phone sa MNOGO memorije i dobrom kamerom do 250 E

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nole 90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Apr 2007. 14:40

Post od nole 90 »

kod karakteristika D900 pa kod komentara pise da je mp3 dobar. Nego kakve se slushke dobijaju uz mob.???

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

nole 90, slusaj svako ce hvaliti svog "konja"(bez uvrede),tj da je on najbolji bez mane i tako dalje...slusaj vlasnike koji ga imaju ali su ipak blagonakloni i razumni po pitanju ocenjivanja...E sad mozda je i mp3 tim ljudima dobar jer nisu culi kako zvuci kod W serije a kamoli na nekom mp3 plejeru...Jednostavno ne ocekuj sve u jednom toga nece biti...pa cak ni 3in1(super fon,kamera,multimedija) svi imaju manu i to je normalno..
Pitanje je samo koja od tih mana ti ne smeta...Stavi svoje prioritete na listu nadji telefon kod koga su tvoje dve tri stavke i njegove prednosti tj po tome se istice i eto ti...
Ali ako ti treba odlican i brz telefon sa jako dobrom kamerom(i pre svega nocnom) uzimaj k800 imao sam ga i sasvim je ok...
Ali imaj na umu i da pretvaranje K800 u mp3 zahteva dosta ulaganja...min 60e josh i to ako si snalazljiv i imash srece u nalazenju jeftine kartice i dobrih sluski...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

nole 90, ne znam koji je to model, ali meni se barem ne svidjaju... Mp3 je mnogo slabiji nego na 6630, slushalice su loshije... Jeste da daju malo bistriji zvuk, ali su dosta slabe... :uhuh: :chytry: :dry:
D900 ne vredi kao mp3... camera mu je dobra, poruke i pozivi... Drugo nishta ne bih izdvojio...
I da, slide mu je dosta dobro odradjen tako da u vezi toga necesh imati problema...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

samo da napomenem da d900 ima jako los ekran (plastiku preko tft-a ili cega vec) pipnes i pukne..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

gallee, za to bash i ne verujem... :roll: :wink:

Ali ajde... Smajliji

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Ne ... Ne ... gallee je stwarno u prawu ... Ja kada sam imao D-900 (prwo izdanje D-900) i ja nisam imao problema sa tom plastikom preko ekrana ... Kod mene kada malo pipnes plastiku nije pritiskalo ekran nego kada malo jace pritisnes ... Ali susta suprotnost mom biwsem D-900 je D-900 koji je ortak uzeo pre 3 nedelje ... Ja sam se iznenadio kada sam samo pipnuo ekran (sa obzirom da sam imao isti fon) i skoro da je pukao ... Pa i u jednom serwisu tu u Subotici su imali gomilu D-900-tki sa puknulim ekranom ... A ekran i nije bas jeftin (od 120-140 ewra ) ... Tako da razmislis bolje ...
BTW Sto se tice zwuka nije kao na W seriji ili na Nokijinim sluskama ali je zadowoljawajuc ... Ali ima ogranicenja u mp3 playeru ... npr. U playlist najwise mozes da stawis 30 pesama ... I imas takwe 4 playliste ... Znaci da si ogranicen na "swega" 120 pesama ... Onda na zwucniku muzika je tiha i meni se desawalo da kada fon nosim u farkama jednostawno ne cujem kako zwoni ... Jednostawno prekrijes zwucnik u farkama i ne cuje se ... I jos jedno ogranicenje koje me nerwira je da mozes da stawis samo njegowe melodije za zwuk poruke koje su jako bedne ... Ewo malo sam se potrudio da ti kazem moja zapazanja i ono sto je mane nerwiralo ... A ti kako hoces ... 8) 8) 8)
Nokia 8800 Black Edition

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

ninkovic_n, sad sam ispipao kevin D900..! :D
Ne znam koliko treba da pritisnesh da bi pukao ekran, ali ne bih se usudjivao da to isprobavam... :roll:
Ali ok, verujem na rech...
i da, sve shto si rekao na kraju posta je tachno... Znachi posle onog komentara o ekranu... :wink:

Pozz! 8)

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Me ne nisi me shwatio ... Moguce je da izbacuju fonowe sa legalnog trzista koji nemaju tako osetljiwu zastitu (jer sam ja imao original) a da na onima skinutim sa mreza iliti nelegalnim fonowima je ta zastita osetljiwa (ortak je kupio jedan takaw ) ... Probaj kod kewe samo da prislonis palac i ako pocnu da se razliwaju kristali to znaci da je sa osetljiwom zastitom ... Ne treba uopste jako da ga pritiskas samo da blago prewuces palcem po ekranu ... Kod mene se ocrtawalo posle jaceg pritiskanja dok kod ortaka samo kad prewuces palem ... Isprobaj pa jawi ... 8)
Nokia 8800 Black Edition

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

ninkovic_n, pa tako sam i pritiskao i nishta... :wink:
Uzela je preko Telenora... Odvojena baterija, phone u kesicama... :roll:

Pozz! 8)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ako decku, ali ko vec kupuje fon, zapadne neki kao sto kaze ninkovic_n, , imace problem sa maskom koje moz' bit' losa, al' ne mora da znaci.. 8) 8)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori