPx sa solidnom muzikom a da nije k750i! Naravno, kartica je bitna... Znam,znam... Voleo bih i ja W810i ali drzi se na 250 evra! Grasim li?
Interesantan mi je bio 5300 NOKIA kao i 6131...
STA CINITI???
5300 ti koliko se sjecam ima 1.3 mp kameru i iskreno, nebi ti ga preporucio
za te pare najbolje ti je, ako hoces nokiu, uzmi 6233, on ti se krece negdje oko 200-220 €
Tako sam i mislio... Hvala vam, ljudi, ali danas sam nacuo da 3G krece krajem decembra! Informacija iz novina! Upravo krecem na Telekomov sajt... Tj. MONDO... Nema nista... Zvacu ih danas. Ali W810i je def. najbolja solucija. Ja bih sve, i kam i mp3...
pa prijatelju sve neces nikad dobiti u jednom fonu,nikad nece postojati telefon koji pokriva sve potrebe korisnika,jer ga onda neces menjati dok ti ne crkne! sta ces politika proizvodjaca
fain2daniel, jesi li ili koliko si siguran za taj pad cene? posto ga i ja imam u planu,a sa druge strane imamo lep primer w800 kome je cena maltene staticna vec 6 meseci! izgleda da ta w serija ima super odos cena/kvalitet i prema tome slabo joj pada cena!
mislim da znacajnog pada cene nece biti jer to vec relativno star telefon,i mislim da se vise nece pojavljivati u ponudi stranih mreza,pa tako da ni kod nas u nece biti jeftiniji
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.