Da li da menjam K800i za N90?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Jun 2005. 02:21

Da li da menjam K800i za N90?!

Post od Choochook »

P0z!!! Da li mogu zameniti K800i za N90 bez doplate? Ne znam kako se cene sada krecu.

Izmenio:gameforce:Zabranjena dopuna tačkicama!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sve je do prodavca. Ako hoce moze, ako ne, pa sve je jasno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pogledaj po malim oglasima kako to ide.u principu cena bi trebalo da bude slična ili pak da ide u korist k800
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

Super onda, ali ja nemam memorijsku, moracu onda ja da doplatim? :S :D :)

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih postova a naročito onih iznad tvog!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Choochook, pa ako bi korisito symbian onda menjaj,ovako uopsteno gledajuci mislim da n90 nije nikako bolji od k800,ni kamera,ni baterija a najgore od svega je sto n90 nema ni vibraciju.......
ok ekran na n90 je cudo nevidjeno,e sad koliko ti znaci os?
D500&E71

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja bih svakako menjao, e sad sve zavisi od coveka do coveka, j sta kome treba, recimo ja na duze staze tesko mogu da zamislim telefon bez OSa....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Vidish, ja ne bih menjao ni u snu!.
Da dam K800 (telefon&odlicna kamera) za neku stvar sto se cak ni telefonom ne moze nazvati (nema vibraciju, baterija ne traje ni cela dva dana) samo zbog OS-a.... mislim stvarno...

Ako vec hocesh da menjash, menjaj za N70, E50, E60..... nikako za n90 !!!! Pokajacesh se, sigurno! (ako ne vec prvog dana, onda posle par nedelja sigurno!).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja od danas imam k800, mislim ono... Telefon ko telefon, jedino je kamera dosta dobra. Doduse, svi su govorili da je zvuk los, ali je prilicno dobar. Mozda je to zbog nove verzije softwera, ali je dobar kao na w800... E sad, ne vidim sta ce ti n90? Zbog ekrana??? Zbog videa??? Ja ne bih menjao, mislim da je k800 bolji...
iPhone + CX300

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

Imao sam 6600 i N70, tako da savrseno poznajem Symbian, a razlog sto menjam K800 za N90 je upravo Symbian... Smara ovo za medalju, nedostaje mi copy~paste olovcica, FExplorer, PowerMP3... :) Kamera jeste odlicna, bolja nego na N73, ali mislim da cu biti zadovoljan i sa kamerom na N90, koja je bolja nego ona na N70, LM bitniji mi je Symbian od svega... :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da ces da se zeznes sa N90, bolje uzmi neki drugi fon. Neki iz E serije je pun pogodak, ali sve je stvar licnih afiniteta i materijalnih mogucnosti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Nikako nemoj da menjas... Em gora kamera,en je ruzniji N90. jedino ga OS vadi... Naravno,od tebe zavisi...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Choochook, pa ako ti je os vazan,onda u neku zamenu uzmi pre recimo e60 (pored 9.1 symbiana ima i wi-fi,mislim sta reci),koji doduse nema kameru.......
Ili mozda e50,extra eleganatan symbian telefon
A mozda najbolje n70 (mozes i nov)
D500&E71

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

N70 sam imao. :) Nervira me sto nema autofokus, pa bih zbog toga uzeo N90. Nudi mi jedan decko N90 koji nece da se upali (i 25e da popravim) za ovaj k800. Da li da se menjam, i jer moze biti veliki kvar?!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Dajesh odlican telefon za neki "pokvaren", a samim tim sto je pokvaren ko zna gde je taj telefon bio, odakle je padao i sta je sve pretrpeo da bi ga posle popravljao. Ako ga covek prodaje, zasto ga on ne popravi za 25 evra i da ga proda lepo.

Ukratko: ne glupiraj se, mozesh da se gadno zeznesh, ako bash hocesh da menjash, prodaj k800 i kupi neki symbian telefon sa autofokusom (pozeljno da nije n90 zbog velicine/vibracije/baterije) i to je to.

pozz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Choochook,i na kraju krajeva menaces telefon koji je star par meseci za n90 koji je star minimum godinu dana,ajd da je on neka masina,ali bas i nije.
Kao drugo,sa vecom staroscu aparata ide i rizik od cestih poseta servisu,a tu je i neizostavni flet kabel..........dosta stvari o kojima moras paziti
Ps svakako bolje prodaj k800,pa lepo biraj sta ti odgorvara,a ne ovako
Naravno odluka je samo tvoja!
D500&E71

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, pazi kad ću i ja da ti kažem da se ne zajebeš slučajno da to uradiš. Dobro ti Dario reče šta su sve nedostaci N90. k800 je ono dobar zbog kamere, ali ništa ultra mega giga, ali N90......... Nije zoom vredan toga 8)

:)

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

Nasao sam lika, menjamo se. ;) K800 za N90 (ovaj je ispravan :)).
BTW SE je jedna velika NULA za Nokiu!!! Za 2 dana od kad je kod mene k800 mogu reci to sto sam rekao. Jedino je kamera dobra!

EDIT: Znam to za vibraciju, i ne smeta mi nesto posebno... A baterija na N70 mi je drzala svega 1 dan tako da mi ni to ne predstavlja problem, tu je punjac. :) A sto se izgleda tice, mnogima je mozda antipatican, dok je meni naprotiv pomalo i lep. :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

meni je n90 lep fon samo mi smeta što je bre mnogo veliki.pa komunikator mu nije ravan kada se otvoiri
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma meni je n90 vrh mob.To je onaj mob koji mi je zao sto nisam nekad imao,ali je uvek bio skup,mada i to ima objasnjenje jer sam cuo da je to nokia koja je imala najvisi vremenski period razvoja u nokiji.Nekoliko puta sam ga drzao u ruci i mislim da je kvalitet izrade vrh vrhova.Sto se tice vibracije,pa i sta ce ti jer je tesko da ga drzis u dzepu zbog velicine tako da ti i nije potrebna.Ekran je mnogo dobar,tastatura je tako dobra.Ali ako menjas nadji neki isparvan,mislim vec si nasao,a ne neki pokvaren,jer je to macka u dzaku,pa n90 ima pet razlicitih flat-kablova,tako da kad pocne da crkava...,a da je kvalitetan uredjaj to stoji,a i smekerica je..meni je bar mnogo lep,zato ako promenis ti javi i napisi neki utisak. :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Choochook
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Choochook »

Gde da ga drzim ako necu udzepu? :D Mozda oko vrata, pa da me obori? :) Najverovatnije cu da menjam, i pisem utiske.... :)

BTW Jel maskica za K800 menja sve na telefonu, ako razumete sta hocu da kazem...

Odgovori