Zmaj napisao: Jedino mi se ne svidja kvalitet njenih originalnih slusalica, ali vajda mogu da se stave neke bolje.
Da li pasuju one sa N72, cini mi se da su dosta kvalitetnije ili cak mozda sa N73 ili N80?
Koliko kostaju originalne slusalice za N72?
Smartphone do 300 eura
Taman kada sam prelomio da uzmem N70, padne drasticno cena N72 i sada im je cena skoro ista, N72 skuplja samo 15 eura. Ali posto od danas valjda MTS "pusta" 3G, definitivno cu uzeti N70 pa sve i da necu koristiti taj 3G jer koliko mi je poznato N72 je 3G mrtav telefon, zar ne?
Mozda bih samo iskombinovao da nadjem negde slusalice i onaj adapter za iste sto ide uz N72 jer su slucalice mislim da im je oznaka HS-31 mnogo bolje nego li ove sto dolaze na N70!
Jel ima negde da se nadju odvojeno ove za N72 ili mozda postoje jos neke bolje slucalice za neku drugu Nokiu koje pasuju na N70 a da rade i mikrofon i onaj taster na njemu....
Mozda bih samo iskombinovao da nadjem negde slusalice i onaj adapter za iste sto ide uz N72 jer su slucalice mislim da im je oznaka HS-31 mnogo bolje nego li ove sto dolaze na N70!
Jel ima negde da se nadju odvojeno ove za N72 ili mozda postoje jos neke bolje slucalice za neku drugu Nokiu koje pasuju na N70 a da rade i mikrofon i onaj taster na njemu....
Born to be wild!!!