Kakva su vam iskustva sa ovim mobom? Ja sam ju koristio svega minutu, i imam samo jedno konkretno pitanje: da li se može fotografija prikazati na cijelom ekranu, al baš cijelom, kao na npr 6288? Jer meni ju "odreže" sa strana kad stavim prikaz full screen.
I, usporedba - E65 ili nokia 6288, dobivam ih za istu cijenu, i znam da je ovaj sa OS a ovaj nije, pa za što bi ste se vi odlučili?
Nokia E65
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa imas programe pomocu mojih mozes lepo da vidis sliku i manipulises s njom kako zelis. Jedan od takvih, koji inace vecina i koristi Resco Viewer.
Sto se tice telefona, definitivno bi moj izbor bio E65. Zasto? Mnogo kvalitetniji aparat, symbian a samim tim i mnogo vise mogucnosti, nece ti "dosaditi", wifi, bolji displej itd. itd.
A po kojoj ga ti to ceni dobijas? Javi na PP
Sto se tice telefona, definitivno bi moj izbor bio E65. Zasto? Mnogo kvalitetniji aparat, symbian a samim tim i mnogo vise mogucnosti, nece ti "dosaditi", wifi, bolji displej itd. itd.
A po kojoj ga ti to ceni dobijas? Javi na PP

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Svi telefoni imaju svoje pozitivne i "negativne" strane. Ni jedan proizvodjac nije sve svoje najbolje stavio u neki od telefona iz razloga prodaje ostalih modela. To je slucaj i sa Nokia telefonima. Daklem, ukratko, N73 ima nesto jacu kameru ali zato nema wifi koji je po meni ( mojim potrebama ) mnogo korisniji jer svakako ti ta kamera nicemu i ne sluzi osim za zezanje ( mislim na iole ozbiljnije slike ), baterija bi trebala da ti drzi podjednako, izgled ( moje subjektivno misljenje ) je na strani E65, N73 je monoblok dok je E65 slajder ( sto mu je po meni mana ), N73 ima dzojstik a E65 petosmerni taster ( sto je po meni bitna prednost ), sistem je isti 9.0 3rd, a jedina mana E65 je to sto nema addone tj. fp1 uz sam sistem mada koliko mi se cini da sam negde procitao da pri flesovanju i novijem softveru to je ispravljeno tako da eto..to bi ti bile ukratko bitnije razlike izmedju ta 2 telefona pa ti sad prema svojim potrebama odluci sta je za tebe. U svakom slucaju je E65 "noviji" od N73. Daleko bilo da je neki od tih telefona los, samo jednostavno, covek treba da bira telefon prema svojim potrebama i mogucnostima.
Sto se tice programa, da, ima slide show i to fenomenalno odradjen.
P.S. Nije mi bila namera da "pljujem" po bilo kom od ta 2 modela tako da me rasprave na ovu temu ne doticu
Sto se tice programa, da, ima slide show i to fenomenalno odradjen.
P.S. Nije mi bila namera da "pljujem" po bilo kom od ta 2 modela tako da me rasprave na ovu temu ne doticu