Nokija n73 poslednje pitanje pred kupovinu

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tamonekilik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 16:57

Nokija n73 poslednje pitanje pred kupovinu

Post od tamonekilik »

Pozdrav svima,

molim Vas da mi odgovorite na par pitanja blizu sam kupovine, ali mi trebaju vasi saveti. Dakle

Telefon blokira. True ili false? Cuo sam da 40% telenorovih blokiraju. Planiram da kupim u prodavnici ne u telenoru, pa koji mi preporucujete tj sa koje mreze?

Sta se dobija od opreme? Sluske, kartica (od koliko mega), kablovi...? Predpostavljam da je bilo ali ne mogu da nadjem.

Neku radnju gde ste Vi kupili, ako mozete da preporucite?

I na kraju da li ste zadovoljni telefonom, i da li je otporan na padove :)

Hvala[/list]

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

dobijaš sluške kabli mem karticu ne dobijaš, dalje kutiju, tel, krpicu uputstvo i još nešto nevažno.
tel blokira kada preteraš sa slikama od 3MP jer nema dovoljno jak procesor da se juri sa toliko JAKIM slikama ali ako staviš na manju rezoluciju neće blokirati. znači ovo je samo ako preteraš uzastopno u slikanju.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ja izgleda nisam u tih 40% Telenorovih, jer meni za ovih par dana intenzivnog koriscenja nijednom nije blokirao.
Sto se tice dodatnih stvarcica u pakovanju, ili bolje da ih nazovem standardnih, dobija se:
- Telefon
- Punjac
- Uputstva i CD
- Kabl za povezivanje CA-53
- Handsfree HS-23
- Adapter za starije punjace
- Trakica za nosenje oko zgloba (veoma fancy)
- Krpica za ciscenje sociva i ekrana
Kartice nema u toj prici... Vise info: Ovde
Sto se tice padanja:
Pa pogledaj koliki ekran ima, kako moze da bude otporan! :D :wacko: Ja se ne bih igrao sa testiranjem te otponosti! :wink:
I na kraju, veoma sam zadovoljan telefonom! :lol: :D :lol:
PozZ

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Tih 40% je prica za koju trenutno nisam raspolozen da kuckam ... (da znas koliko je opala prodaja u radnjama uopste telefona a tek N73) i naravno nije tacno,desi se da zabloikira neki telefon, kako i ne bi koliko je samo hiljada prodato(nije moguce da bas svi rade 100% a novi korisnici mrze da kupe memorisku i popune mem. telefona i sta ocekuju?sta kad popunite hard na PC,radi?),resi se dizanjem ver. sw na fonu i to je to,ono sto mozete i vi kuci da uradite preko neta.
tamonekilik, i u radnj ces naleteti na Telenorove N73 samo neces predpostavljati,tamo gde budes video full pakovanje sa seriskim brojem i sve od opreme sto je naveo Koren, to je 99,9% telenorova N73,osim u par radnji (MOBIS ELECTRONIC,QUADRA COMMUNICATIONS - za vise info imas na ovom sajtu) koje prodaju org. pakovanje gde su cene tipa 480e - to je orginal legalna N73 koja nije sa mreze.
Savet:Ako hoces orginal,ful pakovanje sa kompletnom opremom kupi u gore navedenim radnjama a ako slucano hoces jeftinije da prodjes a isto to sve kupi od ljudi koji su vec kupili N73 preko telenora na ugovor i platili za to 16000din,ti kupis telefon jeftinije nov nego u radnj,oni zarade i ostaje im ugovor sa obavezom cini mi se 1700din mesecno da placaju i vozi,naravno trazis i garanciju koju su dobili. Svi zadovoljni,kako je to lepo. :wink: 8)

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 21:05

Post od Ville Valo »

Cekaj znaci one n73-ke od 340 evrica nisu legalne ili sta ili su sve te nokie legalne samo su telenorove?
Nokia N95-2 + Spiderman 3 + Jackass 2.5!!!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ville Valo, aaaaaaaaaaaaaaaaa Dosta bre više s tim legalno-nelegalno. Koliko to puta treba da se objasni? Najskuplji imaju cene kao i u Evropi, znači kupljeno i sada se ovde prodaje, sve ostalo za šta smo mi spremni da damo pare je skidano sa neke od najčešće evropskih mreža, najčešče TIM jer ne mora da se dekodira, a vrlo mali broje je ukraden i sad se preprodaje. Svi oni ISTO rade, bez obzira da li su iz Singapura, Turske, Finske, Holandije, ili Trinidada i Tobaga (tj za ta tržišta). I potpuno isto rade bez obzira da li si dobio krpicu i uputstvo ili ne. E sad ti pazi da je Microsoft, pardon legalno.

Ispizdeo sam, brišite me! Ali bre stvaaaaaaaarno........ :shock: :shock: :shock:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

gargamel4 covek popizdeo pojesce nas strumfove :lol: :lol: izvini na maloj sali !
:roll: 8)
tamonekilik budi svestan sta kupujes ova masina ima softver koji se nadogradjuje!
2.Svaki telefon moze da se zablokira a najcesce sumbian zato sto mozes da otvorius vise programa .
3.Ovo je jako dobar telefon po komentarima korisnika, nije naj ali jako dobar.
Za ostalo si vec dobio odgovore! :roll: :wink: :D
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

tamonekilik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tamonekilik »

Ma naravno da znam da kupujem masinu kojo se software nadogradjuje :). Pre ovog sam imao 3650 tako da znam sta je simbian:). Znaci sve u svemo koliko sam shvatio softver se moze da nadogradja sa zvanicnog nokijinog sajta?

Hvala jos jednom na odgovorima

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 21:05

Post od Ville Valo »

Sorry sad si ispizdeo :cry: :cry: :cry: :cry:Samo sam hteo da znam necu vise da pitam!!! :) :) :)
Nokia N95-2 + Spiderman 3 + Jackass 2.5!!!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

tamonekilik, na zvaničnom sajtu jako malo toga ima, a za sve ostalo pitaj Google, ili ako nešto ne možeš da nađeš nekog od experata na PP, ali prvo pogledaj one 2-3 treme o korisnim aplikacijama.

Ville Valo, pitaj slobodno (evo sad sam hladne glave), ali prethodno pročitaj postove iz proteklih 6 meseci. Toliko toga ima da se nauči............ :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

uz tel dobijas: mem karticu,krpica,kabal,punjac,cd,sluske stereo,blutut slusalicu...tel je opasan nema razloga da se razmisljas slobodno ga kupi ja sam prezadovoljan....jos nesto????? pitaj....
E71 je moj trenutni izbor:)

tamonekilik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tamonekilik »

kupio sam ga :), ekran je vauuuu, fotke su neverovatne (barem na telefonu). Pre ovoga sam imao k750i i zaista ne moze da se poredi kvalitet fotki. Jos jednom ekran je prosto savrsenstvo, razbija. E sada sto se tice pitanja idemo dalje :)

Kako da saznam koja mi je verzija softvera na telefonu
Kada se tel zakaci na usb predpostavljam da krece sa punjenjem sto znaci da prvih 3 puta ne smem da to radim. NEcu da punim ono 3X12 sati nego, ispraznim, napunim 2 sata ili koliko teba i tako 3 puta. Ovo pitam jer su mi kontaki na kompu pa moram da cekam na sinhornizaciju.

Hvala

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

1) *#0000# (bilo milion puta na forumu)
2) punjenje preko usb ?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

1.Ukucaj *#0000# i saznaces,ako ne pocinje na v3... onda trazi update od njih ili ga odradi sam preko NSU-a (imas lepljivi tred iznad o njemu)!
2.NE,jer si dobio CA-53 kabal,koji NEMA tu opciju,nju ima samo CA-70 i zato mozes da telefon kacis i otkacinjes do mile volje,a naravno da nije potreban nijedan proces formiranja baterije,samo ti puni ako hoces i celu noc dok spavas a prazni koliko hoces,samo nemoj bas da cekas da se gasi i uzivaj!
Pozdrav 8)

tamonekilik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tamonekilik »

E lomnica hvala puno, ovo za usb je super vest. Sada cu odmah da prebacim kontakte, a sto se tice verzije ona je 2.0628 ima veceras da padne uprage. Hvala jos jednom

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

metak86 napisao:uz tel dobijas: mem karticu,krpica,kabal,punjac,cd,sluske stereo,blutut slusalicu...
A kakvu si ti to bluetooth slusalicu dobio u paketu? :? :? :?

tamonekilik raspitaj se prvo da li gubis garanciju ako ga sam update-ujes, bilo bi glupo da zbog toga ostanes bez garancije! Mozda ti cak i prodavnica u kojoj si ga uzeo to odradi besplatno. Raspitaj se...
PozZ :)

tamonekilik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tamonekilik »

Ma sto bi se gubila garancija :). Upravo sam zavrsio sa upgradeom proslo sve ok. A zaista zasto bi tel gubio garanciju kada se to radi preko zvanicnog nokijinog updatea?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Dalju diskusiju nastavite u temi o n73... :wink:

Lock...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema