Sony z ultra,danas i zvanično najavljena 5.1 verzija stiže u julu, trenutno na njemu 5.02slavisaj napisao:Pa dobro.koji fableti a da su predstavljeni pre 2 godine imaju lolipop?
Koji telefon/phablet od 6"?
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Koji telefon/phablet od 6"?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
I to je sve, znaci biraj izmedju asus fonepad me175cg i sony xperia z ultra
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
P adobro, ima tu i Samsung-a. Mene iskreno cudi da LG ne reaguje.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Kao što sam i obećao, iznosim kratak utisak o Note 3 telefonu, koji sam nabavio pre par dana.
Dugo sam se troumio, pa dvomumio i na kraju "naletim" na povoljnu priliku na KP-u za Note 3. Išao sam lično kod kupca, mada sam iz razgovora sa njim zaključio da je momak pošten i da nije prevarant, ali sam na njegovo insistiranje ipak došao kod njega kući(50km od mog grada). Iako smo dogovorili kupovinu bez slušalica, on mi ih(ne korišćene) je kad sam odlazio kući ipak poklonio.
Telefon je star 13 meseci, ali je u odličnom stanju(skoro kao nov). Ekran odličan, precizan i dovoljno veliki za čitanje e.knjiga, surfovanje i gledanje filmova. O brzini rada u odnosu na moj HTC One SV ne vredi ni komentarisati...
Fotografije napravljene pomoću njega su odlične, dok smo se vraćali kući napravio sam nekoliko slika iz automobila u pokretu(okači ću ih kasnije).
Hteo sam da ga abdejtujem na Lolipop, ali sam odustao zbog negativnih komentara o bateriji(kraće traje nego na KK-u). Samo sam ga rutovao i to je to za sad. Videćemo kad stigne Android M, da li su ga bolje optimizovali nego LO?
Za moj način korišćenje telefona, baterija je više nego odlična, juče ujutru skinut sa punjača i još se nije istrošila. SS kačim kad bude na oko 5%.
Ne znam šta bih još dodao? Ako neko nešto hoće da pita? Tu sam...
Dugo sam se troumio, pa dvomumio i na kraju "naletim" na povoljnu priliku na KP-u za Note 3. Išao sam lično kod kupca, mada sam iz razgovora sa njim zaključio da je momak pošten i da nije prevarant, ali sam na njegovo insistiranje ipak došao kod njega kući(50km od mog grada). Iako smo dogovorili kupovinu bez slušalica, on mi ih(ne korišćene) je kad sam odlazio kući ipak poklonio.
Telefon je star 13 meseci, ali je u odličnom stanju(skoro kao nov). Ekran odličan, precizan i dovoljno veliki za čitanje e.knjiga, surfovanje i gledanje filmova. O brzini rada u odnosu na moj HTC One SV ne vredi ni komentarisati...
Fotografije napravljene pomoću njega su odlične, dok smo se vraćali kući napravio sam nekoliko slika iz automobila u pokretu(okači ću ih kasnije).
Hteo sam da ga abdejtujem na Lolipop, ali sam odustao zbog negativnih komentara o bateriji(kraće traje nego na KK-u). Samo sam ga rutovao i to je to za sad. Videćemo kad stigne Android M, da li su ga bolje optimizovali nego LO?
Za moj način korišćenje telefona, baterija je više nego odlična, juče ujutru skinut sa punjača i još se nije istrošila. SS kačim kad bude na oko 5%.
Ne znam šta bih još dodao? Ako neko nešto hoće da pita? Tu sam...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
pero0000, cestitke, izabrao si odlican model, nadam se da ces biti zadovoljan njime, i da ce te dugo posluziti - bar dok ne odlucis da je vreme da ga menjas.
Moj brat ima N3 nesto vise od godinu dana, i dalje mu je na KK, i on je prezadovoljan, mislim da nije ni razmisljao o prelasku na LP. Proslog leta sam bio u prilici da koristim njegov primerak 2-3 meseca - i ja sam bio prezadovoljan.
Slikama i videom ces sigurno biti veoma zadovoljan, kao i kvalitetom ekrana, a i olovkom, ako se naviknes na nju i budes je redovno koristio. Ja sam se njome odusevljavao, i od tada odlucio da od dva telefona koja svakodnevno koristim, jedan uvek mora biti fablet sa olovkom.
Za bateriju ne znam, iskreno, zaboravio sam kako se pokazala za to vreme dok je telefon bio kod mene, znam samo da sam je brzo cedio ako bih igrao NBA 2k14.
E, da: ako igras igrice, zna prilicno da se ugreje, i to u predelu gornjeg dela ekrana - jedini koji se brze i vise zagreje od njega je L930 koji sad imam, ali on se greje po bocnoj metalnoj lajsni..

Moj brat ima N3 nesto vise od godinu dana, i dalje mu je na KK, i on je prezadovoljan, mislim da nije ni razmisljao o prelasku na LP. Proslog leta sam bio u prilici da koristim njegov primerak 2-3 meseca - i ja sam bio prezadovoljan.
Slikama i videom ces sigurno biti veoma zadovoljan, kao i kvalitetom ekrana, a i olovkom, ako se naviknes na nju i budes je redovno koristio. Ja sam se njome odusevljavao, i od tada odlucio da od dva telefona koja svakodnevno koristim, jedan uvek mora biti fablet sa olovkom.
Za bateriju ne znam, iskreno, zaboravio sam kako se pokazala za to vreme dok je telefon bio kod mene, znam samo da sam je brzo cedio ako bih igrao NBA 2k14.

E, da: ako igras igrice, zna prilicno da se ugreje, i to u predelu gornjeg dela ekrana - jedini koji se brze i vise zagreje od njega je L930 koji sad imam, ali on se greje po bocnoj metalnoj lajsni..
- pero0000
- Mobil manijak
@Evindzer hvala. Naravno da sam zadovoljan i neću ga menjati dok Note 5 ne bude mogao da se kupi za 250€. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]Igrice ne igram, a olovku sam već imao priliku da koristim na Note 2.
Evo i SS trajanja baterije.

Evo i SS trajanja baterije.

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
I ujedno i laž.
To vreme se sa Note 3 može dobiti na dva načina:
1. Fotošop
2. Isključiti screen time out, isključiš sync, osvetljenje min i samo držiš upaljen displej da ide sot. To se vidi i po potrošačima na listi.
Ko god se iole razume zna o čemu pričam. Kao i bilo ko ko je imao Note 3 ili bilo koji noviji telefon, sem ajde nekih Huawei modela.
To vreme se sa Note 3 može dobiti na dva načina:
1. Fotošop
2. Isključiti screen time out, isključiš sync, osvetljenje min i samo držiš upaljen displej da ide sot. To se vidi i po potrošačima na listi.
Ko god se iole razume zna o čemu pričam. Kao i bilo ko ko je imao Note 3 ili bilo koji noviji telefon, sem ajde nekih Huawei modela.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Tako je Laki,ovo ne moze da izvuce Note3.Mozda samo ako ga je drzao na punjacu i ugasio location,autosync,brightness na minimum.mreza na 2g i sreen time out na pola sata samo da bi se trosilo vreme upaljenog ekrana.
Ne razumem sta ljudima znaci da postavljaju ovakve fake rezultate[emoji46] ,kad je evo npr sa mojim Z2 koji ima jacu bateriju zbog manjeg ekrana nisam nikad imao vise od malo vise preko 8h SOT.
Toliki SOT su izvalacili ljudi sa Z3,ali to je da nista drugo ne radis nego da buljis u ekran,tipa citas novine,facebook,tapatalk itd.Jos je Z3 proglasen da ima mozda najjacu bateriju od svih flagshipova za proslu godinu.
Ne razumem sta ljudima znaci da postavljaju ovakve fake rezultate[emoji46] ,kad je evo npr sa mojim Z2 koji ima jacu bateriju zbog manjeg ekrana nisam nikad imao vise od malo vise preko 8h SOT.
Toliki SOT su izvalacili ljudi sa Z3,ali to je da nista drugo ne radis nego da buljis u ekran,tipa citas novine,facebook,tapatalk itd.Jos je Z3 proglasen da ima mozda najjacu bateriju od svih flagshipova za proslu godinu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Covece, pa ja sam totalno oslepeo od loseg spavanja od moje bebe. Pa Pera ima jos skoro 30% baterije
Pero, kolege mi upravo otvorise oci jer sam ja gledao samo SOT

Pero, kolege mi upravo otvorise oci jer sam ja gledao samo SOT
Note IV N9100 dual
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Gde vidis 30% baterije? ja vidim 7%
- pero0000
- Mobil manijak
Polako momci...nisam valjda dirnuo u nečiji zabran?
Nisam klinac da se služim prljavim trikovima, odnosno lažima i fotošop-om. Verovatno imam pametnija posla nego da nekom "nabijam" komplekse. Jedima namera kačenja SS je da pomognem nekome ko se dvoumi oko kupovine telefona, a kome je baterija važna stavka u odabiru istog.
Da, ostalo je 7% baterije, a ne 30%, ne znam gde ste to videli?
Ključna reč je "moj način korišćenja telefona".

Nisam klinac da se služim prljavim trikovima, odnosno lažima i fotošop-om. Verovatno imam pametnija posla nego da nekom "nabijam" komplekse. Jedima namera kačenja SS je da pomognem nekome ko se dvoumi oko kupovine telefona, a kome je baterija važna stavka u odabiru istog.
Da, ostalo je 7% baterije, a ne 30%, ne znam gde ste to videli?

Ključna reč je "moj način korišćenja telefona".

- vojkan85
- Mobil manijak
pero0000, Upravo to je i sustina. Aparat si prilagodio sebi i svojim potrebama
. Cestitke na masini, neka te lepo sluzi 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Nemoj da se lažemo. Potrošači su ti android, os, pasivni režim, uređaj pasivan, android. Sem ako telefon ne koristiš da samo gledaš u ikonice i sat ovo je obična laž. Šta dobijaš time? Ne bih znao zaista.
- vojkan85
- Mobil manijak
El Laki, Mozda covek nema potrebu da ne ispusta aparat iz ruku. Sluzi mu za surf, sms, voice i to je to. Opet kazem, svako prilagodjava uredjaj sebi. Ja sam recimo primetio da na N4 ne moze ceo dan baterija sa sync-om 3 mail naloga, wifi-jem, pojacanim osvetljenjem, 3g net-om pa sam nesto morao da zrtvujem i ugasim.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma daj bre, druže ne budi naivan. Onaj gore ss vređa inteligenciju.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Moze Note 3 da izvuce 7:30-8 sati SOT-a bez rutovanja, greenify i ostalih cudesa, ali na edge i da se data gasi kada se pali wifi. Covek ima 9, ali ima i jedno dopunjavanje baterije. Po meni je ovo ok i sumnjam da je bilo sta lazirao.
Sto cackate coveka kada on koristi telefon kako koristi? Lepo je @vojkan napisao, sustina je da je covek prilagodio aparat sebi i svojim potrebama ma kakve one bile.
Sto cackate coveka kada on koristi telefon kako koristi? Lepo je @vojkan napisao, sustina je da je covek prilagodio aparat sebi i svojim potrebama ma kakve one bile.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ako je ovo nečije stvarno korišćenje telefona Samsung Galaxy Note 3 onda je taj neko debelo precenio njemu potreban aparat. Ovime se ispisujem iz teme.
pero0000 napisao:![]()
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Laki je malo nervozan 
Sto se nerviras? Nije tebi iz dzepa izvadio pare, kupio je za svoje novce ono sto je zeleo. Neka covek koristi telefon kako mu odgovara i to je to.

Sto se nerviras? Nije tebi iz dzepa izvadio pare, kupio je za svoje novce ono sto je zeleo. Neka covek koristi telefon kako mu odgovara i to je to.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Jeste, dopunio ga je negde za 10%(to moze da donese jos 30min-1h sot-a). Vidim da je stalno bio na wifi-u
Mislim, OK je za jedan i po dan koriscenja. Brightness je verovatno na auto?

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0