Au, majko mila...miodrage napisao:kvaka33, gde se tu spominje WP kao OS? Ako mislis na pocetak teksta, gde kaze da ce da vredi nista, ja mislimd a se ljuto varas. Da se tako razmisljalo, danas ne bi postojao ni Windows, ni Android, ni Google ni FB ni nista!
Microsoft nije poznat kao gubitaska kompanija (bar za sada), i oni rade dosta unapred. Vreme ce da pokaze ko je u pravu.
Taca089, zabole mene za svacija iskustva kad ja koji god Android uredjaj da sam uhvatio, iskustvo ravno ocaju, jadu i cemeru. Eto izuzecu onaj pomenuti RAZR MAXX koji me je iznenadio u pozitivnom smislu, i kumov S2 (ali nakon jedno 18 sati rada na ROMu, i peglanja svega u istom). Ako sam bas toliki "baksuz" sto se tice Androida, onda i ne treba niko da se cudi sto ga organski ne podnosim. Jednostavno nisam na istoj talasnoj duzini sa Googlom i punkt.
Sto se telefona godine tice, L920 je bila telefon 2012. i po izboru Engadgeta i jos gomile drugih znacajnih portala i novina u IT svetu. Naravno da ne moze proslogodisnji model da bude telefon godine za ovu godinu, ali dolazi BanditA iskreno receno, dolazi i Note 3, koji zaista cekam da vidim sta ce u njega sve da ubace, posto sa S4 su ubacili pojedine stvari za koje ce pisci softvera i inzinjeri naci upotrebu tek neke 2024.
Behemoth, I N4 i N7 imaju lag. Lag ima istini za volju i iPhone i L920, ali je taj lag sveden na najmanju mogucu meru. Usudicu se da kazem da se razlike izmedju N4, iPhona i L920 mogu meriti milisekundama, znaci prosecan korisnik to ne moze da oseti, ali kad se nekome ruka navikne na nesto, onda se i 9 ms laga (toliko zvanicno ima L920) oseca!
Ja konkretno i tih 9 ms laga na svom uredjaju osetim!
I zato cu na svakom Androidu da osetim znacajno veci lag, ako je do 15 ms sto je zaista malo, za mene je to mnogo. Nadam se da se sada razumemo.

Kada sam se priključio ovom forumu (dok si još imao iPhone), gotivio sam te na neki način jer sam stekao utisak da znaš o čemu pričaš i da nisi neki klasični fanboy i hejter. Čak sam tvoje postove čitao sa nekom dozom zadovoljstva jer mi je bilo zanimljivo kako braniš iOS i sve vezano za njega.
Sada kad pogledam tvoje postove... Katastrofa!
Toliko si subjektivan i toliko braniš one uređaje koje koristiš i uzdižeš ih u nebesa da je to počelo da prelazi granice normale (ili je već odavno prešlo?!). Imao si iPhone, branio si ga i hvalio iz sve snage, prešao si na Lumiu, nju braniš i hvališ još više, a Android pljuješ kao da ti je zeleni robotić pobio pola familije i uzeo ti sve što imaš. Ali, najsmešnija stvar je ta što ti nikad nisi ni koristio Android i što uopšte ni ne znaš kakav je taj OS, već samo pričaš napamet...