velika dilema e50 ili n70 ili e61?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

velika dilema e50 ili n70 ili e61?

Post od brd »

U mnogo sam velikoj dilemi, a moram sto pre da odlucim!Znam kako izgledaju sva tri telefona, drzao sam ih u ruci i pare mi nesto nisu problem!Svaki od ova tri modela ima svoje prednosti i mane, ali ja prosto ne mogu da odlucim!E serija je po meni odlicna, vrhunska izrada, ali e50 nije 3g telefon!Sto se tice E61, stvarno mnogo dobra i lepa stvarcica, ali nema kameru(nije mi bas nesto neophodna, niti je mnogo koristim, ali volim da je imam, zato sto trenutno posedujem n6630)!I zadnji model(najmanje imam simpatija prema njemu), ima stariju verziju symbiana i ekran mu je manje rezolucije, a i izrada je nekako losija od ova dva modela!Pomozite mi sta da odlucim, a najbolje bi bilo da to uradi neko ko ima iskustva sa svim ovim modelima!Hvala!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E61 je odlican i po meni najbolji od gore navedenih jedino sto nema kameru. Fenomenalan ekran, baterija koja mi drzi i preko 3 dana ( dok na n70 nije mi uspela izdrzati ni 2 dana), qwerty tastatura, wifi. Sta vise reci? Jedina zamerku koju dobijam do ljudi je na njegovu velicinu i sto nema kameru.
E50 je sav elegantan i najmanji symbina fon ali nema nista specijalno, slabija kamera, nema wifi, sitna slova. Jedino sto lepo lezi u ruci i deluje jako kvalitetno. :P
N70 koristi stariju verziju symbiana sto je po meni trenutno i prednost (ima vise softvera) + ima najbolju kameru od sva 3 :D :P
Po meni ti je best buy N70 a kao ti kamera nije bitna onda uzmi E61, neces se pokajati jako je dobar fon ( iz licnog iskustva govorim)
and justice for all...

dejan ralevic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:25

Post od dejan ralevic »

Posto ce ti ocigledno nedostajati kamera mislim da ti je bestbuy N70 jer je allrounder, i uz to cena je povoljna. Jesi li razmisljao eventualno o E70, ima uglavnom sve sto i N70 (osim radija), ekran bolje rezolucije, jacu bateriju i noviji Symbian :wink: ?
dexx

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

razmisljao sam o e70 i mislim da je taj telefon odlican!problem je u tome sto se tesko nalazi ili mozda ja imam takvo iskustvo(ja sam trazio taj telefon u Nisu)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

brd, ja bih ti preporucio E50,koju i sam imam,jedino ako ti ne znaci puno kamera i ostale stvari koje si naveo,ali je totalno elegantan i bas izgleda kvalitetnije od drugih modela.Programa ima sasvim dovoljno,svaki dan se pojavi neki novi...
Razmisljao sam i ja o E70 u vreme kupnje E50,ali mi je bio prevelik nekako...

brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od brd »

uzeo sam n70, hvala svima na preporukama!odlucila je verzija symbiana za koju vec imam gomilu programa!mislim da nisam pogresio!

Odgovori