n93i ili n95

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
marinjo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Apr 2007. 11:44
Kontakt:

n93i ili n95

Post od marinjo »

razmisljam se izmedju ova dva mobilna,ne znam sta da uzmem,da li bi neko mogao da mi pomogne,glavna stvar koja me zanima kod mobilnog su slike i video zapis,meni se vise svidja n93i,koje je vase misljenje i iskustvo
mare

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

si razmishljao da kupish digitalni fotoaparat ? cuo sam da ga proizvode neki korejanci, i neki japanci, novo cudo tehnike + ushtedish pare i kupish haos mobilni
There is no knowledge that is not power

marinjo
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od marinjo »

imam digitalni fotoaparat,imam kameru,imam k800,koji poklanjam kevi,ali fora je u tome da nosish jednu stvar koja je i telefon i kamera i fotoaparat,ja radim u moskvi,i kada cu ja da nosim fotoaparat sa sobom, nikada,kameru takodje nikada,jedino sta nosim sa sobom je i pod i mobilni zbog toga mi treba takav mobilni da bi kako kaze nokia uhvatio svaki trenutak,i zato pitam koji je od ova dva mobilna bolji
mare

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Mislim da ti je bolje uzeti N93i, kamera N95 nije nije neka (jes' da je 5MP), N95 ima gps, ostalo je u principu isto.....
I Bog je Srbin...

marinjo
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od marinjo »

i ja to isto mislim,gps mi ne treba,jedina prednost n95 je 5mpx,ali ne verujem da su slike toliko bolje,gledao sam na nekim forumima i ljudi kazu da su zadovoljni sa slikama sa n93i,a nocu ni jedan mobilni ne pravi dobre slike,pa ni k800 koga sada imam osim ako niste u zatvorenom prostoru,ali zato kazu da je video snimak perverzan,kao malo lisija video kamera,a to je mnogo dobra stvar,zato neko ko ima iskustva sa n93i neka mi kaze nesto o snimku i slikama
mare

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

marinjo napisao:a nocu ni jedan mobilni ne pravi dobre slike,pa ni k800 koga sada imam
Pravi, samo trebas znati kako ;) .

Posto te zanima kamera, zasto ne bi sacekao malo da vidish sta ce k850 da kaze? Posto vec imas k800, pretpostavljam da nije toliko velika zurba.

pozz :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

n95 bi bio moj predlog.od dva zla izabrati bolje.inače svidja mi se više n95.to je razlog.više nisam za telefone sa preklopom
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

marinjo
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od marinjo »

Dario napisao:
pravi,ali ne kao pravi veliki fotoaparat,veruj mi imam k800,slike su super ali preko dana i uvece u zatvorenim prostorijama,ali to je i normalno za mobilni telefon,zurba nije velika ja dolazim u srbiju polovinom juna i tada cu da kupim fon,jel kevi poklanjam k800,
a osim toga n93i mi se bas svidja samo mi je sada zagolicao mastu i n95,ali opet n93i je moj favorit,ali ako se n95 pokaze bolje onda cu njega da uzmem,sto je normalno
VeNoM napisao:
za razliku od tebe ja nikada nisam imao fon na preklop a ovaj je najlepshi na trzishtu,bar sto se preklopnih tice,a i karakteristike su mu odlicne,a za video kazu da mu je perverzan,sto mi odgovara
Izmenio:gameforce:Ne citiraj cele postove i ne postuj uzastopno 2 posta!
mare

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

N95 pravi jako lose slike,po meni su lepse koje pravi n93/n93i...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Jeste da su mu slike trenutno poprilicni lose,al mora se staviti u obzir i to da je telefon na trzisu tek nekoliko nedelja,i da tek treba da izadju nove verzije sw koji ce znacajnije popraviti kvalitet kamere!
Sigurno je da ce slike izgledati mnogo bolje za nekih mesec-dva! :roll:
A i po meni je N93 mnogo glomazan telefon (jos je na preklop),a N95 je noviji i uopste je funkcionalniji od N93 koliko-toliko! :wink:

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Nije uvijek veličina najbitnija :lol: :D :lol: , slike sa N93 su mnogo bolje, a 5mp malo kome treba!
I Bog je Srbin...

marinjo
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od marinjo »

ja imam 2m i 100 kg,tako da meni treba veliki fon,a i preklopni mob nikad nisam imao,tako da je n93i za sada to moj favorit,a nisam znao da n95 pravi losije fotke,znaci treba bolji sw
McLaren napisao:
mi pricamo od n93i a ne o n93,a i zasto ti se ne svidja fon na preklop,meni se bas svidja,i bas je elegantan
milan91 napisao:
nisam to znao,gledao sam neke strane sajtove,kazu da n95 pravi bolje fotke,sta mislis o video snimku,inace meni je n93i za sada favorit

Izmenio:gameforce:Ne citiraj cele postove i ne postuj uzastopno 3 posta!
mare

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

marinjo napisao:mi pricamo od n93i a ne o n93,a i zasto ti se ne svidja fon na preklop,meni se bas svidja,i bas je elegantan
Pa dobro,isto vazi i za N93i! :dry:
I ako ti se vec toliko svidja N93i onda ga uzmi,sto se onda uopste dvoumis!
I licno,meni je N93i ogroman ovako kad ga drzis u ruci,i jos kad ga otvoris...!
Ponavljam,ako je tebi elegantan i ako ti se svidja onda ga uzmi!
Video kvalitet bi trebao da im je isti!
I zabranjeno je pisati vise postova za redom,jer si to sve mogao da napises u jednom!
Toliko od mene!

marinjo
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od marinjo »

posto sam kazes da si strucnjak za mobilne,ja takve trazim da mi odgovore o razlikama kamere n95 i n93i,ne specifikaciju( 5mpx....) vec o iskustvu sa slikama i video zapisu sa ova dva telefona,meni je n93i lepsi ali ako n95 ima sve to bolje od n93i onda bi normalno uzeo njega,jer ne biram devojku nego telefon
  • _______________
    Izmenio akki, nepotreban citat.
mare

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Poslao sam ti privatnu poruku sa linkom gde mozes videti slike uslikane n95 pa sam zakljuci,meni su vrlo vrlo mutne i nekako zute.

marinjo
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od marinjo »

hvala ti milane,na nekim sajtovima su slike super na nekim nisu,to izgleda zavisi od srece koji ti je telefon pao,sve u svemu hvala na linku,koji je tebi bolji od ova dva i jer imas neka iskustva bilo tvoja ili tvojih ortaka
  • _______________
    Izmenio akki, nepotreban citat. Ne citiraj post iznad...
mare

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ne mogu nista da kazem n95 nisam jos uvek video,ali po ovim specifikacijama na papiru nije on toliko dobar,ima jako losu bateriju,a tako veliki i dobar ekran,dobar procesor...Kladim se da baterija jedva izgura jedan dan.Na onom forumu(link koji sam ti dao) ima tema o n95 tu jedan clan ima n95(onaj koji je postavio slike) on kaze da njemu GPS uopste ne radi,a ima i posebni uredjaj Mio PDA/GPS koji i tom istom trenutku je odmah uhvatio satelit i odlicno radi...
N93i jeste dosta velik,ali ako ti treba za potrebe slikanja/video,bolje uzeti njega.Taj clan na tom forum se isto dvoumio izmedju n93i i n95 i eto uzeo je n95,kaze da je na Kipru(jer je on tamo) cena n93i i n95 ista...Vidi porazgovaraj malo sa njim :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

N93i je nekako interesantniji kao kamera-telefon. Ima i opticki zum; uvija se, sklapa, rasklapa zbog kamere...
N95 ne naglasava kameru na taj nacin.
Sto se tice samog kvaliteta fotografija- sve su to finese, nemoj da ti to presudjuje. I ovako taj tvoj digitalac slika bolje od oba.
Uzmi onaj koji ti se ovako vise svidja.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

FilipPhil
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 09:11

Post od FilipPhil »

ja nebi nijedan :uhuh:
skupi su ,i nemoralno je davati tolku lovu za jedan mobilni,posebno pored toliko siromastva i gladi u svetu

moj savet daj 300$ za dobrotvorne svrhe(ili nesto drugo deo kompa,nov radni sto itd) a drugih 300$ za neki dobar N7 ili 8

mislim,ok je ako si skrticavi bogatas kupi N95 ima "DVD kvalitet"

marinjo
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od marinjo »

nisam ja Filipe skrtavi bogatas ja sam samo momak koji ima 28 godina i radi u inostranstvu dnevno po 10-12 sati daleko od svojih da bi imao sve sto zeli i sto je planirao,a nisam kao ti i neki slicni tebi koji sede po lokalima i samo kukaju (takvi su i 90% mojih drugova),nego filipe ovde je tema o telefonima a ne ko ima a ko nema para,zato ne pricaj gluposti,nego se potrudi i zaradi nesto a ne da zivis od keve i caleta,bori se filipe 8)
mare

Odgovori