Jednostavan odgovor - 6233(kamera 2 mpx,video 640x480).To je jedini pravi izbor,mada 6270 i 6280 imaju slicne specifikacije,ali su toliko bug-oviti,da to nije normalno .Ne znam jesu li bug-ovi ispravljeni na 6288?Mozda sam neki zaboravio,ali nema boljeg nokia ne-symbian telefona.Pozdrav
Sam si trazi da nokia ne bude symbian...6233,6270,6280.... to su ti telefoni sa fabrickim softverom dobrim kamerama i jos boljim videom..n73 je strava fon i ja bih ga pre uzeo kad bih imao novac a ova tri ako ne bih imao odlucio bih se za 6233....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
do kolko para,k800 je vrh,nema boljeg ne smart fona,nema rasprave,vrh vrhova,k800,10 praznih mesta pa svi ostali(d900,onaj benq siemens sa 3.2 mpx,nema vise konkurencije
Da tako je K800 ako oces dobru kameru...tj najbolju kameru na mobilnom trenutno....a i cena je prihvatljiva....a da je ne-symbian....nokia kamere su mnogo lose....n73 pravi nerealne fotografije...jesu oku dopadljive ali ipak nisu stvarne....al opet dobijes symbian i bolji video i stereo zvucnike i veci ekran...ne znam zasto neces symbian....e da k800 je do 4 puta brzi od nokie...evo nesto o brzini k800....imao sam w900 i k800...sve java igrice su bolje radile na k800(citaj brze i bez kocenja) dok na w900 uprkos Grafickom nvidia cip su isle mnogo losije...znaci k800 je brz ko zmaj....i jako pouzdan....jedino mu se slabo cuju zvucnici kako za zvono tako i za razgovor...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
@galle:dakle tel da nije simbijan ali da mu je nokia podarila kameru sa sto vecom rezolucijom i fotografija i videa.. Bez pametovanja,prost odgovor na tvoje pitanje je 6233!
po meni je 6280 pravi izbor za tebe. skoro je buraz uzeo, telefon je toliko dobar da sam ja totalno odusevljen njim. kad iz nekog razloga nebih uzimao symb telefon, uzeo bih 6280... i ni jedan drugi
ili varijanta 6280-6288,sa 25% jacom baterijom(1100mah),sa 512 mb karticom,i za razliku od 6233 ima blic,ostale specifikacije su slicne ili iste,osim naravno sto je 6288 slajder!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.