Zamena N73 za N80

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Naravno da je argumentovano,kao primer sam postavljao i slike. Trebao si da pogledash. Shto se tiche og manuelnog fokusa ok je ali nije toliko efikasan kao autofokus a i dosta je loshe odradjena ona poluga,mogli su t lepshe da nabudze :)
edit: Evo teme gde sam postavio jedan primer viewtopic.php?t=9941&postdays=0&postorder=asc&start=0

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Znam o čemu pričaš, ali pričao si o rezoluciji, a ne o kvalitetu boja i tome kako se koji firmware snalazi s onim što kamera uslika. Nisam rekao da N80 ima bolju kameru, nego samo istu rezoluciju kao N73.

Priznajem za AF kod N73 sam se zeznuo. Ne sećem se da je ranije pominjan, pa nisam bio obratio pažnju.

Ali kao što rekoh meni bi bio važniji WiFi od "dobre" kamere.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Ma nisam jos zamenio ... jos razmisljam ...kamera i reprodukcija mp3-a je bolja na N-73 ... kazem jedino me muci kuciste ... mrzim kada mi telefon ima i najmanju ogrebotinu a kamoli da mi se izguli ... kada bi znao da se nece izguliti do pojawe N-76 ne bi ga menjao(uzimam odma N-76 cim izadje) ... tako da cu jos razmisliti ... BTW Jel imate ideju kada bi mogao da se pojawi N-76 ... 8)
Nokia 8800 Black Edition

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

ninkovic_n, za guljenje i ljuštenje nemoj da brineš,neće sigurno ali ako ga budeš spuštao na pod ... :lol:

FilipPhil
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 09:11

Post od FilipPhil »

dobro sto se tice kamere promasio sam jer sam xteo prvo N71 al sam provalio da je 15cm dug kad se otvori
N71 ima 2MPIX A N80 3MPIX
a koj ce ti kamera na mobu uopste ? kad oces nesto da slikas poneses digitalac,dobro razumem kad se nesto desi u trenutku pa moras to da slikas N80 ce posluziti
ja ni nekoristim digitalce nego imam 20 god star ruski fotoaparat slika bolje od svega

u svim ostalim aspektima N80 je bolji (sem velicine ekrana)
mada ja nebih kupioN80 nego N80 internet jer izgleda manje kao cigla

uprkos svemu zadrzi N73 ukoliko nisi kompjuterski geek kome trebaju wifi i slicne stvari

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ninkovic_n »

Ma nisam geek ali znam swe o kompjuterima ... upisao sam cak i tu skolu ... ono wolim kompjutere ... ali nisam geek ... :wink:
Nokia 8800 Black Edition

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Znate sta,mislim da ovo ne vodi ka nekom rezultatu..mi koji imamo N80 vicemo menjaj,oni koji imaju N73 vicu "Ne,nikako..itd"....pa kad razmislite tako dodje.. 8)
<<<Black N96>>>

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Tu si u pravu ali eto ima i nas koji nemam ni jedan od navedenih telefona a opet imamo neko svoje misljenje i glediste..Evo ja npr. mislim da je N80 kompaktini telefon, boljih karakteristika. Svi imaju svojih mana, N80 oko slajdera a N73 nema wifi, i jos gomila drugih "sitnica" ih razlikuje. Daleko bilo da je bilo koji telefon koji dohvatis savrsen ali jednostavno treba uzeti ono sto mislis da je za tebe i po tebe bolje. Sve to je stvar subjektivnog misljenja i ukusa o kome ne treba raspravljati :wink:

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

.... ja vjerujem da je najmjerodavnije misljenje onih koji su imali oba telefona, zato se nisam mijesao u raspravu jer sam N80 samo par puta drzao u ruci :wink: , pa zato slusaj njihovo misljenje

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

megatron, pa to ti i kazem, svako ce hvaliti onaj koji ima, normalno je.. Drzao sam oba telefona, igrao se sa njima pa zato i kazem da svaki ima svojih prednosti i mana al ne vidim kuda ova prica vodi. Decko se verovatno vec davnih dana odlucio sta mu je ciniti. Polako bi tema mogla pod LOCK.. Sve ostalo je prazna prica, sve smo vec rekli pa je pocelo i da se ponavlja a i bila je vec prica na ovu temu negde na forumu tipa "koji je bolji N73 ili N80" i tu je bilo rasprave do pred klanje. Nema svrhe dalje pricati..Toliko od mene na ovu temu..Aj uzdravlje!

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ninkovic_n »

Moderator moze lock ... Nema swrhe wecoj rasprawi kada je swe receno ... ja sam odlucio da ne menjam N-73 dok ne izadje N-76 pa makar se raspala maska ...
Nokia 8800 Black Edition

Zaključana tema