Ovako imao sam k750i pre ovog telefona pa se osecam kopetentnim da uporedim iste. prednost ne mogu da dam ni jednom jer ne znam sta te najvise zanima kod telefona, ako je to kamera onda k750i a ako je lep ekran i znatno brzi softver koji cita 9 mp4 video fajlove onda k610i. kvalitet izrade je na str. k750i...ostalo je manje vise isto.nadam se da sam pomogao
@bambisha: i k750 pusta mp4 video fajlove, a ta devetka ispred mp4 ne znam sta ti znaci (verovatno greska...)
@frostysrb: na strani k750 je kamera, a ako ti je ona manje bitna onda kupi k610 bolji je.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ja sam imao pre K610i dva puta je isao na fles pa sam ga zato zamenio. Zvuk je odlican na K610i ali neznam za K750i nisam ga imao. Dosta je lak za rukovanje i nema bas nesto puno u njemu meni je dosadio za dva meseca pa sam presao na symbian. Kamera je fenomenalna na suncu ali pod obicnom lampom vide se crvene tackice.
a i ima jos 2-3 teme na prvoj stranici pod forima "sony ericsson"
i da dodam, k610 je slabija verzija k750.. zato ja mislim i spravom nosi slabiji br... ljude privlaci izgled telefona i 3g sto je.. mislim cista "navlaka" i komercijala a kvalitet upitan
K610 je bolji telefon od k750. Da ima lampicu i autofokus, ja bih ga menjao (ali te dve stvati su mi jako bitne pa ispada, autofokus zbog macro moda da mogu da slikam tekst, jako mi mnogo sluzi, a i lampica zlata vredi).
K610 ima drugaciji softver, mnogo brzu javu, mnogo brzi telefon.... Meni je bash super, steta sto nema te dve stvari...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Nisam imao u rukama k-610 a nemam ni zelju jer mi se nimalo ne svidja ali imam priljatelja koji je zamenio k-610 za k-750 i tvrdi da je k-750 mnoooogo bolji telefon.Inace mnogo vise korisnika je preslo sa k-610 na k-750 nego obratno sto nesto govori.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.