Daj, Baraba, otkud odmah tako negativan komentar. Ja sam rekao kako se to meni čini, i nisam postavio pitanje sa nekim ciničnim ciljem, nego ozbiljno. Naravno da nisam sasvim kompetentan da komentarišem razliku između najskupljih telefona i onih jeftinijih jer nisam imao dodira sa tim skupim telefonima na odgovarajući način. Jedino je kad se poigram sa nekim telefonom jer mi neko da, a drugo je da ga koristim kao svog, i upoznam ga u dušu.
Filipe, nije mi namera da nabijam veći broj poruka, jednostavno nekad sam slobodan, vidim nešto što me zanima, i ako negde hoću da dodam neki komentar sa svojim iskustvom, ili zapažanjem, ili mišljenjem, tako ću i učiniti, a isto tako i ako nešto hoću da pitam. Ne vidim šta bih dobio nabijanjem broja poruka, nije da bi mi bio neki uspeh u životu što imam nekoliko stotina poruka na forumu Mobilni Svet.
Sad verovatno Baraba misli da hoću da mi odgovorite na pitanje na neki način, pa iz kojeg ću ja onda izvesti zaključak "aha, ipak je onaj moj OS bolji", ali ne bavim se demagogijom i ne volim ljude koji svesno vade nešto iz konteksta ili tumače namerno činjenice onako kako njima odgovara. Umesto toga ja sa Ferdinandom mirišim cveće.
Ovde se priča o telefonima do 600 evra, pa tu spadaju i ovi telefoni koji su jeftiniji. A i da se naslov teme odnosi samo na skuplje telefone, opet pretpostavljam da je u redu da postavim pitanje "a koliko su ti telefoni o kojima vi govorite funkcionalniji od ovih pristupačnijih široj masi", odnosno "koliko oni završavaju stvari, koje jeftiniji ne završavaju".