Rezolucija ekrana na N70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
gerat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 01:10
Kontakt:

Rezolucija ekrana na N70

Post od gerat »

Imam jedno pitanjce, pa bih molio one koji vec imaju ovaj tel da mi odgovore. Planiram vec neko vreme da kupim neki smartphone, i sve vise se odlucujem za ovaj. Jedino sto mi se kod njega ne svidja je rezolucija ekrana 176x208, koja je kao kod svih nokia do sada u zadnjih 3 godine (voleo bih nesto 240x320). A cuo sam da kod ovog telefona moze da se rezolucija ekrana podesava, kao i na svakom monitoru sto moze (ponudjene rezolucije su valjda 176x208, 240x320 i 352x416). Pa me zanima je li to istina, i ako jeste, kako reaguju aplikacije predvidjene za ovu prastaru rezoluciju 176x208. Please help
Ako bilo sta moze poci naopako, poci ce naopako.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ne mozhe d ase menja rezolucija ekrana...to si chuo od nekog ko je chitao test n70 ovde na sajtu i nije ga dobro razumeo! u tom testu pishe da je to nova novi feature pack symbian koji ce podrzhavati telefoni sa te tri rezolucije! a ako oces neshto sa boljim ekranom uzimaj n73!

paskali
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 01:37

Post od paskali »

mislim da ti bolji ekran od ovoga sto ima N70 i nije nesto narocito potreban posto su slike i video odlicni iako je rezolucija 176x208..... ne moze svakako da se menja......a ako ti treba sve vrh i ja ti preporucujem N73 ili malo da sacekas N95...........verovatno ce biti jako skup ali......

Odgovori