Najbolja Nokia
Ja jesam fan SE-a ali batice ti ako imas oba telefona onda moras primetiti ogromnu razliku, svi to pricaju( pogledaj mobile-review, esato, howard...) i nema razloga da im ne verujem, a i gledao sam mnogo slika na netu tako da je to ocigledno! to je realno stanje! a jos imam 7610 tako da sam uporedjivao! Nemoj pricati bez veze! Da bi video razliku moras prvo nauciti da slikas sa s700, pa onda ces videti koliko je bolja kamera! Niko nije pravio dobre slike sa s700 cim ga je kupio! A ne znam koliko dugo ti imas s700? Pa nisu ljudi na stranim forumima budale kad stavljaju sticky na uputstvo za slikanje sa s700! 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
akki,ja nezelim da se ponovo ,,svadjamo,ali popste je u pravu.Prvo pricas napamet,jer nisi ni radio na telefonu.Te slike koje si video,i ako si video nemoraju nista da znace.Ti non stop-pricas da za slikanje na s700 treba uciti,i da treba vremena da se nauci.Nije ti to neki foto aparat,pa da treba da vezbas.Dobro nisi krenuo da nam drzis kurs o slikanju na s700. 

Dragoon
Dragoon napisao:akki,ja nezelim da se ponovo ,,svadjamo,ali popste je u pravu.Prvo pricas napamet,jer nisi ni radio na telefonu.Te slike koje si video,i ako si video nemoraju nista da znace.Ti non stop-pricas da za slikanje na s700 treba uciti,i da treba vremena da se nauci.Nije ti to neki foto aparat,pa da treba da vezbas.Dobro nisi krenuo da nam drzis kurs o slikanju na s700.
Ja se u potpunosti slazem sa tobom,jer si akki stvarno preterao.I nesto da dodam,i ti si nekad bio nov,pa niko o tome nije pisao kao o tvojoj mani.
Shark
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
Ko je sr... van rupe? 
Ajde bre ti akki... mislim cekaj.. kontam ja... al opet.. taj telefon je ok, al ako uzmem u obzir cenu.. fon je djubre
tesko... kapitalno
Kontam , tek se pojavio pasce cena, ali sad trenutno on je djubre sa super displayom i kamerom koje kosta ko dobar aparat od 5mpix sa savrsenom optikom i digitalijama.

Ajde bre ti akki... mislim cekaj.. kontam ja... al opet.. taj telefon je ok, al ako uzmem u obzir cenu.. fon je djubre

Srbin napisao:Ko je sr... van rupe?
Ajde bre ti akki... mislim cekaj.. kontam ja... al opet.. taj telefon je ok, al ako uzmem u obzir cenu.. fon je djubretesko... kapitalno
Kontam , tek se pojavio pasce cena, ali sad trenutno on je djubre sa super displayom i kamerom koje kosta ko dobar aparat od 5mpix sa savrsenom optikom i digitalijama.
Nije baš tako, ja sam imao i 6600, i 7610 nije ništa lošiji, ne pričam napamet, kad isprobaš onda ovako nešto možeš reći, sad ispada svi mi glupi a ti pametan i sve znaš, ja prodajem telefone već 3 godine, probao sam skoro svaki model i nastojim biti objektivan, vidi se da si poznavalac mobilnih telefona, ali s700 je nešto mnogo drugačije od k700, 6230 i sličnih ne symbian telefona. Vjeruj treba isprobati i shvati ne vole svi symbian, meni mnoge mušterije bježe od njega i ja to poštujem, nisu ljudi budale, nego traže nešto drugo.
Što se tiče fotografija o kojima akki priča ja razliku između 7610 i s700 nisam primjetio, ustvari vrlo je mala nebitna, ali je kameru i malo koristim.
O5 ja da se "pravdam"! Strasno je to ali ajde!
Kad sam ja rekao da je lose sto je nov? Jedino sto sam rekao je da je nov pa da ne bi trebalo da napada ljude odmah, neko osnovno pravilo svih foruma, kojeg se manje vise vecina pridrzava ali kod nas je internet kultura jako losa! Nista ja lose time sto sam rekao da je nov nisam mislio a vi probajte da ne izvrcete moje reci!
Cekaj Dragoon ti mene prvo pitas kakve su slike a onda pametujes posle kao da pisem uputstvo za slikanje? Ne kapiram?
Ako to da su slike bolje kazu 90% ljudi sa svih sajtova, casopisa koji rade review telefona ja im verujem, jer sigurno oni ne bi ni bili na tom mestu da nisu kompetentni! Lepo sam rekao da nisam se igrao sa 6630, to cu sutra prekosutra ali sam video poredjenja slika sa oba telefona i na osnovu toga mogu da zakljucim a i ljudi su rekli tako!
A za uputstvo za slikanje, pa pogledaj howards forum pa vidi da li ima sticky na temi kako slikati sa s700! Samo jos reci da tamo nemaju pojma i onda stvarno nemamo sta vise da pricamo!
Srbine brate jesam li ja pominjao cenu, nisam, govorio sam o kamerama, a cinjenica je da je kamera bolja, to za cenu je druga prica, ko hoce da kupi dace pare a ko ne nece, inace ja se slazem sa tobom da je cena prevelika!
I samo jos nesto, ne pricam napamet jer sam gledao poredjenja slika sa 6630 i s700, nisam corav, a imam s700 i 7610 tako da sam to poredio i sam! Jesi ti imao neki od ovih telefona to je pitanje za Dragoon-a?
I o5 da naglasim da te ne kapiram(Dragoon) jer me prvo pitas za nesto a onda mi solis pamet, jos sam izmenis post svoj i kazes da je ono sto si napisao glupost?
A Shark to sto tvoj prijatelj ima prodavnicu telefona, blago njemu!
A sto se tice objektivnosti, pa pogledajte moje postove i videcete da sam uglavnom bio objektivan, sad sto i mene nekad emocija povuce to je drugo, ali nikad nisam govorio neargumentovano i uvek su mi se postovi zasnivali sto na licnom iskustvu sto na iskustvu kompetentnih ljudi sa drugih stranih foruma i sajtova! I naravno priznajem gresku ako je dokazete!
Kad sam ja rekao da je lose sto je nov? Jedino sto sam rekao je da je nov pa da ne bi trebalo da napada ljude odmah, neko osnovno pravilo svih foruma, kojeg se manje vise vecina pridrzava ali kod nas je internet kultura jako losa! Nista ja lose time sto sam rekao da je nov nisam mislio a vi probajte da ne izvrcete moje reci!
Cekaj Dragoon ti mene prvo pitas kakve su slike a onda pametujes posle kao da pisem uputstvo za slikanje? Ne kapiram?
Ako to da su slike bolje kazu 90% ljudi sa svih sajtova, casopisa koji rade review telefona ja im verujem, jer sigurno oni ne bi ni bili na tom mestu da nisu kompetentni! Lepo sam rekao da nisam se igrao sa 6630, to cu sutra prekosutra ali sam video poredjenja slika sa oba telefona i na osnovu toga mogu da zakljucim a i ljudi su rekli tako!
A za uputstvo za slikanje, pa pogledaj howards forum pa vidi da li ima sticky na temi kako slikati sa s700! Samo jos reci da tamo nemaju pojma i onda stvarno nemamo sta vise da pricamo!
Srbine brate jesam li ja pominjao cenu, nisam, govorio sam o kamerama, a cinjenica je da je kamera bolja, to za cenu je druga prica, ko hoce da kupi dace pare a ko ne nece, inace ja se slazem sa tobom da je cena prevelika!
I samo jos nesto, ne pricam napamet jer sam gledao poredjenja slika sa 6630 i s700, nisam corav, a imam s700 i 7610 tako da sam to poredio i sam! Jesi ti imao neki od ovih telefona to je pitanje za Dragoon-a?
I o5 da naglasim da te ne kapiram(Dragoon) jer me prvo pitas za nesto a onda mi solis pamet, jos sam izmenis post svoj i kazes da je ono sto si napisao glupost?
A Shark to sto tvoj prijatelj ima prodavnicu telefona, blago njemu!
A sto se tice objektivnosti, pa pogledajte moje postove i videcete da sam uglavnom bio objektivan, sad sto i mene nekad emocija povuce to je drugo, ali nikad nisam govorio neargumentovano i uvek su mi se postovi zasnivali sto na licnom iskustvu sto na iskustvu kompetentnih ljudi sa drugih stranih foruma i sajtova! I naravno priznajem gresku ako je dokazete!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
Stanislave.... 
Zderali ste. Znaci dosli ste samo da se oblocete
Ajde ovako... ja sam za to da se zakopaju ratne sekire.
Dakle ovi sto vole ove raritetne modele telefona alternativnih proizvodjaca da i dalje vole, mi sto fala bogu volimo ono sto valja tj Nokia telefone i dalje volimo.
Ako neko pita za misljenje posaljemo ga na testove i kazemo mu da sam odluci sta bi zeleo i da ne zeli da cuje misljenje zato sto pre svega 90% ljudi ce reci da je nokia bolja cak i ako nije (mada ona i jes bolja cak i ako nije
) a i zato sto ce samo da ispadne flame war ciji je tata jaci, a zna se ciji je tata jaci.

Zderali ste. Znaci dosli ste samo da se oblocete
Ajde ovako... ja sam za to da se zakopaju ratne sekire.
Dakle ovi sto vole ove raritetne modele telefona alternativnih proizvodjaca da i dalje vole, mi sto fala bogu volimo ono sto valja tj Nokia telefone i dalje volimo.
Ako neko pita za misljenje posaljemo ga na testove i kazemo mu da sam odluci sta bi zeleo i da ne zeli da cuje misljenje zato sto pre svega 90% ljudi ce reci da je nokia bolja cak i ako nije (mada ona i jes bolja cak i ako nije

-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Ja imam 6630. Telefon je stvarno EXTRA. Pravi odlicne slike, (akki slicno kao i s700) a mogu da poredim, jer sam imao s700 koji sam prodao, i dan danas imam slike sa SE-a, koje uvek mogu da poredim. Vec sam rekao, s700 pravi bolje slike, ali su u pitanju nijanse odnosno malo malo malo su zivlje boje i na ivicama slika je ostrija od 6630. Kamera na 6630 i 7610 stvarno ne moze da se poredi. Razlika u rezoluciji jeste mala, ali su slike daleko kvalitetnije i ostrije, sto je najbitnije. U njemu trenutno koristim 512 RS-MMC Kingmax karticu koju sam kupio preko e-baya i radi bukvalo savrseno. Nema nikakvih bagova, usporavalja i toga (valjda zbog mnogo brzeg procesora). Sada trazim karticu od 1 GB, koja 100% radi (Kingmax), jedan ortak je koristi.
I nema potrebe za svadjom oko gluposti. Akki je ocigledno veliki fan SE-a, i to je njegovo pravo i misljenje. Sto se mene tice, ja i dalje mislim da je Nokia klasa za SonyEricsson, ali opet svako ima svoje misljenje
Pozdrav
Stefan
I nema potrebe za svadjom oko gluposti. Akki je ocigledno veliki fan SE-a, i to je njegovo pravo i misljenje. Sto se mene tice, ja i dalje mislim da je Nokia klasa za SonyEricsson, ali opet svako ima svoje misljenje
Pozdrav
Stefan
Dobro,ja se slazem sa dragoonom u jednoj stvari,a sa akkijem u drugoj.Sa dragoonom se slazem da se svakom svidja drugacije,a sa akkijem da nbnebojsa ima pravo da kaze misljenje o obliku.Inace meni se svidja 6630,i njoj sam dao glas,jer mi je telefon lep,dobar,a sada mu je dobar i odnos kvalitet-cena.Telefon je mnogo bolji od 7610, i mislim da bi se mogao porediti sa p900,da p900 nema touchscreen.Procesor je najbrzi do sada,a i tu je symbian 8.0
Telefon je svakako vredan paznje.