Predlog za telefon sa najboljom baterijom
Bitno je,pre nego sto vratis fon,da znas da se baterija formira upotrebom,tj. svoj puni kapacitet dostize tek posle nekih mesec dana.Dakle,njena autonomija se uvecava svakim ciklusom punjenja i praznjenja.Btw. uzeo si 1110i,a to nije isto sto i 1110.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
marko83pg,
Ne pravim toliko razgovora kao ti sigurno!
Pitanje je kada je napunjena baterija.
Kada budeš napunio sam bateriju onda proveri.
pilgrim, http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=763&b=1127&c=
Ja imam taj tel i traje mi oko 7 do 8 dana.Po podacima proizvođača telefon sa ovom baterijom možete koristiti za razgovore 5.2 sata ili može raditi do 380 sati u mirovanju. U proseku Nokia 1110 sa ovom baterijom može izdržati 6 dana bez punjenja ako ga za razgovore budete koristili 15 minuta i isto toliko za ostale funkcije po danu. Da bi se baterija Nokia 1110 modela u potpunosti napunila potrebno je puniti telefon 1.5 sat.
Ne pravim toliko razgovora kao ti sigurno!
Pitanje je kada je napunjena baterija.
Kada budeš napunio sam bateriju onda proveri.
pilgrim, http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=763&b=1127&c=
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Kakav dilmarko83pg napisao: jer ako bude ovako, definitivno ga vracam prodavcu jer je dogovor bio, ako bude trajao ispod cetiri dana ja vracam telefon, a on pare, a ako bude baterija trajala preko cetiri dana zadrzavam telefon.

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
pilgrim
Koja je razlika???
Vlada Zem
Nije to do prodavca.
Vec sam kod njega kupio NOKIA N90 koju koristim za drugu karticu i NOKIA N70 koju sam koristio za ovu karticu (ali mi je dosadilo puniti dva telefona svaki dan) i zna da mi nisu problem ni pare, ne telefon, nego da samo zelim da ispostujemo obojica dogovor i da pocinem sto se punjenja telefona tice.
U koliko nekoga bude interesovalo koliko mi traje baterija moze poci na dio ovog sajta klikom na ovaj link ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1127/Nokia/1110i ) jer cu tamo postavljati informacije o stanju baterije prvih nekoliko dana. Da ne bih bez potrebe ovaj forum punio za neke neinteresantnom pricom.
Izmenio:gameforce:Ne citiraj cele postove i ne postuj 3 posta uzastopno!!!!
Koja je razlika???
Vlada Zem
Nije to do prodavca.
Vec sam kod njega kupio NOKIA N90 koju koristim za drugu karticu i NOKIA N70 koju sam koristio za ovu karticu (ali mi je dosadilo puniti dva telefona svaki dan) i zna da mi nisu problem ni pare, ne telefon, nego da samo zelim da ispostujemo obojica dogovor i da pocinem sto se punjenja telefona tice.
U koliko nekoga bude interesovalo koliko mi traje baterija moze poci na dio ovog sajta klikom na ovaj link ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1127/Nokia/1110i ) jer cu tamo postavljati informacije o stanju baterije prvih nekoliko dana. Da ne bih bez potrebe ovaj forum punio za neke neinteresantnom pricom.
Izmenio:gameforce:Ne citiraj cele postove i ne postuj 3 posta uzastopno!!!!
Baterija na ovom telefonu (NOKIA 1110i) nije ono sto se prica. Telefon sam skinuo sa punjaca (prvo punjenje od 12 sati) 12.04. oko 06h , a potpuno mi se ispraznio 14.04. oko 10h. Sto ce reci da mu baterija traje samo dva dana. Stvarno dva dana aktivnog koriscenja (120 minuta price i 22 SMS-a), ali ipak to su samo dva dana, u poredjenju sa onim sto sam cuo prije nego sto sam kupio telefon (da baterija traje od 7 do 11 dana) razocaran sam 

- misha
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
- Kontakt:
izvini marko, ali opominjan si da bateriju treba da punis dok se ne napuni, mada prvih par puta je ok da se puni i oko 2 sata recimo. ne znam cemu to punjenje od 12 sati, ali stvarno...i drugo, ne mozes o trajanju baterije da pricas nakon jednog dana. sacekaj bar tri punjenja, pa onda komentarisi. i puni ga 2 sata, ne vise od toga! dakle, nikakvo formiranje, ne budi tvrdoglav.
- Transporter
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48
@marko83pg
ne znam na koliko si mesta citao i koliko je ljudi potvrdilo da je 6310i vrh telefon za tvoje prohteve, ja ga imam kao drugi fon vec 4god. imam >600h razgovora, ispadao je, kvasio se, ne znam sta mu se nije desavalo, baterija mi traje 3-4dana (prve godine 4-5) ali sada dosta vise pricam tako da mi je i ta 3-4 dana super, veruj mi samo orginal fon i baterija i nece te boleti glava
pozz
ne znam na koliko si mesta citao i koliko je ljudi potvrdilo da je 6310i vrh telefon za tvoje prohteve, ja ga imam kao drugi fon vec 4god. imam >600h razgovora, ispadao je, kvasio se, ne znam sta mu se nije desavalo, baterija mi traje 3-4dana (prve godine 4-5) ali sada dosta vise pricam tako da mi je i ta 3-4 dana super, veruj mi samo orginal fon i baterija i nece te boleti glava

pozz
N95 8gb, 6310i