Nemam ja te pare ja sam mislio da prodam 6630 za 130 evra i da mi moji dodaju jos 200 ali ja cu na to morati dosta da pricekam a za n70 nebih toliko a i za n70 ima vise aplikacija!!!
E sad se dvoumim izmedju n73,n70 i n72 i n71.Sta mislite koji je bolji treba mi isto ono sto sam rekao u pretproslom postu
Ali u osnovi su n70 i n72 isti telefoni samo sto n72 nije 3g telfon???Jel tako ili se ipak razlikuju po zvuku kvalitetu kamere ili necemu drugom.E da dali je moguce na n72 da se monja rezolucija ekrana kao na n70?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ville Valo, ti si pogreshno shvatio....koliko se secam tamo pishe da je to kao neka nova platforma symbiana i da ce se ubuduce praviti fonovi sa tom platformom i sa tim rezolucijama ekrana!
kako se to grebe ekran na n71?nije mi jasno, valjda ima neku zastitu da ne nalaze na tastaturu!mnogo me to buni, a ovaj fon mi se jako dopada i kupio bi ga, ali to sa ekranom
procitao sam negde da ekran naleze na tastaturu i da se vremenom ogrebe.na testu koji postoji na ovom sajtu, pominje se neki silikon koji to sprecava.neka obajsni neko ko poseduje telefon, to je najbolje!
postoji silikon koji stiti, ali izgleda da ne radi to dobro ili mozda ljudi to skinu, pa se onda izgrebe ekran!prosto mi je neverovatno da nokia telefon od 300eu ima taj problem!ako postoji taj problem, onda je to veliki propust
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.