Zamena galaxy s3 za lumia 920??

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Re: Zamana galaxy s3 za lumia 920??

Post od 1808 »

miodrage napisao:WP je buducnost,...

Što se može videti iz priloženog...
http://www.gsmarena.com/android_worldwi ... s-7171.php

Da mi je znati samo dokle ćeš da pričaš te tvoje bajke... :lol: :lol: :lol:

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Windows je za PC,android za telefon,nikada necu kupiti telefon sa wp,"ako bude neka prilika jeftin a dobor mozda i uzmem" a tako ni PC sa androidom :P

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
:: Galaxy S7 g930f
:: Huawei medpad T1 8.0

Post od McSkiltron »

ovo se zove windows phone...sad ko ne razume engleski neka potrazi na translate sta znaci "phone".android je za telefone,ok, ali ga je windows nadmasio.

@weska88 nikad ne raci nikad.tako sam i ja govorio,ali ni pomislio nisam da kupim taj windows phone,jer ne valja,

ja stojim pri tome da je android prodavaniji jer je navikan! "imas puno aplikacija" "mozes sa njim ovo" "mozes sa njim ono" posle toga kupis Windows Phone i vidis da on moze sve to isto samo duplo brze i duplo bolje.stvar je samo sto nema jos puno developera da porade na broju aplikacija,a uostalom sta ce mi 100000000 aplikacija a trebaju mi mozda njih 10ak koje ajde i koriste necemu, a njih imam i na windows marketu.

jednostavan test: sklonite nekom androidu i nekom windows phone-u market.nemnojte skinuti ni jednu app i nemojte koristiti market.
rezultati:
Android,obican pocetnicki telefon, koji baguje i zapucava,u imenik ne mozes uci a da ne zapuca,trosi 70% RAM-a a opet zapucava

Windows Phone, telefon koji sluzi svrsi i otvara u momentu sve.koji trosi minimalan RAM poput iOS-a
- "Za svako resenje postoji problem!" True story

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Ja bi odmah prešao na WP, jer ne koči i ne smara, kastomizacija (kako ružna reč :disgust: ) i instaliranje bezbroj nepotrebnih app mene ne zanima.
Meni na WP smeta što npr ne mogu da stavim svoju melodiju zvona i smsa, ni jedan player ne pušta naš prevod, i što se navigacija plaća.
Ako telefon ispunjava moje potrebe, meni puca koji OS mu je pod haubom.
A kvalitet izrade i kamere je dobrano bolji na Nokia WP telefonima, što ni slučajno nije zanemarljivo.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

McSkiltron, sta nije situacija sa stock androidom kod nexusa, i nekim dobro ispeglanim androidima koji su se skoro pojavili... Nemoj pricati neistine :wink:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Mnogo mi se svidja ova "diskusija". :) elem, ja sam zavistan od google servisa. Explorer ocima ne mogu da vidim, wtf is bing, nemam hot mail i td. Kako da pazarim L1520, a ne mogu bez gmaila, chroma, drive-a i td...? Da li neko ko godinama koristi samo android moze da se lako uklopinu windows svet?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

McSkiltron, WP je obican "idiotski" telefon,koji je za one koji ne razlikuju kokosku od patke.
Ne laguje,ne secka ali nista ni nema.
Koriste ga ljudi koji znaju samo za power on/off dugme.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

mrkixxx, video sam da ima u nalozima da se doda google nalog. I imaš ikonicu da izbaciš na zid. Sad, ne znam koji još servisi?

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

ja imam i gmail i yahoo i hotmail nalog i to sve na live tile.samo sto nema google chrome,jer je to android aplikacija pa se boje da puste za wp da ne bi izgubili korisnike.
cvoruga, ja mogu da menjam i jedno i drugo,tj da postavljam custom melodije jer sam uradio update GDR3 beta.(official verzija kod nas za ova dva modela (l920 i l820 dolazi pocetkom sledece godine ali meni i beta jako dobro radi)
mrkixxx prvi android mi je bio htc wildfire i to kad je se pojavio na trzistu i od tad sam korisnik androida i samo androida,stim da sam pre nekih 6 meseci imao iphone 4s i opet se vratio na android.i sad sam odusevljen wp. i poseduje skydrive i toolbox sta god da ti koristis
Behemoth, kako mislis nema nista???mislis na glupe apolikacije i igrice sa marketa koje smore za 10 dana pa ih obrises a one i dalje ostavljaju za sobom popunjenu sekciju dok ne resetuhes telefon iz recovery-a???WP ima sta god je potrebno da ima danas jedan smartphone, ima aplikacija koliko je potrebno pozive,poruke,wi fi,mobile network mail od aplikacija:vesti,parking,fb,twiter, whats app,viber,skype,igrice koje mogu da vam ubiju vreme dok nekog,nesto cekate.youtube (iako web verzije jer je opet google zabranio Windows phone-u kao i google chrome.sta ti tu podrazumevas nema nista?ima sve sto i android samo kvalitetnije.a ako si mislio na cackanje kao sto su root i razni custom rom i tako ta poboljsanja...zasto da se mucim i cackam i rootojem gubim garancijiu da bi napravio sistem poput WP kad isti mogu da kupim i to za manja pare i da imam i garanciju. :D
Poslednja izmena od McSkiltron u Sre, 13. Nov 2013. 17:41, izmenjeno 1 put ukupno.

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

cvoruga napisao:Meni na WP smeta što npr ne mogu da stavim svoju melodiju zvona i smsa, ni jedan player ne pušta naš prevod, i što se navigacija plaća.
Imam GDr3 i moze se postaviti ton za zvono i sms koji hoces. Nisam mijenjao za sms, ali vidim da moze.
Navigacija se NE PLACA i to je savrsena stvar. Sve mape dostupne na download, ne trebas gomilati 1GB mapa bezveze, nego samo po potrebi skines sta ti treba.
Sto se tice playera to nzm, vidim da ima jedan sto se placa i pusta titlove, ali nisam ga probao jer ne gledam filmove na tel.
mrkixxx napisao:Explorer ocima ne mogu da vidim, wtf is bing, nemam hot mail i td. Kako da pazarim L1520, a ne mogu bez gmaila, chroma, drive-a i td...?
Ne koristim ni ja Explorer nego UC Browser koji sam koristio i na Androidu, hotmail ti samo treba kao nalog cisto da imas pristup prodavnici.
Imam tri gmail naloga i sinhronizacija radi bez ikakvih problema i odmah na home screen vidim je li dosao neki email.
Behemoth napisao:McSkiltron, WP je obican "idiotski" telefon,koji je za one koji ne razlikuju kokosku od patke.
Ne laguje,ne secka ali nista ni nema.
Koriste ga ljudi koji znaju samo za power on/off dugme.
Ovo je toliko smijesno ili bolje reci zalosno da se necu ni truditi da komentarisem.
Nokia Lumia 820

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

markonato, BRAVO ,neka si im lepo objasnio 8)

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

McSkiltron, To sto S3 baguje i ne moze da ucita stranicu na netu ne mora da znaci da je android bagovit, a WP duplo bolji i brzi, Lg g2, xperia z1, nexus 4/5 ciste patos sa tvojom Lumiom i WP-om.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Pa meni su davali Lumiu 920 u zamjenu za 4X HD... vala, nije mi palo na um da pristanem :P

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Strasti se i dalje ne smiruju, ali ne mogu da verujem koliko su korisnici WP8 OS "slepi" za neke stvari. Ako ste vi zadovoljni sa WP8, super, ali nemojte da pričate laži o Andoridu. WP8 nije ni do kolena Andoroidu, tek treba da se razvija, možda, ali možda jednog dana dostigne Android, ali čisto sumnjam. Sve dok WP8 bude imao idiotski GUI, zatvoren sistem, neće moći da priđe Androidu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Google-ov mobilni operativni sistem u toku poslednjeg kvartala zabeležio je tržišni udeo od 81.3 odsto, što je povećanje od 75 odsto u odnosu na isti kvartal prošle godine, navodi se u saopštenju istraživačke firme Strategy Analytics. Isporuka Android telefona dostigla je 204.4 miliona, dok je godinu dana ranije zabeležena isporuka 129.6 miliona telefona. Na drugom mestu nalazi se kompanija Apple koja je zabeležila smanjenje tržišnog udela...

O cemu se ovde prica 8)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Prica se o buducnosti windows telefona hahhahhaa :)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Vi ste smesni,WP nema apsolutno nista.
Ne,bolje da nosite kompove sa W7,manje bi vas cudno gledali nego sa WP telefonom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Behemoth, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ahahhahahahahahah bez uvrede wp8 korisnicima... odosmo u off :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da WP glatko radi i bolje od androida na samsungu radi. Ja se još iščuđavam lumia 520 koji sam uzeo devojci, kako lepo radi i šta se sve dobije za 125e. Ako pogledam tu cenu i šta se dobija za 125e, android i ios je preterano skup.
Probaj brale sve tri platforme i vidi koja ti najbolje leži.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

markonato napisao:
Ovo je toliko smijesno ili bolje reci zalosno da se necu ni truditi da komentarisem.
I ne treba da komentarises,koristis toliko usiren telefon da ga mozes prodati kao kackavalj na Bajlonu,hardver iz doba Mao Ce Tunga a softver su klesali Rimljani.

Odgovori