V3i ili V3x

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Brankica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 10:21

V3i ili V3x

Post od Brankica »

Dakle, bicu kratka, treba mi mob. tel. i dvoumim se izmedju ova dva modela. U prvom trenutku izbor je bila V3i (dizajn i cena), u medjuvremenu su im cene postale priblizne. Sad me samo interesuje vas stav koji uzeti i zasto. Videla specifikacije oba modela, ali volela bih da cujem komentar vas koji ste ih imali u rukama.
Hvala! :)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Brankica, bez razmisljanja V3x uzmi, procitaj test telefona i bice ti jasno da je on mocniji po pitanju multimedije, da ima kvalitetniju izvedbu i noviji je telefon. 8)
5130+Koss the plug....

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

kao sto je rekao Masterokrata uzmi v3x (ja ga imam) dobijas bolju kameru,mislim jaci zvuk bolji displej itd.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Pa logicno V3x,unapredjena verzija V3i! 8)
Ako se dvoumis samo izmedju ova dva,uzmi V3x definitivno! :wink:

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Imam oba fona i stvari nisu tako jednostavne kao sto se cine na prvi mah. Tacno je da su oba moba unapredjena verzija V3.

V3x ima vise int. memorije, daleko bolji display, nesto glasniji zvuk preko sluski od v3i (ali ne i kvalitetniji) i bolji phonebook. Kamera je 2mpx, ima flash, i u principu daje intenzivnije boje od one na v3i.

S druge strane V3i je tanji i nesto laksi, ima bolje (metalno) kuciste. Kamera je 1.3mpx, ali, na moje veliko iznenadjenje, cesto pravi kvalitetnije (jasnije, ostrije) fotke od v3x :o .

U svakom slucaju, oba fona su sasvim OK (v3x ce zahtevati nesto dodatnog modding-a da bi iskoristila maximum), a na tebi je da odes do neke radnje i vidis najpre koji ti vise odgovara i odlucis 8).

nash
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 16:50

Post od nash »

v3x bez razmisljanja,bolja kamera,jaci zvuk(nakon ubacivanja audio_cfg fajla),3g,cena ja sada pala na 150e(nazalost)......
its a fucked up liife

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

nash, prijatelju jel vidis datum na gornjim postovima,e pa ako vidis,vidis i da je tema stara 5 meseci,pa sto je onda ozivljavas????
D500&E71

Odgovori