- _________________
premestio b_udder::
LG U8550 vs. LG M6100
LG U8550 vs. LG M6100
Razmisljam da kupim jedan od ova dva LG ali se dvoumim i nikako da prelomim. Za koji biste rekli da je kvalitetniji?
Sta mislish o modelu LG P7200? Po meni mnogo lepsi i sa jako lepim specifikacijama pa i niskom cenom za sve sto nudi. Takodje za neke slicne pare mozesh da uzmesh i Sony Ericsson K750 koji je sigurno bolji telefon od svih tih LG-eva zajedno sa najboljom 2mpix kamerom. Proveren telefon, siguran izbor. Preporucio bih ti da se opredelish za SE ali na tebi je da donesesh odluku, pa ti vidi.
Toliko od mene
Toliko od mene

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Evo ovako...Ja spadam u one korisnike kojima je estetski izgled telefona jako bitan, a tu je po mom ukusu neuporedivo lepsi LG od Soni ERiksona. SE jeste okvirno bolja firma ali kada gledamo konkretan model ne znaci da mi i LG nece dobro koristiti. Na prvi pogled mi se dopao U8550, nisam ga detaljno poredio sa P7200. I jedan i drugi model imaju jako dobre komentare a i cene su im priblizno iste. Estetski mi se malo vise dopada U8550. Videcu... nisam uopste ni odlucio da li da jos uvek kupujem nov fon. U svakom slucaju hvala na predlogu.
P7200 naravno. Nemoj misliti da ako je neki telefon skuplji u nekoj prodavnici od drugog da je samim tim i bolji. Neki telefon moze da bude jeftiniji i bolji od drugog jer se mnogo lakse nabavlja (tj. po jeftinijoj nabavnoj ceni) pa se automatski moze prodati za manju cenu, dok je taj drugi telefon (koji inace slabije kupuje jer je ovaj jeftiniji i bolji) ceka nekog kome se bash svidja dizajn da ga pokupi i posle se nabavlja "druga tura" sa jeftinijom cenom ili se ne nabavlja vishe uopste ako je potraznja mala.
Uglavno, nebitno je sve ovo sto sam rekao, samo hocu da ti kazem da ne sudish po cenama koji je telefon bolji jer one APSOLUTNO NEMAJU NIKAKAV UTICAJ NA TO !
Poz
Uglavno, nebitno je sve ovo sto sam rekao, samo hocu da ti kazem da ne sudish po cenama koji je telefon bolji jer one APSOLUTNO NEMAJU NIKAKAV UTICAJ NA TO !
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?