Predlog za telefon sa najboljom baterijom

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Bitno je,pre nego sto vratis fon,da znas da se baterija formira upotrebom,tj. svoj puni kapacitet dostize tek posle nekih mesec dana.Dakle,njena autonomija se uvecava svakim ciklusom punjenja i praznjenja.Btw. uzeo si 1110i,a to nije isto sto i 1110.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

marko83pg,
Po podacima proizvođača telefon sa ovom baterijom možete koristiti za razgovore 5.2 sata ili može raditi do 380 sati u mirovanju. U proseku Nokia 1110 sa ovom baterijom može izdržati 6 dana bez punjenja ako ga za razgovore budete koristili 15 minuta i isto toliko za ostale funkcije po danu. Da bi se baterija Nokia 1110 modela u potpunosti napunila potrebno je puniti telefon 1.5 sat.
Ja imam taj tel i traje mi oko 7 do 8 dana.
Ne pravim toliko razgovora kao ti sigurno!
Pitanje je kada je napunjena baterija.
Kada budeš napunio sam bateriju onda proveri.

pilgrim, http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=763&b=1127&c=
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

marko83pg napisao: jer ako bude ovako, definitivno ga vracam prodavcu jer je dogovor bio, ako bude trajao ispod cetiri dana ja vracam telefon, a on pare, a ako bude baterija trajala preko cetiri dana zadrzavam telefon.
Kakav dil :wacko: :wacko: , pa SVAKI telefon može da se "natera" da mu baterija traje i samo 1 dan, dobar neki prodavac...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

marko83pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Apr 2007. 19:32

Post od marko83pg »

pilgrim
Koja je razlika???

Vlada Zem
Nije to do prodavca.
Vec sam kod njega kupio NOKIA N90 koju koristim za drugu karticu i NOKIA N70 koju sam koristio za ovu karticu (ali mi je dosadilo puniti dva telefona svaki dan) i zna da mi nisu problem ni pare, ne telefon, nego da samo zelim da ispostujemo obojica dogovor i da pocinem sto se punjenja telefona tice.

U koliko nekoga bude interesovalo koliko mi traje baterija moze poci na dio ovog sajta klikom na ovaj link ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1127/Nokia/1110i ) jer cu tamo postavljati informacije o stanju baterije prvih nekoliko dana. Da ne bih bez potrebe ovaj forum punio za neke neinteresantnom pricom.

Izmenio:gameforce:Ne citiraj cele postove i ne postuj 3 posta uzastopno!!!!

marko83pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Apr 2007. 19:32

Post od marko83pg »

Baterija na ovom telefonu (NOKIA 1110i) nije ono sto se prica. Telefon sam skinuo sa punjaca (prvo punjenje od 12 sati) 12.04. oko 06h , a potpuno mi se ispraznio 14.04. oko 10h. Sto ce reci da mu baterija traje samo dva dana. Stvarno dva dana aktivnog koriscenja (120 minuta price i 22 SMS-a), ali ipak to su samo dva dana, u poredjenju sa onim sto sam cuo prije nego sto sam kupio telefon (da baterija traje od 7 do 11 dana) razocaran sam :smutny:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

marko83pg, pa covece pricao si dva sata,uporedi da si toliko pricao na n70,baterija ti ne bi izdrzala ni pun dan,ali ajd! A i kroz prvih par punjenja baterija krace traje,tek posle 5-6 punjenja dobija svoj optimalan vek trajanja.....
D500&E71

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

izvini marko, ali opominjan si da bateriju treba da punis dok se ne napuni, mada prvih par puta je ok da se puni i oko 2 sata recimo. ne znam cemu to punjenje od 12 sati, ali stvarno...i drugo, ne mozes o trajanju baterije da pricas nakon jednog dana. sacekaj bar tri punjenja, pa onda komentarisi. i puni ga 2 sata, ne vise od toga! dakle, nikakvo formiranje, ne budi tvrdoglav.

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48

Post od Transporter »

@marko83pg

ne znam na koliko si mesta citao i koliko je ljudi potvrdilo da je 6310i vrh telefon za tvoje prohteve, ja ga imam kao drugi fon vec 4god. imam >600h razgovora, ispadao je, kvasio se, ne znam sta mu se nije desavalo, baterija mi traje 3-4dana (prve godine 4-5) ali sada dosta vise pricam tako da mi je i ta 3-4 dana super, veruj mi samo orginal fon i baterija i nece te boleti glava :wink:

pozz
N95 8gb, 6310i

Odgovori