Samsung e900 ili d900

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
spajspy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 15. Maj 2007. 21:28

Samsung e900 ili d900

Post od spajspy »

Velika dilema, koji tel kupiti?? Sveo sam izbor na ova dva pa mi je sad svaka pomoc ili iskustvo dobro doslo. Pomagajte... PozZ :D

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Ja ti kazem da uzmes D900 :P :P a E900 ima malu kameru :smutny: :smutny: (rezoluciju) i jos kao touchscreen dugmad. Evo moj drug ogrebao debelo na tim dugmedima i komande ga nisu uopste slusale. A evo sada izasao i D900i pa malo sacekaj on ima radio za razliku od D900 :P :P .
KISS ME I AM 93

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Kao shto i mogao da prochitash na raznim mestima na forulu D900 ima jako osetljiv ekran a novi ekran je oko 110e,tako da imaj to na umu...Inache D900 je bolji od E900..

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Izmedju ova dva D900 definitivno! :wink:
A sto se tice display-a ne znam sta ste toliko zapeli za njega.Verujem da je verovatno osetljiviji (citaj lomljiviji) od nekih drugih Samsung-a,al ne toliko.
Bas sam cackao ortakov D900 pre par dana i ne cini mi se toliko lomljivim,cak sam ga i pritiskao (iskreno ne bas jako naravno) i nista,nije se culo ni krckanje tako da... :roll:
Sve u svemu D900 definitivno,po meni jedan od najboljih i najlepsih Samsung-a,i eto potrudi se da ga malo vise cuvas cisto radi predostroznosti! :D

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Ja ipak dajem glas za E 900,Imam ga 4 meseca :P 8) Touch pad je zajeban, ali kada se naviknes onda je ql.Bez problema rukujem njm. 2 mpix. Mana je autofocus jer ga nema, i pri malom trzaju ruke slika se pretvara u akvarel. I cela plastika je osetljiva tako da se lako grebe, mada meni to nije toliko bitno, jer ja ne postojim zbog stvari i ne robujem njima, koopio sam je da mi sluzi i upravo ima tu namenu a ne obratno:dry: :uhuh: :chytry: !!! Funkcionalan je, slazem se da je d900 muzevniji, ali ipak je e 900 mnoogo elegantniji !!! :) Slajd je kao prvog dana,baterija je standardna,kao kod svih samsunga, 2 dana max, ipak ne moze se i poruke i pozivi i slikanje i mp3....realno.. Tako da razmisli.U principu i jedan i drugi su ok, ako ti nije bitno toliko 3 mpix kod d900 vise manje sve je isto... poslednja rec je ipak tvoja :wink:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Odgovori