Telefon za mamu

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 15:26

Telefon za mamu

Post od Spyda »

Predlozite mi neki tel koji ima dobru bateriju ok funkcije i da je lijep za mamu.Najbitnija je baterija.nema neke okvirne cijene.Pozdrav 8)

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

Pricalo se o telefonu za tatu sad skoro, pa pogledaj imas tamo zanimljive predloge, posto smo pricali o tome kako su stariji sa tehnologijiom itd...ili mozda gresim...a posto je mama u pitanju mozda i neki stilizovaniji...
viewtopic.php?t=9522

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

zavisi koliko mama ima godina i koliko je "moderna" :lol: ja sam recimo proshle godine mami pazario Samsung s410i,znachi izgleda isto kao e720,i veoma je zadovoljna!Ali ona je relativno mladja i voli da ima muziku,dobru kamericu i tako to...razume se koliko toliko...

Predlozio bih neki od Razor modela,jer su privlachni i jednostavni za upotrebu,nokiu 6101 ili kako se vec zove,ona na preklop,mozda neki samsung...neshto tako na preklop uglavnom,buduci da koliko ja znam,zene vishe vole takve fonove :wink:

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od AleksandarNS »

To ti je to...imas "telefon za tatu temu" i upravo se pise u jednoj temi "predlog za zenski telefon" gde je pitanje sta da covek pokloni devojci...dovedi mamu ispred kompjutera i malo joj pokazi kako sta i neka sama odluci...ako je za poklon iznenadjenja onda sedi mamu pored kompjutera i kao pregledaj neke telefone i pricaj sa njom sasvim drugu temu i ubaci ej kako ti se ovo svidja...a ovo? kao da je za tebe telefon a ne za nju. Ima milion telefona, suzi izbor cenom i specifikacijama i opet ces dobiti pola miliona modela, dizajn mora mama da odluci...(nisam rekao da je bitan dizajn ali stariji ljudi...)
:lol:

Spyda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 15:26

Post od Spyda »

ona trenutno ima v3.nokia i motorola dolaze u obzir,drugo nista nece.Razumje se pomalo u telefone .

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Onda nokia 6233 dobija moj glas. lep,funkcionalan a nije previse skup. Ima dobru bateriju,a reako si da je to najvaznije. Ili mozda nokia 7370?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pa ako ima V3,znaci da voli malo pomodarstvo,znaci moze neka Nokia iz L'Amour kolekcije,ima ona Motorolica KRAZR ili tako nekako,pa Nokia 6131...
Sto kaze AleksandarNS, nek mama sedne za komp,klikne na neki od proizvodjaca i izabere...

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od AleksandarNS »

Slazem se sa green-om nokia L'Amour kolekcija ili zasto se nebi unapredila na v3x, mozda malo muski telefon ali kad vec ima v3...zasto da ne...bas sam juce video dve devojke u busu sa v3x! A i istina je da zene vole na preklop.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Osobe zenskog pola najvise kupuju Samsung jer im je izgled telefone najbitnija stavka.Neka pogleda neki lep slajder tipa D-520 ..
LG G2 Black,16GB

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od AleksandarNS »

Zaboravih da kazem rec "Samsung", preporucujem ali ga ne volim...tu tek imas zenskih modela brdo i gomila...

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 23:49
Kontakt:

Post od morsel »

obavezno pogledaj samsung SGH-d800, ima extra displey oko 80 mb memorije i snima video u rezoluciji 352x288 a uz sve to je pravi zenski telefon... nema sanse da joj se ne svidi...

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

Ma ja bih svojoj kevi uzeo Kg80 onako stvarno mi je tel extra :lol: a ti sad vidi kad ti naleti neka fina prilika pa.............
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Spyda, definitivno nokijina L`Amour serija,znaci 7360,7370,7390 (7380 ipak je previse avangardan i ne verujem da bi joj se dopao),e sad od ovih navedenih moja preporuka je 7390,ipak na preklop je,zivahnih je boja,ima ok bateriju,odlicnu kameru (3.2 mpx) nije symbian....ali i kosta oko 280-300e!
D500&E71

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

E ovako ovo do sada sto je navedeno je ok al jesi pogledao samsung E500 ili nokiju 7373 ja se premisljam izmedju ta dva,mojoj kevi je za par dana rodjendan i bas razmisljam izmedju ova dva,a i cena im je oko 200-210 evra ok sasvim. 8)
<<<Black N96>>>

Odgovori