Trebao bi pomoč oko kupnje mobitela.
Dvoumim se između Sony Ericssona K800i , Nokie N72 i Motorole Z3.
Čini mi se da je najjači k800i , ali neki mi kažu da uzmem nokiu zbog Symbiana ( o kojem neznam baš puno :uhuh .
Pa sad me zanima vaše mišljenje
Pomalo je nezahvalno porediti Symbian i ne-symbian telefone,ako ti je bitna dobra kamera i ako ne volis da se zezas raznim programcicima onda uzmi K800,ali ako volis pre svega funkcionalnost onda N72.Motorolu ne bih komentarisao jer nism joj nesto "vest".
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ja bi na tvome mjestu uzeo k800 jer ima dobru kameru i funkcije a postoji puno java aplikacija za njega (korisnih)
P.S:
neko vrijeme sam koristio 6630 i dosta je spora i symbian mi nije nesto specijalno nisam koristio pola njegovih funkcija a mislim da i ti nebudes (nemoj se naljutit) pa sam se na kraju vratio svom dobrom starom w800i
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb
pa N73 je malo skuplja od svih navedenih pa je mozda zato decko nije uzeo u obzir... u poredjenju N72 i K800i opet se ulazi u raspravu symbian protov obicnog telefona tako da samo on mora da odluci sta mu je LICNO potrebnije...naravno kamera na K800i i symbian na ovom drugom...Z3 ne bih ni komentarisao...pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.