Bestbuy do 200e...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
D@viD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Feb 2007. 19:12

Bestbuy do 200e...

Post od D@viD »

Znam da je ovo pitanje precesljavano po 200000 puta...ali kako se cene iz dana u dan menjaju treba mi po vama najsvezija informacija..
Posto studiram, kao i vecina nas smrtnika, nisam bas pri parama. :smutny:
Ali...nekako skrpih budzet do 200evra pa resih da ga "bacim" na nesto vredno... :roll:
Posto sam imao K700 (pa mi je misteriozno nestao!! :uhuh: ) poslednjih pola godine se patim sa SE T-230...
Zeleo bih da predjem na Symbian...a nije da me mrzi, 3 dana prelistavam gomile i gomile postova na forumu i puna mi je glava informacija..! :blinky:
Zeleo bih sad konkretno da mi navedete Bestbuy Symbian do 200e (ipak vi imate vise iskustva od mene :oops: )
I da li je toliko znacajno cekati i krpiti za taj n70? :roll:
Svaka informacija mi je dobrodosla...hvala unapred... :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pazi...za te pare svi ce ti reci 6630...za nesto malo vise, zavisi gde gledas, tj. da li hoces nov ili polovan, N70...ima odlicno ocuvanih za oko 200e po oglasima a nove su oko 230e...razlika je prilicna izmedju ova dva telefona ali samo ti mozes da odlucis...nadam se da sam ti makar malo pomogao...pozz 8)

kroki23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 12. Jan 2007. 22:49

Post od kroki23 »

Ma covece dodaj jos tih mizernih 30e pa kupi n70. I ja sam tako razmisljao, necu dati vise od 200e za fon, ali vredi tih 30e, jer u toj klasi boljeg fona nema (symbian), ili pak 6233, ali nije symb.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

E50 i jos ti ostane kesha ili ushtekas josh malo za N70 mada je meni ovaj prvi bolji
:wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

D@viD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od D@viD »

Hvala na tako brzim odgovorima... :D
Ma posle gomile citanja 6680 je definitivno otpao...a kad me vec tih 30tak evra deli od N70,aj skupljacu... :roll:
Je l' neko zna mozda da mi preporuci (iz licnog iskustva) neku pouzdanu prodavnicu u BG-u(nisam nikad tamo pazario).. Na priv. poruku,naravno :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

fain2daniel, slazem se sa tobom E50....ima perverzno kuciste 8)
5130+Koss the plug....

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

I ja se slazem za e50,trebao sam kupit odavno taj tel. ali kako nisam bio pri parama uzmem k750i,to mi je bio prvi SE :) , ali ne odustajem! :D Kupicu tu famoznu e 50 kad tad! Isto sam student,pa mi symbian odgovara po mnogim stvarima,word,exel...itd...
Moj predlog ti je e 50....mada nemam licno iskustvo sa tim fonom....
.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

naj iskrenije ono od mene je n70
jednostavno volim taj telefon ali.. ne ostvarena ljubav, rekao sam kad ga uzmem, necu ga nikad prodat, menjacu telefone ali ona ce biti tu.. sada imam k750 i iz nekih razloga nisam uzeo n70 a jedan ot tih je kamera sa Auto fokusom koju nema n70 ... ali mani kameru ima ona i finih svoih 2 mp ali sve ostalo, n70.. mane koje ima su vise nego male ili simpaticne..

mislim da vredi malo dodat na tih 200 €

poz

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Mislim da je n70 najbolje resenje,bolje od e50,iz prostog razloga sto za n70 ima nekih 100 puta vise app nego za e50,a to je valjda najbitnije kad se kupuje smartphone.E50 ima jednu prednost - kvalitet kucista,a ako imas strpljenja,kroz nekih 6 meseci do godinu dana izaci ce vecina neophodnih programa za novu verziju Symbian-a.Mada je opet pitanje koliki broj njih ce biti moguce "izleciti",tj. koristiti besplatno.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

E50 ima jako cudnu kameru ma testu kazu da potice od samsunga mada je i to cudno samsung ne pravi toliko lose kamere :? Ako ste nekad videli kameru sa s65 +jos neka s... stvarno kao da je neka budjava vga...uzmi n70...
Слобода или смрт

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

E50 je zamisljen kao business fon,za razliku od multimedijalne,tj. "all in one" n70,tako da mu ne zameram losu kameru.Iskreno,da e50 ima Symbian 8.1(kao n70),kupio bih ga bez razmisljanja,ovako mislim da nije zasad vredan kupovine,jer nema bas puno programa kojima ces ga nadograditi,tj. i oni kojih ima uglavnom nisu krekovani.Tako da je n70 pobednik i na polju multimedije i kao business fon(hiljade aplikacija,i sve "za dz",tj. mozes ti i da ih platis,ako bas hoces...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Ma uzmi N70 i zavrsio si posao.Sve ostalo mi je bezveze.Ipak ljudi najvise hvale N70 dok ostale modele kupuju tek pojedinci...Ili pricekaj jos malo da padne cena pa uzmi novu.Malo je rizicno preko oglasa ali moze da se nadje.

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

E ljudi sto bre napljuvaste toliko E50? Meni se cini kao sasvim OK telefon, mada jes' ta fora sa app, ali valjda ce i za nju izaci! A zasto je neko stavljao rame uz rame 6630 sa E50, gotovo da sam ubedjen da je ovaj E50 visestruko bolji, mada je mozda to moje licno misljenje jer ja volim da je telefon lep...
Nokia E65 + Logitech BT Headset

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

E50 nikako nije bolji od 6630,jedino sto je bolje kod e50 je rezolucija ekrana,i lepota.Voleo bih da navedes po cemu je to bolja.Kad su u pitanju programi,da ceka pojavljivanje cak i onih osnovnih,moze samo neko kome je Symbian zezancija,a ne potreba(btw. takvih je vecina).Ja stvarno ne vidim razloga da npr. narednih 6 meseci kasnim na posao,jer Handy alarm jos nije "izlecen",niti smatram da u istom periodu treba da dozvoljavam da mi svako cacka po galeriji,porukama ili pozivima,jer nema jos uvek ni Advanced device locks aplikacije(ovo je primer,mozda ovih programa vec ima,nisam pratio).Izmena - ovih programa ima,malo sam pogledao cega sve ima za novi Symbian.Ali i dalje od nekih 20-ak app koje smatram neophodnim,za 9.1 ima tek 10-ak.

D@viD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od D@viD »

uh konacno skupih ostatak para :D :D :D
Please samo naka mi neko preporuci na priv.p. neku pouzdanu prodavnicu(iz svog iskustva)...
Hvala unapred na informacijama... :)

Odgovori