Samsung E900 ili D900 ili nešto treće?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
katarinadimedici
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37

Samsung E900 ili D900 ili nešto treće?

Post od katarinadimedici »

Imam Motorolu V3 koja me je namučila za ovo kratko vreme koje je koristim, naročito sa pisanjem poruka. Bila sam veliki optimista i pokušala sama da je flashujem, ali od toga nije bilo ništa sem troškova oko kompjutera.
Sada želim sebi i suprugu da poklonim telefon za Dan zaljubljenih, a ćerka je već kupila Samsung D900 koji mi se na prvi pogled svideo, ali mi je glupo da svi imamo iste telefone u kući, a sem toga imam dobar aparat, dobru kameru, te me to baš mnogo i ne interesuje na mobilnom. Interesuje me veliki ekran, veliki font, kao i da mogu po nekad da se poigram sa skinovima ili Internetom, a da ne prelaze cenu od 250 eura.
Šta mi možete posavetovati? Po onom što vidim ( nisam ga videla "uživo") E900 zadovoljava otprilike sve moje potrebe, jedino što nisam sigurna da li je ekran isti kao i kod D900 ili manji? Možda neka Nokia?

MaNdY
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 18:38

Post od MaNdY »

e ovako, ako poredis samo ova dva, mogu da ti kazem da je d900 bolji, kamera 3.14 mpix :D , ima i autofokus, jeste da e900 ima 20mb interne mem. vise, ali imas slot za karticu. a i mogu da ti kazem iz iskustva da kod e900 dugmici osetljivi na dodir (senzor tasteri) su toliko užas...! :o ! pazi kuckas porukicu, malo duze (oko sec.) drzis c, ode ti cela porukica :shock: , ili udjes u neki drugi folder, slucajno (kad pomeras dole, gore, levo, desno) pipnes dugmence, a veruj mi to se cesto desava, :wacko: izadje ti iz svega ili ode negde drugde, a nekad se desi da moras vise puta da stiskas da bi prihvatio komandu :ohmy: , mene su savetovali da ga ne kupim, ali ipak jesam, pa sam se zeznula, pogotovo sto mu se display i poklopac bat. brzo grebu, pa pri prodaji izgubis :cry: . od ova dva, moj galas ide za d900. a jesi razmisljala o nokia 7390 :oops: ili se k800 :D ? ili mozda cak i nokia 7373? ne znam sta trazis od tel..
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno je psovanje...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Izmedju ova dva moj glas ide Samsungu D900..E sad shto se tiche igranja sa skinovima,Samsung bash i nije najbolji tu... :roll: Ali pogledaj Nokiu 7373,sipatichan telefon...A razmislite i o Samsungu z400... :wink:

katarinadimedici
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37

Post od katarinadimedici »

Izvinite, verovatno nisam bila baš mnogo jasna! Za E900 čitam na forumu da se većina žali na isti nedostatak, tj. da je suviše "nežan" na dodir! 7373 je nekako više za mlade, meni ipak priliči ( zbog godina) neki elegantniji telefon! Šta tražim od telefona, već napisah, ali izgleda nedovoljno jasno:
Da izgleda bar malo elegantno ( ženski), mada nije uslov da bude extra mali i tanak. Najbitnija mi je stavka da ima veliki ekran, kao i veliki font, da ima solidnu kameru do 2 piksela, kao i solidnu memoriju ili bar mogućnost proširivanja ( imam univerzalne kartice), kao i da bude 3G. Zbog bolesti sam vezana za kuću te ne mogu otići i izabrati u radnji model koji mi odgovara, zato i postavljam pitanja, a znam da ovde ima baš obeveštenih ljudi! Neki idealni zvuk takođe nije neophodan, možda samo kvalitetniji video zapis! I naravno da ne prelazi sumu od nekih 270 eura, obzirom da ne znam koliko mogu u zameni dobiti za Motorolu ( koja je očuvana, kupljena prošlog proleća) V3. Šta mislite o ovom LG KG800?

MaNdY
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MaNdY »

e pa taj LG isto ima dugmice osetljive na dodir :uhuh: , a i nije 3g (kao ni e900 i d900), sonyerricson k800 :oops: , pretpostavljam, ne dolazi u obzir, jer nije bas previse zenski? a nokia 6280 ili n70 (n70 ima symbian operativni sistem)?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

katarinadimedici, pa ja bih ti preporucio nokiju 6131,koju imam i ja!
Lep,elegantan telefon,veliki displej,preklop (oba ekrana su kolor),kamera osrednja (1.3mpx),micro SD slot,baterija ok (barem dva dana) i kosta skoro upola manje nego sto ti zelis da potrosis (oko 180e)
Takodje sto se tice ekrana i fonta (pogotovo) imas samsung d600,takodje je elegantan ima bolju kameru (2 mpx),mem. slot i slajder,takodje je izuzetno lagan,a cena oko 200e!
D500&E71

MaNdY
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MaNdY »

e pa i to sto ti je predlozio loki13, nije lose, mada ni jedan od njih nije 3g :disgust:. mada mislim da je se k800 najbolji izbor. :P

Odgovori