Dilema izmedju n80 i w950
Dilema izmedju n80 i w950
Pomozite molim vas,imam nokiu n80 ali mi se veoma svidja sony ericsson w950,pa bih ja menjao telefon.Sta vi mislite o tome ,da li je to dobra ideja..
gameforce,
prvo sam kupio 3250,pa sam posle toga uzeo n80,a sad ponovo hocu da promenim,nemoj da mislis da se razmisljam izmedju 6 telefona...
Nego mnogo mi pomazu saveti koje ovde dobijam pa zato cesto kad menjam fon prvo ovde pitam za vase misljenje...
I cisto da se zna,odlucio sam i veceras idem da menjam.....
prvo sam kupio 3250,pa sam posle toga uzeo n80,a sad ponovo hocu da promenim,nemoj da mislis da se razmisljam izmedju 6 telefona...

Nego mnogo mi pomazu saveti koje ovde dobijam pa zato cesto kad menjam fon prvo ovde pitam za vase misljenje...
I cisto da se zna,odlucio sam i veceras idem da menjam.....
Menjao sam n80 za w950i i prilicno sam zadovoljan mada evo bas sam sad dao oglas da bi menjao za n73music
w950 je malo kompikovan za koriscenje,ali ne zbog ekrana koji je osetljiv na dodir nego je meni veoma los uradjen i ima dosta sitnica koje fale da ovaj telefon bude ok(naravno ovo je sve samo moje misljenje..)A npr sto se tice memorije,ne mogu da napunim 4 gb
Uglavnom ovo je jedan od boljih telefona koje sam imao...
-E sad da ne pravim novu temu sta mislite o tome da menjam w950 za n73music ili mozda i w880i?

-E sad da ne pravim novu temu sta mislite o tome da menjam w950 za n73music ili mozda i w880i?

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ok hvala na savetima,razmislio sam i za sada cu malo nositi W950,zato sto mi kamera i nije neophodna...
@Alien,meni se ne svidja npr sto ne mozes da listas slike iz file menagera nego moras da izlazis stalno,postoji program kojim mogu da se gledaju slike kao u galeriji ali se on nalazi u drugom folderu,a za video u sasvim drugom folderu...To mi se malo ne svidja,sto nije bas sve na jednom mestu,a i ima tu jos nekih sitnica....
Mada ko god razmislja da uzme ovaj fon,ja mu preporucujem zato sto je extra,naravno samo ako vam nije bitno to sto nema kameru....
Jos jednom hvala na savetima i kad budem menjao fon opet cu otvoriti novu temu da se posavetujem sa vama
@Alien,meni se ne svidja npr sto ne mozes da listas slike iz file menagera nego moras da izlazis stalno,postoji program kojim mogu da se gledaju slike kao u galeriji ali se on nalazi u drugom folderu,a za video u sasvim drugom folderu...To mi se malo ne svidja,sto nije bas sve na jednom mestu,a i ima tu jos nekih sitnica....
Mada ko god razmislja da uzme ovaj fon,ja mu preporucujem zato sto je extra,naravno samo ako vam nije bitno to sto nema kameru....
Jos jednom hvala na savetima i kad budem menjao fon opet cu otvoriti novu temu da se posavetujem sa vama