Tacno dr Nick! Pa vidim kako si objektivan popste kad kazes da su svi SE igracke sto nikako ne stoji, ali dobro! To da je nokia bolja to sam i ja rekao, ljudi ovde su svedoci! A btw razlika u ceni je po meni sasvim opravdana jer je P910 ala u odnosu na sve nokie izuzev 7710 koja tek treba da izadje!
P serija vredi svaku paru, i to moze da ti porvrdi svako ko je istu makar malo koristio!
Ha,ha,ha ala. Pa i nije mi bas razlika po funkcijama veca od razlike u ceni.Ati poredis dve razlicite klase,gledano po ceni.I p910 NIJE bolji od 9500,to mogu da garantujem.Oba modela su fenomenalna,ali sam radio na oba,i mislim da je 9500 bolji,a i da nije bolji,sigurnu p910 NIJE ala za njega.
Ok, ako si koristio P910 kao sto kazes, sad ces uzeti 6630 pa ces sam videti da je razlika u ceni sasvim opravdana! Ne zelim vise da se raspravljam, zakljuci sam!
Organski nisam mogao da podnesem pda uredjaje koji nemaju hardware-sku tastaturu, jer uz soft malo sta da se otkuca moze a letter recognition je ... samo za pokazivanje
Ja sam mlad covek, volim da pisem, onako ukratko cca 1000-1500 char prosecan mail
Pa P910 ima qwerty tastaturu koja je meni prilicno komforna, nisam ga dugo koristio samo 2 dana, ali prilicno je dobra!
Ne znam miljex za 6630 nisam koristio ali iskreno ne verujem da je blizu P910, ali ok to je subjektivno, meni touchscreen igra veliku ulogu!
Akki,nisam hteo da se svadjamo. Niko nemoze da kaze da je p910 losiji od 6630,ali iskreno,to malo funkcija koje ima p910 naspram 6630 ne opravdava razliku u ceni,koja je 150e.Cak sta vise 6630 ima daleko bolju kameru,i u video i u foto modu.Ipak 6630 ima najbolju kameru ako izuzmemo s700.Vidis da miljex kaze da razlika u funkcijama nije velika.Pa sad,da se vratimo temi...
Poslednja izmena od Dragoon u Pon, 20. Dec 2004. 15:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Ma ok nisam ni ja hteo da se svadjamo, samo da dodam da P910 ima touchscreen sto po meni opravdava tu razliku u ceni!
A za slike sa s700 i 6630, to odgovorno tvrdim da su bolje na s700, imam tel, a gledao sam dosta slika sa 6630, i nisu ni blizu! Cak na vecini sajtova gde su radili review to naglasavaju!
Pa,koliko ja vidim,Dragoon nije ni rekao da su slike bolje.A da,pise da je dragoon izmenio poruku.Moj prijatelj ima radnju mobilnih,i razlika izmedju p910 i 6630 je nevidljiva,zaista je mala.A da je touchscreen 150e nebih mogao da potvrdim.Takodje da dodam,da bih od svih telefona uzeo 6630.On je mozda i bolji od p900,jer je kamera dosta bolja, a ostale funkcije su slicne.
Da,izmenio sam poruku,jer je to cista glupost.Zaista se te kamere nemogu porediti.Inace Akki,da li znas,da li je kamera na 6630 bolja od kamere na 7610?
Pa rekao sam da touchscreen po meni opravdava vecu cenu i opet tvrdim da je mnogo bolji a ne kako vi kazete malo, ali aj da se ne raspravljamo vise! Moze
Ne znam, kao sto sam rekao nisam imao priliku da se igram sa 6630, nazalost, ali po nekim slikama koje sam video preko neta rekao bih da su tu negde, ali ogradjujem se od ovoga jer moram prvo da isprobam pa da odgovorno tvrdim! Verovatno su bolje na 6630!
Ja ne znam zasto se raspravljate oko gluposti P910 je telefon koji JESTE bolji od 6630, i tu nema dileme, ali ne vredi sigurno 650e!!! Za te pare ja mogu da kupim nekog juga i da pevam, a isto tako mogu da kupim odlican P4 kompijuter, i da mi jos para ostane za N-Gage.Svako ima prava da radi sa svojim parama sta hoce, ali da budemo realni P910 ne vredi toliki novac. Isto kao sto je i cena za 6630 dosta velika, ali je mnogo isplativije i bolje kupiti njega ne SE. Akki, za znam da si ti fan SE-a i stalno ga hvalis, ali NIJE TACNO da slika sa kamere 6630 i s700 nije ni blizu. Imam oba telefona i znam, kao sto imam i 6670. I uopste nije tako velika razlika u kvalitetu slike u sva tri modela. s700 pravi bolje fotke, istina, ali ni s700 ni 6630 a ni 6670 (7610) ne mogu da se porede sa digitalciama. Ako to treba dobar aparat kupi nekog Olympus-a do 200e , i veruj mi, bices prezadovoljan, mnogo vise nego sa bilo koji telefon
Ja se slazem.Mislim da su oba telefona vredna paznje.Inace,radio sam na nokia 9500 comunicator.Telefon je fenomenalan.Nesto bolje nisam video.Da je samo malo manji,sigurno bih ga uzeo.
Da,i ja sam radio na njemu.Telefon je nevorovatan,kao i dimenzije i cena.Dobro cena i nekako,ali to je cigla,da njom mozes ubiti coveka.Salu na stranu,da je telefon manji od 115mm,uzeo bih ga ovog trenutka.
Nokia 9500 jeste zaista nesto neverovatno, jeste da je malo robusniji, ali s obzirom na to da imas celu kancelariju u dzepu to mi zaista ne bi ni najmanje smetalo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.