E rocK znam kako ti i ja sam hteo da uzmem mob zbog mp3-a ali kad sam dosao na ovaj forum... Odma sam nasao mob sa symbom i solidnim mp3-om.Dumb-phonovi ti dosade zacas a ja imam 6630 vec 7 meseca nikad mi nije dosadio.Odma se vataj z n73 i dobijas sve i ja razmisljam da ga kupim.Samo moras dosta da ga pazis i trebace ti vreme da se naviknes na dzojstik.Ali kao sto su pre rekli kad vidis ekran ima da POLUDIS koliko je dobar.Veruj mi vataj se za n73 i uzmi dobre sluske i karticu.Malo je on sporiji kad ga napunis ali to je zbog symbiana i nece toliko da ti smeta.Ja nemam ni jedan tel ni drugi tako da ne uzimam strane
Ville Valo, sve je to ok,i tvoj sud ne pripada nicijoj strani,ali opet ti si korisnik symbian platforme,pa samim tim i nju favorizujes!
Glavne prednosti w850,su full paket (sve ti je ukljuceno u cenu,mem katrica 1gb,odlicne sluske),dobra baterija,dizajn i to sve po ceni 60e nizoj od n73 (cije su prednosti symb,ekran,3.2mpx...,a mane maska......) po ceni od 320e bez mem kartice (oko 20e 1gb) i sluski (ad-15 adapter+jace sluske=10+30e=40e),sve ukupno n73 sa tzv fulom-380e (a to je 120 e vise nego w850)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.