psyhound, genijalno - upravo to!
Shvatio sam već da je ovde uzaludan posao bilo šta objašnjavati dežurnim promoterima iPhone-a, ali ti ga bašluca napisao:nisi me razumeo... crna na iphone ''je crna'' zato sto se ne mesa nista u nju. na amoledu je svaka boja prelivena crnom zato je sav ekran nekako crnkast i tamniji od apple-ovog... sve je tamno dok je na iphone-u crna ''samo'' crna, bela samo bela itd... nema mesanja boja itd...
lik koji je promoter na samsungu (necu reci gde da ga ne kompromitujem), pokazivao mi je S4, ja kazem da znam vec sve i on me pita ''a sta ti nosis?'' ja izvadim iphone i on kao neko dete poce - ''a je l istina ovo, je l istina ono...'' kad smo stavili brightness max na oba, rekao je bukvalno - ''u jeee''... citiram - a sta mislis, koliko bi trebalo da doplatim za nov iphone 5, dao bih moj note 2...
jednostavno je ekran lepsi, bolji, kvalitetniji je prikaz, ostrina itd... na svakom klipu na youtube.com ce se videti isto, na nekima cak i pise u uglu da ''na koliko god stavite brightness, ekran na apple-u ce uvek izgledati bolje''.
Jasno je meni da ti nemaš nameru da ovde smisleno odgovoriš na činjenice koje sam ti pokazao i obrazložio,luca napisao:Necu ni da ti citam post jer nemam nameru da se bavim tobom i tvojim komentarima.
Vidi se da promotere iPhona nije briga kako radi LCD i AMOLED, jer se relevantna merenja uopšteBaraba napisao:@1808, ne treba niko da ima diplomu svemirskog naučnika da uoci razliku izmedju dva displeja, trebaju samo oci. A o modelima... to je za promotere kao sto si ti, koga briga kako radi lcd ili amoled.
E to se onda tako kaže, tebi lično se ne sviđa, a ne da izvrćete činjenice i sopstveno mišljenjeBaraba napisao: Gledaš ono sto ti je bolje i prijatnije oku. Ako vidim uzivo fon i ne svidja mi se ekran, ma mozes da mi kažeš da ima ko zna kakve tehnologije i inovacije ne zanima.
Upravo ono što pričamo ja i Luca. Bela je bela, crna je crna. Displej je bolji na iP. A tek ako se pojača osvetljenje na iP do kraja, ostali izgledaju bledunjavo i musavo. Tako je kako je. Da ponovim još jednom, iP nema najveći displej, ali ima najbolji displej, najbolji prikaz i oštrinu. I da, na suncu je veoma čitljiv za razliku od amoled-a.
Nije i nemoj siriti dezinformacije.Baraba napisao: crna je crna.