Iskoristicu deo posta kolege @1808.fannY napisao:A cemu to realno u praksi sluzi?
Pardon, hteo sam reci da vise/bolje podnosi TW bas zbog jaceg hardvera. Softverska optimizacija dosta znaci, zato sam u drugoj temi i rekao da g4 ima dobro optimizovan UI. Ma nikako da srede raspali multitasking na S6...zoreli napisao:Zile995 i 1808.
Baš se i ne bih složio sa vama , evo primer : G2 bolji od S4 , G3-32gb bolji od S5 , G4 ... Hmmm daleko brži od S6 .
Sirova snaga ... ??? ipak bih pre rekao bolja optimizacija softvera čini čuda . (WP / iP ) ...
Pa piše li u onome što je Žile preuzeo...zoreli napisao:Zile995 i 1808.....Baš se i ne bih složio sa vama,...
Sirova snaga ... ??? ipak bih pre rekao bolja optimizacija softvera čini čuda . (WP / iP ) ...
A inače, S6 je izašao sa Androidom 5.o.1 dok je G4 u startu dobio 5.1.1. Osim toga, pitanje je koliko je TW obimniji i teži od interfejsa koji ima G4. Sve to u zbiru utiče na performanse. Kada bi softver bio potpuno isti u oba modela, S6 bi pregazio G4 kao plitak potok.Zile995 napisao:... sve to utice na kvalitet rada (naravno u integraciji sa softverom).
5.1.x verzije androida su daleko bolje. Nije bas sredjeno, tacno, ali je barem nesto bolja iskoriscenost rama, bolji multitasking. Isto vazi i za note 4, skoro je i on dobio 5.1.1 gde su ispravili memory leak i nista vise.kutijagreha napisao:Zile,video sam i ja,mada ima tu jos da se ispravlja leak,nije bas sve sredjeno
Ih , a da je iOS 9 u Note 5 gde bi nam kraj bio1808 napisao: Kada bi softver bio potpuno isti u oba modela, S6 bi pregazio G4 kao plitak potok.
Upravo tako. Ja sam jedan od tih, od Samsunga samo Note seriju. Imao N1, N2 i sad N3. Između njih je bilo i drugih proizvođača, ali kad kupujem Samsung, samo Note.kutijagreha napisao:Ako nesto valja kod Samsunga,to je upravo ta Note serija. Ko je jednom probao Note seriju taj na S seriju vise ne prelazi. Tako pricaju barem ljudi. Ja ako se nekad odlucim za Samsung,to ce upravo biti Note
Ti bas da se resis od Note 4fannY napisao:A da menjam note 4 za g4? Ne znaci mi olovka.