Da li da menjam K800i za N90?!
Da li da menjam K800i za N90?!
P0z!!! Da li mogu zameniti K800i za N90 bez doplate? Ne znam kako se cene sada krecu.
Izmenio:gameforce:Zabranjena dopuna tačkicama!
Izmenio:gameforce:Zabranjena dopuna tačkicama!
Vidish, ja ne bih menjao ni u snu!.
Da dam K800 (telefon&odlicna kamera) za neku stvar sto se cak ni telefonom ne moze nazvati (nema vibraciju, baterija ne traje ni cela dva dana) samo zbog OS-a.... mislim stvarno...
Ako vec hocesh da menjash, menjaj za N70, E50, E60..... nikako za n90 !!!! Pokajacesh se, sigurno! (ako ne vec prvog dana, onda posle par nedelja sigurno!).
Da dam K800 (telefon&odlicna kamera) za neku stvar sto se cak ni telefonom ne moze nazvati (nema vibraciju, baterija ne traje ni cela dva dana) samo zbog OS-a.... mislim stvarno...
Ako vec hocesh da menjash, menjaj za N70, E50, E60..... nikako za n90 !!!! Pokajacesh se, sigurno! (ako ne vec prvog dana, onda posle par nedelja sigurno!).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ja od danas imam k800, mislim ono... Telefon ko telefon, jedino je kamera dosta dobra. Doduse, svi su govorili da je zvuk los, ali je prilicno dobar. Mozda je to zbog nove verzije softwera, ali je dobar kao na w800... E sad, ne vidim sta ce ti n90? Zbog ekrana??? Zbog videa??? Ja ne bih menjao, mislim da je k800 bolji...
iPhone + CX300
Imao sam 6600 i N70, tako da savrseno poznajem Symbian, a razlog sto menjam K800 za N90 je upravo Symbian... Smara ovo za medalju, nedostaje mi copy~paste olovcica, FExplorer, PowerMP3...
Kamera jeste odlicna, bolja nego na N73, ali mislim da cu biti zadovoljan i sa kamerom na N90, koja je bolja nego ona na N70, LM bitniji mi je Symbian od svega... 

Dajesh odlican telefon za neki "pokvaren", a samim tim sto je pokvaren ko zna gde je taj telefon bio, odakle je padao i sta je sve pretrpeo da bi ga posle popravljao. Ako ga covek prodaje, zasto ga on ne popravi za 25 evra i da ga proda lepo.
Ukratko: ne glupiraj se, mozesh da se gadno zeznesh, ako bash hocesh da menjash, prodaj k800 i kupi neki symbian telefon sa autofokusom (pozeljno da nije n90 zbog velicine/vibracije/baterije) i to je to.
pozz
Ukratko: ne glupiraj se, mozesh da se gadno zeznesh, ako bash hocesh da menjash, prodaj k800 i kupi neki symbian telefon sa autofokusom (pozeljno da nije n90 zbog velicine/vibracije/baterije) i to je to.
pozz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Choochook,i na kraju krajeva menaces telefon koji je star par meseci za n90 koji je star minimum godinu dana,ajd da je on neka masina,ali bas i nije.
Kao drugo,sa vecom staroscu aparata ide i rizik od cestih poseta servisu,a tu je i neizostavni flet kabel..........dosta stvari o kojima moras paziti
Ps svakako bolje prodaj k800,pa lepo biraj sta ti odgorvara,a ne ovako
Naravno odluka je samo tvoja!
Kao drugo,sa vecom staroscu aparata ide i rizik od cestih poseta servisu,a tu je i neizostavni flet kabel..........dosta stvari o kojima moras paziti
Ps svakako bolje prodaj k800,pa lepo biraj sta ti odgorvara,a ne ovako
Naravno odluka je samo tvoja!
D500&E71
Nasao sam lika, menjamo se.
K800 za N90 (ovaj je ispravan
).
BTW SE je jedna velika NULA za Nokiu!!! Za 2 dana od kad je kod mene k800 mogu reci to sto sam rekao. Jedino je kamera dobra!
EDIT: Znam to za vibraciju, i ne smeta mi nesto posebno... A baterija na N70 mi je drzala svega 1 dan tako da mi ni to ne predstavlja problem, tu je punjac.
A sto se izgleda tice, mnogima je mozda antipatican, dok je meni naprotiv pomalo i lep. 

BTW SE je jedna velika NULA za Nokiu!!! Za 2 dana od kad je kod mene k800 mogu reci to sto sam rekao. Jedino je kamera dobra!
EDIT: Znam to za vibraciju, i ne smeta mi nesto posebno... A baterija na N70 mi je drzala svega 1 dan tako da mi ni to ne predstavlja problem, tu je punjac.

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ma meni je n90 vrh mob.To je onaj mob koji mi je zao sto nisam nekad imao,ali je uvek bio skup,mada i to ima objasnjenje jer sam cuo da je to nokia koja je imala najvisi vremenski period razvoja u nokiji.Nekoliko puta sam ga drzao u ruci i mislim da je kvalitet izrade vrh vrhova.Sto se tice vibracije,pa i sta ce ti jer je tesko da ga drzis u dzepu zbog velicine tako da ti i nije potrebna.Ekran je mnogo dobar,tastatura je tako dobra.Ali ako menjas nadji neki isparvan,mislim vec si nasao,a ne neki pokvaren,jer je to macka u dzaku,pa n90 ima pet razlicitih flat-kablova,tako da kad pocne da crkava...,a da je kvalitetan uredjaj to stoji,a i smekerica je..meni je bar mnogo lep,zato ako promenis ti javi i napisi neki utisak. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data