ma uzmi vec k800!!! mozda je samo memorijska malo skupa!!! video sam da jedan lik u oglasima na ovom sajt prodaje w900 za 280€, a toliko i kosta nov k800, ali ti treba para za memorijsku posle...
Mozda 280€ nije realna cena, zato sto je nov 375€, ali ko ce ti to kupiti???
Bolje ti prvo nađi kupca za w900.....
ta cena od 375 je nerealna jer je cena iz samo jedne radnje u bg! tj telefon malte ne ne moze da se nadje uopste! u jednoj radnji ima i onda oni roknuli cene! josh su nerealnije cene polovnih w900!
Ali sta da se radi i cena K750i je nerealno jeftina,a telefon(W900i) je u svim Evropskim zemljama sa visokom cenom,tako da nije cena nerealna nego je nerealno to sto ga ima u samo jednoj prodavnici u gradu ... Meni je diler tu iz Subotice rekao da mu je nabavna 360 eura(kod njega sam ga i uzeo)tako da ta prodavnica u Beogradu nije lupila cenu !!! A z0ki inace ja imam vec kupca na 285 eura ...
Ljudi nije nerealna cena w900,iz razloga sto je to kvalitetan telefon,sa prelepim ekranom i podosta interne memorije,e da i ima mnogo bolji video negoli ijadan drugi SE! Isto tako se moze reci da je nerealna cifra i SE s700,ali svi znamo koja je to makina (ccd chip)!
Eto vidite konacno je neko shvatio o cemu pricam ... Pogledajte samo Nokiu 6310i da drzi cenu 170 eura,a zasto,zato sto je to kvalitetan fon,baterija traje 10 dana,signal mu je uvek pun ... A i s700i drzi cenu bas zbog toga sto je bio BOOOM na trzistu kada se pojavio sa CCD senzorom ...
ninkovic_n, drzi se ti W900 meni je i dan danas zao sto sam ga prodao,smetalo mi sto je beo i vodafone...a sad bi uzeo i ruzicast ali vracati se na staro
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Jones, pa ako te nesto zadivljava i odlicno sluzi,sto da ne (mislim na vracanje na staro),pa gospodin Bred Pit vozi mercedesa starog 20 god,kakvog kod nas voze samo taxisti (model w123).
A drugo mislim da w900 nije star model,jer do dan danas nije dobio naslednika!
loki13, dobro si to rekao...eto vidis vratio sam se na siemens c55 i nije me sramota jer mi je to bio jedini telefon koji me nije razocarao
a w900 je prica za sebe...bilo bi dobro da izadje naslednik...ili makar unapredjenje postojeceg na neki w910
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
prvo uzmi n73 u ruke da vidis kako je kvalitetan,ozbilno
krcka,pucketa,puca kad ispadme,strasno je osetljiv,a n80 nemoj ni slucajno da uzimas
svako ko je uzeo n80 menjao ga je i niko nije zadovoljan sa tim fonom
llulle, sto se tice n80 masa ljudi se razocarala u njega,ali da je los mislim da nikako ne stoji,sto se tice kvaliteta izrade egal su n80 i n73,ali opet n80 je manji,meni je lepsi itd! ninkovic_n, a SE m600?
Kod oba telefona se dobija HPM-70,znaci iste one kao na K750,s tim sto mislim da se kod M600 dobija i 3.5mm jack,al za to nisam siguran!
Ako te bas zanima pitaj nekog ko ga ima (M600),npr. blade_bre il nekog drugog....!:-)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.