Treba da kupim tel sestri do 100 eura (120 max) pa se troumim izmedju motorole v360, motorole e770 i sonyericson k510i! Zamolio bih sve koji imaju bilo kakvog iskustva sa ovim tel da iznesu svoje misljenje jer svaka pomoc je dobro dosla!
Bitno je da baterija drzi sto duze, da je pouzdan i funkcionalan!
Bitnije mi je da on ima vise funkcija i da lepo radi, nego njegov sam izgled! Ove motorole sam uvrstio u izbor zbog prosirive memorije i ja mislim nesto boljeg ekrana, a kod SE me jedino plasi pouzdanost!
Za ove pare jedino mi ovo izgleda zanimljivo!!
brine pouzdanost kod se
ja bi u svakom trenutku pre izabrao se nego moto ili samsung
mislim da je se mnogo sigurniji od moto
,jer je se mnogo poularnija marka kod nas i podrska je bolja
pre ces resiti neki problem sa se nego sa motorolom
RMF1 napisao:Bitnije mi je da on ima vise funkcija i da lepo radi, nego njegov sam izgled!
Nemoj da me pogresno razumes, ja sebi telefon ne biram na osnovu izgleda, ali devojkama je to cesto presudno. Vidi samo koliko ima 7360 i sl. telefona.
RMF1, mislim da bi ti k510 resio sve brige,a sto se tice pouzdanosti,nemas sta da brines,pa da je nepouzdan telefon nebi ga i telekom i telenor ubacivali u svoju ponudu!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.