Poslednje dve godine koristim 7610 i vec mi je dosadio i hocu da promenim mob.
Dvoumim se 8800 ili N80? Volim telefone sa originalnim dizajnom ali i funkcionalne pa zato uvek uzimam Nokije. samsung slajder telefonim su mi ok ali svako drugi ih ima tako da odpadaju.
sta bi ste me posavetovali, izmedju ove dve nokije?
8800 vs. N80
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
macak, pa ako ti treba premium serija nokije,a kemra i ostale mogucnosti ti nisu bitne,znaci samo izgled uzmi onda 8800,a ako pored kamere (3.2 mpx),hoces i mp3 player i ostale aplikacije i sl uzmi n80,pored toga ima i wi-fi!
Moja preporuka ti je da uzmes n80,jer ipak za cenu novog (ili novijeg) n80 imas 8800koja ima barem 70-80 sati razgovora,i n80 bi bio logican nastavak za tebe,jer ipak imas 7610 symbian telefon,i da kod oba je baterija zasce jadna-pa sam odluci!
Moja preporuka ti je da uzmes n80,jer ipak za cenu novog (ili novijeg) n80 imas 8800koja ima barem 70-80 sati razgovora,i n80 bi bio logican nastavak za tebe,jer ipak imas 7610 symbian telefon,i da kod oba je baterija zasce jadna-pa sam odluci!
D500&E71
Ne volim kada ljudi neobjektivno hvale svoj telefon - n80 moze da izdrzi 3 dana samo pod uslovima u kojima n70 izdrzava 6 dana(a to je nemoguce,sem ako telefon ne drzite iskljucenim tokom noci,i bukvalno ga ne pipate).Objektivno,ako je neko kupio smartphone radi koriscenja njegovih funkcija(a sve drugo je najobicnije bacanje para),a ne da bi ga pokazivao u javnosti,baterija ne moze ni u ludilu toliko da traje.Meni na n70,na kome koristim puno programa,od kojih mnogi rade u pozadini,uz 30 minuta do sat vremena price i 10-ak sms poruka,baterija traje 1-2 dana,pod istim uslovima n80 moze da izdrzi 12-24 sata,max.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
vertu, ako je tako svaka cast,nemam reci,ali ajd necemo se stalno terati,uveri jos par forumasa u to i imas pice od mene! ok?
macak, n72 je ok telefon,ima istu rezoluciju ekrana kao i n70 (ustvari ima sve isto,osim prednje kamere,manje interne memorije i bolje maske-na n72),takodje n72 je direktni i zasad jedini naslednik symbian fashion telefona (7610-koji i ti imas)
Mozda bi moga malo na njega da obratis paznju?
macak, n72 je ok telefon,ima istu rezoluciju ekrana kao i n70 (ustvari ima sve isto,osim prednje kamere,manje interne memorije i bolje maske-na n72),takodje n72 je direktni i zasad jedini naslednik symbian fashion telefona (7610-koji i ti imas)
Mozda bi moga malo na njega da obratis paznju?
D500&E71
macak, mozda da razmislis i o N73,ako smem da upadnem...
Nemam nista protiv tvojih predloga,ali je N73 nekako kompletniji nekako od N80 (bez obzira na taj Wi-Fi),a i dosta ljudi se zalilo na njega. 8800 izbaci iz glave ako cesto koristis funkcije,jer ce te zaboleti glava od male i skucene tastature. Nisam je imao,ali ima je kolega s posla,malo sam je cackao i utisak je stvarno nikakav

Nemam nista protiv tvojih predloga,ali je N73 nekako kompletniji nekako od N80 (bez obzira na taj Wi-Fi),a i dosta ljudi se zalilo na njega. 8800 izbaci iz glave ako cesto koristis funkcije,jer ce te zaboleti glava od male i skucene tastature. Nisam je imao,ali ima je kolega s posla,malo sam je cackao i utisak je stvarno nikakav