miodrage napisao:WP je buducnost,...
Što se može videti iz priloženog...
http://www.gsmarena.com/android_worldwi ... s-7171.php
Da mi je znati samo dokle ćeš da pričaš te tvoje bajke...

miodrage napisao:WP je buducnost,...
Imam GDr3 i moze se postaviti ton za zvono i sms koji hoces. Nisam mijenjao za sms, ali vidim da moze.cvoruga napisao:Meni na WP smeta što npr ne mogu da stavim svoju melodiju zvona i smsa, ni jedan player ne pušta naš prevod, i što se navigacija plaća.
Ne koristim ni ja Explorer nego UC Browser koji sam koristio i na Androidu, hotmail ti samo treba kao nalog cisto da imas pristup prodavnici.mrkixxx napisao:Explorer ocima ne mogu da vidim, wtf is bing, nemam hot mail i td. Kako da pazarim L1520, a ne mogu bez gmaila, chroma, drive-a i td...?
Ovo je toliko smijesno ili bolje reci zalosno da se necu ni truditi da komentarisem.Behemoth napisao:McSkiltron, WP je obican "idiotski" telefon,koji je za one koji ne razlikuju kokosku od patke.
Ne laguje,ne secka ali nista ni nema.
Koriste ga ljudi koji znaju samo za power on/off dugme.
I ne treba da komentarises,koristis toliko usiren telefon da ga mozes prodati kao kackavalj na Bajlonu,hardver iz doba Mao Ce Tunga a softver su klesali Rimljani.markonato napisao:
Ovo je toliko smijesno ili bolje reci zalosno da se necu ni truditi da komentarisem.