Nokia N91 ili SE W950i
Nokia N91 ili SE W950i
Pokrenuo sam ovu temu zato sto se veliki broj mojih prijatelja inace fanatika za muziku ali isto tako i za tehnologiju, ne moze odluciti koji je bolji od ova dva modela. Na prvom mestu je muzika. Zeleo bih da cujem vase utiske
Prvo, dobrodosao.
Drugo, imas vec temu o ovome.
Ja mislim da je w950 bolji, slusao sam oba, i izabrao sam njega. E sad, bice i onih koji ce reci da je bolji n91, bice i onih koji ce reci da je bolji w950.
Razlika nije toljiko velika da se moze zakljjuciti koji je bolji, kao da se recimo porede 6230 i k800, pa da se svi slozimo da je k800 bolji, bez obzira koju kompaniju volimo.
Dakle, ja mislim da su oni po zvuku jako slicni, koji je bolji, to tesko da ce iko ovde znati, jer ne znam da li se iko razume toliko u zvuk da moze da cuje i one male detalje...
Pozdrav...
Drugo, imas vec temu o ovome.
Ja mislim da je w950 bolji, slusao sam oba, i izabrao sam njega. E sad, bice i onih koji ce reci da je bolji n91, bice i onih koji ce reci da je bolji w950.
Razlika nije toljiko velika da se moze zakljjuciti koji je bolji, kao da se recimo porede 6230 i k800, pa da se svi slozimo da je k800 bolji, bez obzira koju kompaniju volimo.
Dakle, ja mislim da su oni po zvuku jako slicni, koji je bolji, to tesko da ce iko ovde znati, jer ne znam da li se iko razume toliko u zvuk da moze da cuje i one male detalje...
Pozdrav...
iPhone + CX300
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ako koristiš mob za poruke češće definitivno w950.pogledaj slike videćeš zbog čega a i sam znaš kako koji izgleda i kakve tastere ima.sitnice daju utisak.e i da ako ti kamera nije važna onda w950 jer je on i nema 

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Sto se tice poruka slazem se sa Venomom posto imam w950 i mogu ti reci da je u pravu.Ja bih ti preporucio da pre uzmes w950,zato sto je fon mnogo lepsi,ipak je n91 moze se reci "cigla",onda oblik mu je stvarno extra i dobro lezi u ruci,lako ces se snaci na ekranu osetljivom na dodir,jedina mana mu je sto nema kameru...A sto se tice muzike opet bi ti rekao da uzmes w950 posto je to ipak Walkman serija,znaci napravljen je fon bas za muziku.Sto se tice zvucnika tu zvuk i nije bas glasan ali zato ako slusas muziku preko slusalica tu ces biti potpuno zadovoljan i jacinom zvuka i kvalitetom.Sto se tice playlista i music playera,tu je w950 extra odradjen...E sad jedino ako ti je bas bitno da ti fon ima kameru onda w950 ispada iz izbora,ali ako ti kamera i nije toliko bitna vec muzika onda bi definitivno trebalo da uzmes w950.Toliko od mene,nadam se da sam pomogao....
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
controld je rekao da mu je muzika primarna tako da je pricanje o kameri kao nedostatku na w950 bzvz...a vise o ovome mozes procitati ovde
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
na kraju će čovek da kupi dobar mp3 plajer i solidan fon i sa izolirkom da ih spoji u jednom /2in1/ i da završi stvari.evo ti najlakša stvar
probaj u radnji i jedan i drugi pa sam oceni
probaj u radnji i jedan i drugi pa sam oceni
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Pa, zar se niko ne seca one teme sa iPodom, Bas Akki je rekao da su potpuno isti... Ali su sluske na w950 bolje. E, sad, ko je bas toliki perfekcionista, naravno da ce uzeti druge slusalice, ima dosta boljih, ali su i ove perfektne ako se pogleda koliko su bolje od nokijinih slusalica...
iPhone + CX300
W950 moram priynati da nisam imaoprilike da probam, ali N91 jesam i mogu ti reći da bolji zvuk sa telefona još nisam čuo. Za UIQ Symbian ima mnogo manje programa nego za običan 9.1. Predpostavljam da je kucanje na W950 zgodnije i brže, ali kucanje u busu na TSu zaboravi. Probao sam i ne ide.
A što se tiče sluški, Vlada Zem je okačio sjajan sajt. Jel znate koliko koštaju najskuplje bubice? Lucky guess? 950 fu***ng $. Ali 50 evrića će ipak zadovoljiti i naj izbirljivijeg slušaoce MP3ja.

A što se tiče sluški, Vlada Zem je okačio sjajan sajt. Jel znate koliko koštaju najskuplje bubice? Lucky guess? 950 fu***ng $. Ali 50 evrića će ipak zadovoljiti i naj izbirljivijeg slušaoce MP3ja.