N73-K800-D900 Telenor

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

u pravu je Dexter, nisu zakljucani...probano sa k800 na 064 postpaid'om :disgust: malo mi je sve to mutno :dry:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Mutno? Ne znam zasto tako mislis, meni je ovo prvi put u zivotu da sam kupio telefon i da ne brinem o poreklu i o tome da li neko dete place za njim!!! Imam poverenja i u garanciju i sve... Bas mirno spavam nocu! :D :lol: :D
PozZ

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Isao sam do telenora, zakazao sam za 15. decembar.... Uopste nisam znao da treba da se zakaze... Koliko se ceka u Beogradu?
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sta si zakazao :?
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja sam otisao tamo, i oni kazu da zbog velike guzve i procedure koja traje pola sata zakazuju u napred, i onda kada imas zakazano, dodjes i uradis to sto treba... Tako da cu ja telefon dobiti tek 15.decembra... :smutny: :dry:

Jel tako i u Beogradu( ja zivim u Sapcu)?

Pozdrav...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

U BG vecina uzimaju telefon u Merkatoru ili Super Veru,a za Telenor ne znam,to je stvarno bzvz i sta dodje 15.decembar i ti odes i oni kazu nema vise telefona dodjite za 10 dana i tako da te zezaju.Jbg sacekaj pa vidi ako ne vidi da dodjes u BG,znam da se ne isplati ali bolje odmah da dobijes fon nego da te oni setaju :uhuh: 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Cekaj malo, nije mi problem da dodjem u Bg... Nego, sta treba da radim u merkatoru? Tu su isto one telenorove ponude ili nesto drugo? koliko se ceka?

Pozdrav...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Alien, tu imas njihov stand,i ima ponuda i telefoni potpises ugovor i uzmes telefon,samo nekad je guzva.Izvini sto ti nisam pre odgovorio

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ma opusteno :D ... Neki ne bi ni odgovorili... Sad razmisljam da batalim sve to sa ugovorom i sa n73, ako ce oni mene da zajebavaju( izvinite moderatori, ali morao sam...) onda cu i ja njih...
Kao sto sam na prvom postu napisao lepo uzmem w950 i bolji me uvo...
Sta mislite o tome?

Pozdrav...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Alien, pa to je najbolje,ja sam danas imao priliku da vidim malo n73 na nekoliko minuta i nisam bas zadovoljan,samo sto ima velik i pregledan ekran.A w950i ima odlican ekran i odlican je iako nema kameru :wink:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Alien, to je verovatno zato sto u Sapcu ima samo to jedno predstavnistvo pa sbog guzve zakazuju. Ovde (u BG-u) ih ima 6 pa zato ide malo brze i ne mora da se zakazuje nista. Ako dodjes ranije (oko 8, 9) velike su sanse da ces biti medju prvima i da ces brzo zavrsiti posao, ali ako dodjes oko 11 racunaj da ces ceo dan provesti tamo cekajuci! E sad i ovde su uveli neku vrstu zakazivanja, tj ako jedan dan dugo cekas i odustanes, ti mozes da im pridjes i da zatrazis da zakazes za sutra ili prekosutra jer "ne mozes da stignes drugacije zbog posla (fakulteta, skole itd)" pa ce ti oni izaci u susret i u tom zakazanom terminu ti ces imati prednost nad ostalima! :wink:

Ja kad sam uzimao (u Veru) imalo je oko 5-6 ljudi pre mene, devojka mi je zapisala ime, rekla mi da slobodno mogu da sednem u kafic i da popijem pice, izblejim malo, a da ce me ona zvati kad dodje moj red. Tom prilikom je takodje upisala da hocu n73 i rezervisala ga na moje ime!

PozZ
p.s. Nadam se da ova moja pisanija bar malo pomaze! :D :wink: :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

milan91 napisao:kaze ova poslednja serija telefona je zakljucana,sad da li je tacno ne znam
Pa koja im je to poslednja serija onda?Ovo je od pre par dana,shta znam...
Bash me chudi da ih nisu zakljuchavali... :unsure:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

milan91, a sto nisi zadovoljan? Kako ti se cini kvakitet?
Koren, pomaze i te kako...
Ovde u Sapcu te rezervisu na jedan dan :shock: Znaci rezervisu ti dan i tad dodjes... Ja sam jedanaesti na spisku koji se prijavio i zato mi rok za 11 ( sada 10) dana.... :blinky: :blinky:
Toliko su kilavi da je to neverovatno... :dry: Pa mogu bar deset paketa da urade za jedan dan a ne samo JEDAN...

Pozdrav...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dexter, ko zna koja je,valjda dodje poslednja serija tamo gde najvise se kupuje(logicno) po forumima se neki zale,dal zezaju ne znam.Neki kazu n73 zakljucan ne mogu da ubace 064 karticu kaze nece da radi,neki kazu moze,onda ista prica sa D900.A ja koliko vidim na ovom forumu nikom nije zakljucan :?

Alien, telefon je ovako ok,dzojstik mi nekako izgleda sumljivo(ali valjda je dobar),ekran je odlican, pregledan,velik i to bas bas,sad oko programa i ostalih zezancija nisam imao priliku da vidim jer taj sto je uzeo i ne zna da mogu programi u taj fon,ovako je brz u radu,u galeriju ulazi brzo iako ima dosta slika,svidja mi se opcija za pregled slika mnogo je dobra kao kod 6630(i ostalih symbian) onaj menadzer slika samo je mnogo bolje odradjen.To su moji neki utisci za igranje od 10min,mozda kad bih se malo vise poigrao promenio bih misljenje. :wink:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Prvo mi je bilo glupo da kacim sliku, ali ajde, mozda pomogne! Evo screenshot-a sa Telenorove nokie N73!
Slika

Tako da se nadam da ce bar ta dilema biti razresena...

PozZ

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa da,to i kazem...064 kartica shljaka bez problema unutra,nisu uopshte zakljuchani...Chudno ali josh bolje za nas (korisnike) ... :wink:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Alien, nadam se da ti nisi covek iz ove price!
Posto se primecuje nestasica N73 i po BG-u a i po Srbiji, mislim da je korisno da ovo napisem. Jedan moj komsija je otisao na sluzbeni put juce i u povratku je svratio u Sabac jer je znao da tamo ima Telenorovo predstavnistvo. Kada je pitao za N73 receno mu je da je ima desetak komada ali da su sve rezervisane!!! ALI :D (uvek postoji neko ali :D ) Jedan od tih telefona se cuva za coveka koji treba da dodje u 17h. Pa ako se on ne pojavi, prodace mu taj telefon. Posto je bilo 16:45 on je odlucio da saceka i kada se vratio oko 17:20 pazario je N73! :D A nas nesrecnik koji je imao zakazano u 17h je izvisio jer se nije ni pojavio... :?
Alien, opet kazem, nadam se da ovo nisi bio ti! :wink: :oops:
PozZ

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa nije Alien, poshto on ima rezervisano tek 15og decembra valjda,tako da... :roll: :wink:

Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

Post od Dzoni pFc »

Da li ima jos Nokia N73 u Telenoru ??? :? :unsure:

Izmenio:gameforce:zabranjeno citiranje poruke o 100 karaktera!

Dread Lord
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 20:42
Kontakt:

Post od Dread Lord »

Ja mislim da ima...
  • _____________________________
    izmenio b_udder:: nepotreban citat
Nokia 6230 uskoro N70

Odgovori