Nokia 6270 ili 6288 ili samsung E900
Nokia 6270 ili 6288 ili samsung E900
Zagrejao sam se za N73, planirao da kupim ali sam stao u prikupljanju para kod 250 eura. Dvoumim se izmedju ova 3 modela. Znaci zelim iskljucivo slajder da uzmem. Iz nekih postova sam cuo da nokia nema bas dobre slajdere,za razliku od samsunga ali bih zeleo da cujem vasa misljenja o ovim telefonima. Koje su prednosti, mane, iz iskustva ili ne , svaki komentar je dobrodosao. Unapred zahvalan !
Ne znam nesto mi se ne svidja z 400, drzao sam ga u ruci i njega i e 900, i mislim da je e 900 bolji, lepsi, atraktivniji. Funkcije su u sustini iste kod oba telefona osm sto z 400 ima 3g ,a po mom misljenju 3g mi nije neophodan, iskreno ne shvatam poentu 3g...osim ako neku osobu nisam video 300 godina, inace za svakodnevnu upotrebu to je cista glupost...
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
hteo sam da kupim 6288 na kojoj su, kao, ispravljene sve gluposti i bagovi sa 6280 i 6270...kada sam ga u radnji uzeo u ruke nisam u prvi mah znao da li drzim maketu ili pravi telefon...toliko deluje plasticno, krhko, slajder se toliko klima da ja ne bih dao ni 200e za taj model...ma ni 150e...zato sam uzeo N72...hehehe...melodija na 6288, konkretno nokia tune se cuje kao da su ubacili neki zvucnik sa pijace...uzas...za samsung ne znam jer ih inace ne volim tako da nisam ni imao prilike da ga "akam"...pozz 

Posle duzeg razmisljnja i premisljanja sam kupio E900, telefon je odlican,elegantan interfejs malo komplikovaniji nego sto sam ocekivao ali je ok, touch pad je ok, samo se treba navici, muzika se cuje odlicno. Fotografije nisu nesto posebno jer ipak mislim da je u E 900 kamera od 1.3 mpix iako u specifikaciji pise da je 2.0 ali dobro.Slajd mehanizam radi kao sat. Za sada sam zadovoljan sa njime, videcemo kako ce se pokazati.Hvala na savetima.
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i