Samsung D608 i D600 razlike

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
srdjan_pa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 03:53

Samsung D608 i D600 razlike

Post od srdjan_pa »

uzeo sam ovaj tel pre par dana i skroz mi je ok samo me zanima da li ima neke razlike u odnosu na d600 posta ja nisam nista primetio!!!
  • ______________________________
    izmenio naslov i premestio b_udder::

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,pa to ti je D600 ali ne za Evropsko trzishte...Mislim da je za Azijsko trzishte...Da li ti sve radi tj. da li imash dometa kad si stavio nashu karticu u njega?

srdjan_pa
Novajlija
Novajlija

Post od srdjan_pa »

da sve radi normalno nema nikakvih problema!!!! moguce da je za azisko posto moku od jezika da biram samo kineski i engleski!!!!! imam jos jedno pitanje zasto kada umemorisem broj na mem tel npr 063xxxxxx i kada me zove taj broj izbacimi ime a kada mi posalje poruku izbaci samo broj bez imena samo jos doda i +381 na taj br . da li je to na svim samsung modelima tako ili ne :chytry:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da nemash mozda pod tim kontaktom vishe njegovih brojeva??!Mozda se zbuni ako pod istim imenom imash vishe brojeva te osobe...ili da ga nisi memorisao isti broj 2 puta pod razlichitim imenom?

Izmeni u imeniku umesto 063 stavi +38163,probaj pa nam javi shta je bilo... :wink:

srdjan_pa
Novajlija
Novajlija

Post od srdjan_pa »

imam vise brojeva ali i tamo gde je samo jedan broj isto se ponasa probao sam da stavim +381 ali mi onda ne izbaci ime tog kontakta kada me zove nego samo kada mi stigne poruka i jos nesto sam probao pod jednim kontaktom umemorisao sam isti broj dva puta samo sam na jednom stavio bez +381 a na drugom sa +381 i onda ispisuje ime normalno i prilikom prijama poruke i poziva da li je moguce da nemoze drugacije :cry:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,pa izgleda da imash neki bag u telefonu,mora da moze... :dry:

srdjan_pa
Novajlija
Novajlija

Post od srdjan_pa »

jednostavo ne moze neznam da li flesovanje pomoglo da mu ubazcim originalni softver od d600 posto ja imam kako si rekao za azisko trziste. i jos nesto kako tebi pokazuje memoriju u tel meni meri u procentima a ne u megabajtima :shock:

Odgovori