Samsung e900 ili d900
Samsung e900 ili d900
Velika dilema, koji tel kupiti?? Sveo sam izbor na ova dva pa mi je sad svaka pomoc ili iskustvo dobro doslo. Pomagajte... PozZ 

- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Izmedju ova dva D900 definitivno!
A sto se tice display-a ne znam sta ste toliko zapeli za njega.Verujem da je verovatno osetljiviji (citaj lomljiviji) od nekih drugih Samsung-a,al ne toliko.
Bas sam cackao ortakov D900 pre par dana i ne cini mi se toliko lomljivim,cak sam ga i pritiskao (iskreno ne bas jako naravno) i nista,nije se culo ni krckanje tako da...
Sve u svemu D900 definitivno,po meni jedan od najboljih i najlepsih Samsung-a,i eto potrudi se da ga malo vise cuvas cisto radi predostroznosti!

A sto se tice display-a ne znam sta ste toliko zapeli za njega.Verujem da je verovatno osetljiviji (citaj lomljiviji) od nekih drugih Samsung-a,al ne toliko.
Bas sam cackao ortakov D900 pre par dana i ne cini mi se toliko lomljivim,cak sam ga i pritiskao (iskreno ne bas jako naravno) i nista,nije se culo ni krckanje tako da...

Sve u svemu D900 definitivno,po meni jedan od najboljih i najlepsih Samsung-a,i eto potrudi se da ga malo vise cuvas cisto radi predostroznosti!

Ja ipak dajem glas za E 900,Imam ga 4 meseca
Touch pad je zajeban, ali kada se naviknes onda je ql.Bez problema rukujem njm. 2 mpix. Mana je autofocus jer ga nema, i pri malom trzaju ruke slika se pretvara u akvarel. I cela plastika je osetljiva tako da se lako grebe, mada meni to nije toliko bitno, jer ja ne postojim zbog stvari i ne robujem njima, koopio sam je da mi sluzi i upravo ima tu namenu a ne obratno:dry:
!!! Funkcionalan je, slazem se da je d900 muzevniji, ali ipak je e 900 mnoogo elegantniji !!!
Slajd je kao prvog dana,baterija je standardna,kao kod svih samsunga, 2 dana max, ipak ne moze se i poruke i pozivi i slikanje i mp3....realno.. Tako da razmisli.U principu i jedan i drugi su ok, ako ti nije bitno toliko 3 mpix kod d900 vise manje sve je isto... poslednja rec je ipak tvoja 

Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110