Vec skoro 4 god imam Nokia 8310 i prezadovoljan sam na taj telefon i ako je vec odavno bilo vreme da ga zamenim sa nekim novijim modelom
Zato sam hteo da pitam nekog od Vas da mi preporuci neki noviji model Nokia ali da bude pribliznih dimenzija 8310 (dakle 97x43x19 mm) ali da naravno nebude na rasklapanje
Hvala unapred
VK mobile se bas i ne bi mogao pohvaliti nekim kvalitetom,svi telefoni iz game izgledaju tako plasticno i ko kineske igrackice A uz to au jos i imitacije vec dobro poznatih modela.
Po meni je totalno bez veze trositi pare na VK
Green, decko ocigledno trazi telefon sa sto manjim dimenzijama,a u ruci ne deluju tako plasticno,vidi se da su ipak mobilni,a to sto kopiraju druge,pa to je sasvim normalno i za ocekivati,ipak su oni jos mala firma!
Pozz
Malo cu u off,ali loki13 zar ne bi bilo logicnije da neka nova mala firma poput VK ipak donese neko osvezenje na trziste,a ne da bez veze kopira ostale.
Licno bi ja to zabranio,jer ako nemas originalnih ideja za dizajn,nema sta da uzimas ideje drugih i plasiras to na trziste kao svoju marku
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.